torsdag 20 augusti 2009

Blogg.se

Nu provar vi på det här igen! Dags för lite nytt tycker jag allt ;)
Numera hittar ni mig på :
Emelienewzellas.blogg.se

Stan

Jaha då var man hemma igen efter en dag i stan.
Inte klokt egentligen hur tidigt vi gick upp imorse med tanke på att det är lov & bara några få dagar kvar tills skolan börjar.. Men när man visste att shoppingen väntade så var det mer lockande att hoppa upp ur sängen än om man vet att man ska tillbringa en hel dag i skolan. Så lite skillnad är det ju när man ska göra något kul. Aja, gick upp klockan sju för att hinna duscha & fixa osv. Juste, anledningen till att vi åkte så tidigt var för att Lisa hade en tid hos tandläkaren vid nio så då tänkte vi att vi lika gärna kunde åka in allihopa då samtidigt & gå på stan. Vi sprang runt i flera timmar i jakt efter höstkläder & så. Hittade väll inga höstkläder direkt men kläder blev det iallafall. Kom hem för ett tag sen & nu har jag mest sprungit runt & plockat lite här hemma. Ska nog äta nått nu & sen ska jag slänga mig ner i soffan. Så sjukt slutkörd!
Inhandlat idag:
Armband från Lindex & mascara från H&M
.
Underkläder & tunika från H&M

Linnen / tunikor från Gina

Skor från Dinsko

Tröja från Cubus

onsdag 19 augusti 2009

Onsdag

God morgon.
Vaken igen efter en skön natts sömn. Ville egentligen sova lite längre men det väsnades så mycke så det var ingen idé. Tandställningen har jag faktiskt nästan vant mig med nu btw, eller inte helt men det är på rätt väg iallafall.
Ska bara ta det lugnt nu ett tag innan Sophie kommer över. Sen drar vi till ishallen runt fem & kikar på killar som flyger över isen ;) härligt.
Nu blir det mat. puss

tisdag 18 augusti 2009

Tandställning

Nu sitter tandställningen på plats & det är för jävligt. Just nu tänker jag att jag aldrig mer kommer prata & ännu mindre skratta men som Sophie sa för ett tag sen, man orkar inte bry sig efter ett tag. & dessutom så är jag knappast den enda som har det så. Bara att acceptera mig för hur jag ser ut eller dra :) Inte som att jag kommer ha den här saken i resten av livet heller.
Aja, nu sitter jag här med datan i knät. Tänderna har börjat spänna lite känner jag, men det kliar mest just nu.
Ska väll kika film nu & försöka äta nått också. puss

måndag 17 augusti 2009

Schema gjort för att bli utbränd

Lisa & jag sitter här & är sjukt irriterade, arga, irriterade, sura & allt dåligt humör man kan komma på. Vi fick reda på vårat schema idag. Haha, & vi som trodde att vi inte kunde få sämre schema än vad vi hade i ettan. Ja, vi hade rätt så fel. Slutar tio över fyra, kvart i fyra & tio i fem varenda dag. Inte en enda sovmorgon eller nått + en halvtimmes lunch varje dag! Kan det bli sämre?! Våran rektor måste ju hata oss & vilja att vi dör av utbrändhet. Vi tänker iallafall gå & klaga riktigt jävla mycke. Kommer väll inte bli nån skillnad för det men klaga tänker vi göra.
Aja, ska gå med Lisa på vägen nu en bit & sen ska jag kolla club dread innan paradise hotel börjar. Finns ingen skönare film, bäst helt enkelt :M

Imorgon

För tillfället sitter Lisa & jag här hemma hos oss & kollar på lipstick jungle.
Under dagen har vi vart nere på affärn. Träffade Sophie där av en ren slump så hon hängde med tillbaka till oss. Det blev ingen promenad heller för vädret tillät inte det. Så vi har suttit här & snackat mest. Funderar på att ta en promenad nu faktiskt men det är ju mörkt så man blir väll knivhuggen om man går ut nu -.-
På tal om nått helt annat så ska vi få tandställning imorgon.. Känns för jävligt. Men hoppas att man vänjer sig snabbt iallafall. Tråkigt nog så tänker jag faktiskt mest på hur andra kommer tycka att det ser ut, vilket man egentligen inte ska bry sig om. Men bryr mig ju såklart mest om hur jag själv kommer känna mig. Om jag skäms över den & försöker gömma den så kommer det nog märkas mer än om jag bara slappnar av & är som jag alltid är. Nej, några metallbitar kan inte stoppa mig ;)

Måndag

Fyfan vilken morgon kan jag ju börja med att säga. Fick springa till toaletten typ en gång i timmen.
Aja gårdagen blev rätt lyckad till slut ändå. Helt sjukt vad vi stressade runt hela dagen & det var så mycke krångel så vi gav nästan upp. Men till slut så insåg vi att om man vill nått så får man fixa det själv. Så vi åkte hem hit tillsammans med Lisa & började fixa oss snabbt som fan eftersom att killarna redan var på ingång. Började väll lite segt sådär men det blev bättre. Har ingen aning hur länge vi höll på & jag fick alldeles för mycke i mig. Men kvällen slutade iallafall som jag ville :M Kameran glömde jag bort som vanligt så det blev inga bilder.
Idag har jag bara legat i soffan & mått piss rent ut sagt. En av dom värsta bakfyllorna. Men nu är jag på g igen & hungrig är jag också så ska äta när maten är klar. Om nån timme kommer Lisa hit. Hon föreslog att vi skulle ta en promenad & det lät faktiskt riktigt skönt så det blir nog en runda. Går förbi affärn också & handlar taccos grejer, sen när vi kommer hem så blir det matlagning.
Nu blir det mat! puss

söndag 16 augusti 2009

Söndag

Good morning! För att vara söndag så är jag faktiskt på rätt så bra humör. Kanske för att det inte alls känns som söndag.
Aja, ska hoppa in i duschen nu om några minuter sen bär det av hem till Lisa. Vi ska förfesta & så innan vi drar vidare. Vart vi hamnar har jag ingen aning om, det visar sig väll.
Dessutom så ska jag hem till Lisa! Det är ju halv orkan ute så skulle inte förvåna mig om jag flyger iväg.. Så om ni ser nån liten fladdrande sak högt uppe i skyn lite senare så är det troligen jag ;)
Nej, duschen var det.

fredag 14 augusti 2009

3 september

Ååh va jag är glaaad! :D Var nere för nån timme sen & bokade tatueringstid. 3 september klockan 16.00 så sitter jag där i stolen. Lite nervöst är det allt, men vafan när man vill va fin får man lida pin. Riktigt glad är jag, att vi fick för både mamma & pappa & att vi hittade en studio som tillåter att man är under 18.
Aja nog om det. Är hemma själva hela dagen typ för mamma & dom åkte till eskilstuna. Hade ju kunnat hängt med egentligen men orkar verkligen inte. Gick upp tio imorse så är inte helt på g idag.
Dom kommer hem med pizza lite senare iallafall :M skulle egentligen ha gått till backen där det ska va "fest" & kikat läget, men orkar man de? Nej skippar nog det.
Nu blir det mat. pussss

torsdag 13 augusti 2009

Signed and sealed

Får magsår på den här dagen snart.. stress stress stress.
Men nu är det klart iallafall. Pappa sa ja till tatueringen så han kommer hit senare & skriver under :) Så imorrn går vi väll ner igen & beställer tid. Om det blir nå mer krångel så skiter jag fan i allt, tror inte det har vart nått annat än krångel ända sen vi började prata om tatuering. Men men hoppas att det blir av iallafall.
Sitter & spänner mig just nu för Sophie smsade & sa att hon såg en tornado (?!) nyss. Kanske inte en sån där stor som syns på långt avstånd, men det var iallafall en virvel. Men nu sa hon att den var borta som tur var. Tack gode gud att man bor i sverige säger jag..
.

I´m up!

Nu är jag vaken. Har haft en jobbig morgon kan man säga.. Vaknade tidiigt imorse av att mamma & Peter höll på att stöka runt i köket. Var tvungen att sova inne idag eftersom att tv:n inte funkade i husvagnen igår -.- alltid nått.
Aja, idag blir det nog bara en lugn dag vad jag vet. Ska snart hoppa in i duschen & fräscha till mig lite. Sen blir det fixa naglarna osv.
Nu blir det mat! puss

onsdag 12 augusti 2009

Onsdag

Riktig segis dag har jag haft, men nån gång ska man ha de också.
Kvällen igår, kanske inte så mycke att nämna eftersom att vi knappt var där en timme. & hela min kväll förstördes av att mitt äckel till ex var där med nå fjortisar. Fyfan vad jag hatar den människan. & det har jag rätt till också, så det så. Men men, mitt sällskap var desto bättre. Känns bra att Simon & jag kan träffas som vanligt utan att det ska utbytas mördarblickar osv. Kompisar är vi väll inte, men det är en klar förbättring från förut. Ja herregud, jag & mina ex.. Har nog inte lyckats att vara kompis med en enda. Men jag tror inte att dom är gjorda för att vara kompisar hellre. Ex är ex helt enkelt.
Jaja, nog om det! Sitter här fixad & klar & väntar på att Lisa ska hämta upp oss, sen drar vi hem till henne. Kikar nog troligen film eller nått liknande.
På tal om nått helt annat så är mitt hår så jäävla tråkigt!! Skulle vilja göra nån fin frisyr till festen på söndag men med mitt hår så är det inte så troligt att det går med nått. Får väll blir det vanliga tråkiga.. Fick lite inspiration från paradise igår kväll. Marie hade en lite Taylor Swift- love story inspirerad frisyr. Så jäkla snyggt! Älskar Taylors hår i den videon.
Aja, får väll kika vidare & se vad jag hittar.
.

tisdag 11 augusti 2009

Nattbad

Har egentligen inte tid att skriva men slänger in ett litet snabbt inlägg.
Lisa kom hit för nåra timmar sen & vi gick till affärn på en gång för att handla lite gott. Blev chips, godis & glass. Mumma!
Gick tillbaka hit & kollade på finalen av Paris hiltons my new bff. Så nu sitter vi & dampar framför datan. Ska snart iväg & nattbada med nåra andra. Dags att plocka ihop grejerna tror jag. puss

Ben and Jerrys <3

mlcfeqfnv

Mamma ringde till tatueringsstudion i förmiddags & såklart så måste man ha båda föräldrarnas tillåtelse.. Så mamma ringde till pappa & han sa att han skulle bestämma sig tills imorrn. Men det blir väll troligen ett nej där. Aja, det blir som det blir.
Har precis ätit kebabis, satt fint! Om ett tag kommer Lisa hit. Får väll se vad vi hittar på.
Det var väll allt jag hade att säga för tillfället. puss

Tisdag

Morgonen börjar typ precis lika dåligt som igår.. Vaknade av sms vid tio & sen hade jag svårt att somna om. Lyckades iallafall somna om men vaknade lika snabbt av att dom där jävla byggarbetarna va här & borra så man trodde att hela huset skulle rasa ihop :) Hade lust att gå ner & säga åt dom att vissa faktiskt har lov men det kan man ju inte göra när dom bara gör deras jobb. Förstår bara inte varför dom inte kan göra sitt jobb liite senare under dagen.
Aja nog om det. Har precis duschat & nu ska jag börja fixa mig för klockan tre ska vi möta mamma utanför tatueringsstudion. Får hoppas på att hon får tag på den där killen bara. Tycker det är lite dåligt att det inte är flera stycken som jobbar där. Man får ju aldrig tag på den där killen.
Efter vi har vart där drar vi väll & handlar. Måste köpa skolgrejer & så. Usch ångest. Senare ska vi till Lisa & ikväll blir det KANSKE nattbad. Vet inte hur många gånger jag har sagt det & sen har det inte blivit av -.- skitsamma. ska dra. puss

måndag 10 augusti 2009

Betala? Vad är det?

Jaha, nu har Lisa precis åkt hem & jag sitter & kikar på beck. Väntar på att paradise ska börja <3
Vad har vi gjort idag då? Började med att sitta hemma hos Lisa ett tag & snacka ett tag, bara snacka så där som bara vi gör. Sen drog vi ner till samhället för en pizza. Men inte ens där kan man undgå dom älskade fjortisarna som hallsta består av :) Iallafall så kom Samppa, Mikko & hans brud dit efter ett tag, en dom drog lika snabbt. Efter maten så var vi mätta & belåtna (lite för mätta kanske?) Vi drog till ica för Lisa skulle ha godis. Inget ovanligt med det inte ;) Jag skulle egentligen också ha, men var inge sugen så då kan man lika gärna skita it. Riktigt damp humör var vi på inne i affärn också. Haha, vi fick snea blickar från ett par stycken. Dom trodde väll vi va dyng. Fick en kommentar från en gubbe när vi stog vid chipsen (Lisa hade godis påsen öppen eftersom att hon inte kunde bestämma sig för vad hon skulle ha). Han sa: man måste faktiskt betala innan man äter. Neheee måste man de? :o vi är ju födda igår så vi vet inte.. Trodde han skojade först, så vi började skratta men vi fick inge respons på skrattet så det var nog bara ännu en tjur gubbe som ville lägga sig i :)
Aja, vi gick hem till Lisa & pratade ett bra tag innan vi bestämde oss för att åka hit till oss. Så nu har vi suttit & spelat kort ett par timmar. Kikat på sista prison break avsnittet har vi också gjort. Usch va sorgligt det var :( men det var ju skönt att allting ordnade sig till slut.
Nej, nu babblar jag på alldeles för mycke känner jag. Snart börjar paradise så avrundar här.
puss

