fredag 30 januari 2009

Helghelghelg


Äntligen helg.
Usch, seg dag. Fast slapp iallafall matten imorse, så blev sovmorgon till 10. Sen hade vi tyska, lika tråkigt som vanligt -.- sen efter lunch hade vi svenska, historia & samhäll. Klara med argumentationerna på svenskan nu, skönt att slippa det. Trötta som bara den var vi på samhällslektionen, så vi skrattade mesta av tiden, blev inte så mycket gjort.
Ingen data har det kommit heller. Mamma ringde in idag & frågade vad det var som dröjde eftersom att det bara är en kabel som ska fixas. Men det verkar inte spela nån roll vad det är för fel, kommer nog ta ett par veckor till. Duktig som man är så glömde jag att ta ur kameraskivan innan vi lämnade in datan, så den sitter kvar. Kan inte ha in nå bilder förän datan är hemma. Suck.
Vad har hänt med bdb btw? Har inte funkat sen igår typ. Jag tror inte dom förstår inebörden av "strax tillbaka". Strax tillbaka är knappast över en dag. Hoppas på att det funkar snart iallafall, har inte vart inne på evigheter känns det som. Känns som att jag klagar rätt mycket, men de får ni leva med :)
Ikväll blir det kinamaat & semla :M hoppas att man hinner bli hungrig tills dess.
bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar