fredag 30 januari 2009

Stan

Kom precis hem från stan. Hittade en sjal, en lite längre tröja, strumpbyxor, ett linne & en sminkväska. Sen blev det presenter till mamma & Anton också eftersom att dom snart fyller år.
Tycker förresten att affärerna blir sämre & sämre. Visst, dom har ju olika kläder varje månad men tycker oftast att det antingen är utplockat eller så är allt konstigt. Nej det var helt klart bättre förut.
Börjar fundera på sommarjobb också, ska man skaffa eller skita i de? Ska prata med pappa om han kan kolla på sitt jobb, annars så orkar jag faktiskt inte jäkta runt efter något. Får se hur det blir med de.
Aja nu ska jag byta om & äta.
Hejs

Helghelghelg


Äntligen helg.
Usch, seg dag. Fast slapp iallafall matten imorse, så blev sovmorgon till 10. Sen hade vi tyska, lika tråkigt som vanligt -.- sen efter lunch hade vi svenska, historia & samhäll. Klara med argumentationerna på svenskan nu, skönt att slippa det. Trötta som bara den var vi på samhällslektionen, så vi skrattade mesta av tiden, blev inte så mycket gjort.
Ingen data har det kommit heller. Mamma ringde in idag & frågade vad det var som dröjde eftersom att det bara är en kabel som ska fixas. Men det verkar inte spela nån roll vad det är för fel, kommer nog ta ett par veckor till. Duktig som man är så glömde jag att ta ur kameraskivan innan vi lämnade in datan, så den sitter kvar. Kan inte ha in nå bilder förän datan är hemma. Suck.
Vad har hänt med bdb btw? Har inte funkat sen igår typ. Jag tror inte dom förstår inebörden av "strax tillbaka". Strax tillbaka är knappast över en dag. Hoppas på att det funkar snart iallafall, har inte vart inne på evigheter känns det som. Känns som att jag klagar rätt mycket, men de får ni leva med :)
Ikväll blir det kinamaat & semla :M hoppas att man hinner bli hungrig tills dess.
bye

onsdag 28 januari 2009

Onsdag del 2

Kom hem från stan för ett par timmar sen & nu sitter jag & kollar på Top model. Kom hem med ett par jeans & ett par skor från stan iallafall, alltid något. Lisa följde också med in så vi gick med henne ett tag. Lika trött som man alltid är efter en rundtur i Västerås. Innan vi åkte hem så svängde vi förbi Erikslund för lite donkan såklart :M
Har inte så mycket mer att skriva mer nu så nu blir det att kika Made in Sweden & sen sängen.
Gonatt

Onsdag

Sitter på MUM nu, slutar precis tror jag. Dagen har bara flugit förbi känns det som. Skridskor på idrotten, ramlade inte en enda gång faktiskt :M
Efter skolan så blir det att åka till stan, ska kolla på skor & jeans. Kommer nog bli rätt stressigt. Aja hinner typ inte skriva nått nu, puss.

tisdag 27 januari 2009

Vill man vara fin får man lida pin

Nu har jag äntligen fått tandställning. Anledningen till att jag säger äntligen är för att vi har stått i kö i ungefär halva våra liv, men sen efter några år så "glömde dom bort oss"? Så då fick vi ställa oss på kö på nytt, i ungefär 3-4 år, så nu är det äntligen gjort. Rälsen fick vänta ett tag, men nu har vi fått tandställning i gommen iallafall så nu har det satt igång på riktigt. Ska ha den här tandställningen i ungefär ett halvår, sen får vi räls & då ska vi ha både räls & "gom-tandställning" i två månader & sen tar dom bort den i gommen. Så rälsen kommer jag ha i ett & ett halvt år ungefär. Tandläkaren sa att dom skulle kunna ta ut den lagom till studenten, yeej! Längtar redan, fast det är hela två år kvar.. Tycker förresten att tandläkaren påminner lite om en skräckfilm, alla instrument & skit :s usch.
Gick till skolan imorse & då skulle vi ha MUM, så vi satt där ungefär en halvtimme & sen var det dags att åka till västerås. Sen fick vi reda på att FBL vart inställt :o har aldrig hänt förut, men sjukt skönt eftersom att den håller på i två & en halv timme typ. Så åkte hem direkt efter tandläkarn, tyskan hann vi inte till.
Ska försöka äta nåt nu iallafall, fast det är typ omöjligt..

måndag 26 januari 2009

Måndag once again


Första skoldagen efter helgen idag, var inte lika segt som jag hade trott. Dagen gick faktiskt ganska snabbt. Vi fick reda på våra historieprov resultat imorse också. Tro det eller ej, men jag fick faktiskt G. Eller, jag klarade det egentligen inte men det skiljde bara en halv poäng så Maria var snäll & gav mig G iallafall :M jag lovade också att jag ska göra bättre ifrån mig på nästa prov, eftersom att hon vet att jag kan bättre. Bättre & bättre vet jag inte om jag kan, men bättre än nästan IG vet jag att klarar av. Betygsmässigt så ligger jag iallafall mellan G & VG så om jag ska ha ett VG så får jag nog skärpa mig lite. Men ett G liksom? Det är inte illa det heller, bara man klarar kursen så är jag nöjd.
Jaha vad händer idag då? Inte så mycket, Simon är sjuk så han ska vara hemma & vila & jag ska väll göra detsamma. Ska ligga & gosa med min sjukt keliga katt :) Hon har faktiskt blivit lite mysigare nu efter kastreringen måste jag säga, eller inte för att hon inte va mysig innan men nu är hon mer lugn & springer inte iväg så fort man vill mysa lite. TV-antenn fick vi aldrig se henne i :( lite av en besvikelse faktiskt, hade blivit snygga kort, haha! Men det är väll skönt för henne att slippa den där saken, man kan ju tänka sig själv hur det skulle vara att springa runt med den där saken runt halsen som ett fån.
Nu ska jag som sagt lägga mig & vila en stund, innan mamma kommer hem med piiizza :M måste passa på & äta nu innan tandställningen sitter på plats..

söndag 25 januari 2009

Kikade nyss på film, Insanitaruim hette den. Skräck ofc :M Riktigt bra var den faktiskt, kanske lite för mycket zombiestuk över det hela men skådisarna gottgjorde det. Handlade om en kille (Jesse Metcalfe) vars syster blev skickad till ett mentalsjukhus efter att ha försökt ta självmord. Så killen tar in på mentalsjukhuset för att försöka rädda sin syster men när han väl har kommit in så märker han att "chefläkarens" (Peter Stormare) försök att hjälpa patienterna inte alls hjälper dom, utan gör dom till köttätande psykopater. Kanske inte låter så bra, men den rekommenderas iallafall (y)Nu ska jag lägga mig & kika tv, & såsmåningom sova.

Söndagsöndag

Gooodmorning!
Vaknade precis, eller nja har väll legat vaken en stund men ville gärna somna om fast de inte gick. Haha, drömde att jag bodde i ett köpcenter inatt, med en massa julpynt, sådär som dom har i USA. Massa glitter & skit, saknar det lite faktiskt. Nu går man nånstans mittemellan vinter & vår, fast känns mer som höst än vår. Vill ha sommarsommarsommar! Tänk va skönt & slippa dom där tjocka jackorna & kunna gå i shorts & linne. Just nu är vädret förjävligt iallafall.
Jaha, då var det söndag igen. Ingen aning vad som händer idag, söndag är ju vilodag så det blir nog att bara vila & försöka bli frisk. Men det känns som att det är på bättringsvägen så hoppas på det.
Det var väll allt jag hade för tillfället. Puss

lördag 24 januari 2009

Blogg


Tyckte att de va dags att skaffa blogg, så nu är de gjort. Vet inte om jag kommer vara så duktig & uppdatera men får väll se hur det kommer gå.
Jaha, sitter hos pappa just nu & gör ingenting. Kommer nog bli en ganska händelselös helg. Har ingen data hos mamma heller så det blir att sitta vid den mycket nu så att abstinensen inte kommer lika snabbt. Hoppas på att den blir klar så fort som möjligt iallafall, men man vet aldrig med "datorreparatörer", dom säger 3 veckor men det kan lika väl bli 5.
Igår vart de party, firade Mikko som fyllde 18 :) trevlig kväll, förutom att jag längtade till sängen.
Nu blir det att kika tv eller nåt, puss.