Bad morning

Ingen vidare förmiddag för mig inte..
Farmor skjutsade oss till mamma runt tolv, kom dit & gissa om jag inte hittade mina nycklar. Gick runt till altanen & såklaart så var det stängt där precis idag när det annars är öppet varje dag så att Lina ska komma in. Men nej precis idag så var det stängt. Ringde mamma, & hon orkade inte cykla hela vägen hem & tillbaka. & det kan jag ju förstå, men vi orkade inte heller cykla hela vägen till kanthal så vi åkte hit till Lisa istället. Får väll åka hem lite senare & äta osv.
Så nu sitter jag här hos Lisa. Therese står i duschen & Lisa åkte ner till samhället med hennes mami för att köpa block till skolan. Det skulle vi också behöva göra egentligen men det gör vi väll sen med mamma när hon får tid.
Aja, allt jag hade att säga för tillfället. puss

Haha, hittade en väldigt vacker bild som Lisa tydligen har suttit & gjort. Riktig konstnär, eller vad tycker ni? ;)

lördag 8 augusti 2009

Härligt väder

Vilken härlig dag jag har haft. Vaknade av att pappa väckte oss vid ett & tyckte att det var dags för oss att gå upp eftersom att det var så fint väder ute. Vi la oss på studsmattan & solade ett bra tag. Riktigt härligt med poolen precis breve så det är bara att slänga sig i den när det blir svettigt. Efter solningen så började vi måla lite. Blev inte så mycke alls av det för sen kom Cecilia & Tobias som ville ha vattenkrig. Så vi sprang runt & busade hur länge som helst, kände mig som liten på nytt haha. För ett tag sen kom gästerna. Pappas kompis & hans flickvän som är thailändska. Har inte träffat dom sen vi var i thailand, vilket var ett tag sen. Hennes son var också med, & SOM jag älskar asiatiska killar! Döheta. Men han drog på en gång synd nog.
Nu ska vi ner & äta kräftor osv. puss

fredag 7 augusti 2009

Skantzödag

Herregud, jag vaknade tio imorse.. Tio?! Det är inte okej nu när man har lov, men klarar verkligen inte av att ligga kvar i den där jävla husvagnen när det är typ 40 grader. Plus att jag såg att himlen var knallblå när jag öppnade dörren så kutade upp på en gång & ringde Lisa. Mötte upp henne & Elin vid skantzö runt tolv. Så har legat där hela dagen & bara haft det bra. Första två timmarna var det sol men sen kom det mer & mer moln så då ägnade vi oss mest åt kortspel & så. Lite färg har man väll fått också :M Det behövs verkligen. Hoppas på att kunna förbättra det ännu mer under helgen. Får väll se hur vädret blir.
Ska packa & så nu, ska till pappa snart. puss

torsdag 6 augusti 2009

Hockey

Kom precis hem från ishallen. Sophie ringde runt halv åtta & frågade om jag ville hänga med & kolla på Roberts träning. Klart att jag inte säger nej till att sitta & kolla på fina grabbar som åker fram & tillbaka över isen ;) haha. Nejdå, men följde med mest för att träffa henne & bara sitta & snacka lite. Killarna var ett plus! Efter att vi hade suttit där en timme så hackade både jag & hon tänder. & stackarn hade glömt sin tröja i bilen så hon satt i t-shirt. När vi gick ut igen så fick jag flashback från när vi kom fram till thailand & klev ut från flygplatsen.
Så nu är jag hemma igen. Kikar på fringe medans jag laddar hem prison break avsnitt. Ska nog ta nått att äta också. puss

Storstädning

Skulle egentligen ha dragit till skantzö nu på eftermiddan men Lisa hade träning om nån timme så det blev inget. Drar dit imorgon istället om vädret tillåter.
Istället satte jag & Therese oss utomhus. Sen fick vi plötsligt ett ryck & började storstäda huset. Man måste ju vara lite snäll nu när mamma ligger sjuk med halsfluss. Satte på en ansiktsmask också som jag gick runt & städade med. Så nu känner jag mig riktigt fräsch.
Ikväll blir det troligen nattbad. Vi får seee :)
Ska äta & så nu.

Vaken mot min vilja

Jag är så jävla trött! Orkar knappt trycka ner tangenterna. Så varför är jag vaken? Jo, för att det är varmt precis överallt & jag blir galen!! Klarar fan inte av det här mer. Två månader till i husvagnen (y) Kommer inte blir mycke sömn för mig.
Ska väll lägga mig i soffan & försöka ta en tupplur nån timme. puss

onsdag 5 augusti 2009

Änglamamma

Läste en blogg för ett tag sen, som berörde mig riktigt mycke. Det var en blogg om en änglamamma som förlorade sina två tvillingflickor för ett tag sen. Har inte läst den på ett tag, men idag så började jag läsa lite igen. I ett inlägg så hade en läsare skrivit ett gäst inlägg. Läsaren var också en änglamamma, som hade förlorat sina två tvillingpojkar. Hon hade skrivit om hur det var när dom föddes & dog, & tiden efter. Inlägget gjorde mig riktigt arg, för när hennes tvillingar föddes hade inte sjukhuset gjort nånting för att försöka rädda dom små. Sköterskan som tog hand om henne under gradiviteten hade tagit bort sex dagar av nån anledning så när pojkarna föddes var hon i v22+4, (inte för att jag förstår hur dom räknar sånt där men), så egentligen skulle hon ha vart i vecka 23 när pojkarna föddes. Sjukhuset räddade inte barnen för dom hade en gräns vid att rädda barn. Om dom var under vecka 23 så gjorde dom ingenting. Så man kan säga att om inte sköterskan hade tagit bort dom där dagarna så hade hon varit i vecka 23 & hennes barn hade då fått en chans. Hon skrev också "Nu gjordes absolut ingenting fast jag bönade och bad." Barnen fick helt enkelt bara ligga i deras famnar & dö. Läkarnas ursäkt var att dom troligen hade blivit cp-skadade om dom hade försökt att rädda dom. Så dom tyckte tydligen att det var bättre för dom att dö..
Blev så otroligt arg när jag läste det. Läkarna hade alltså rätt att avgöra om någon annans barn skulle leva eller dö. Tycker det är riktigt sjukt, att dom inte tänkte det minsta på föräldrarna & barnen. Hur föräldrarna skulle må efteråt, & barnen som inte ens fick leva sina liv. Om jag hade vart läkarna hade jag inte kunnat göra det beslutet.

Fuck

Var precis nere till den där jävla studion, men tror ni det var öppet eller? Nej såklart inte! Vi var nere härom dagen för att kolla vilka tider dom hade öppet & det stog tisdag-fredag 11-18. Men det stämde tydligen inte. Sen provade mamma att ringa deras nummer men då var det upptaget. Så jävla typiskt. Aja bara att fortsätta att ringa. Fortsätta tills man lyckas.
Nu blir det film. The signal tror jag den hette. Får väll se om den är nått att se.
puss

Onsdag

Två veckor kvar till tandställningen.. Två veckor, sen kommer man ha den i över ett år. Uusch jag vill inte!! Men bara & tänka på hur bra resultatet kommer bli. Ett år är egentligen inte så mycke när man vet att man kommer ha fina tänder resten av livet sen.
Sitter här & svettas ihjäl för tillfället. Väntar på att mamma kommer hem så vi kan gå ner till tatueringsstudion. Hoppas vi inte behöver vänta allt för länge på en tid bara. Vill helst ha den gjord innan skolan börjar. Men vi får väll se hur det blir.
Ska fixa lite nu. puss

tisdag 4 augusti 2009

Star

Nu är det bestämt. Har äntligen slutat vela, & nu har jag bestämt mig. Det blir en stjärntatuering på handleden. Nått som jag har velat ha i över ett år nu tror jag, men jag har liksom inte tänkt på det nu när man väl ska göra en tatuering. Så vi går ner till studion imorgon & bokar tid. Redan nervös :o

The one

Tisdag

Usch va äckligt varmt det har varit ute idag. Visst, det är skönt när det är varmt men inte sån här äcklig värme. Typ kvavt. Dessutom så var det moln & knappt nå sol på förmiddan. Men men hellre det här än regn.
Åkte till Lisa runt tre idag. Kom till henne & satt & snackade ett tag. Hon berättade om killen som har blivit knivhuggen, i sura den här gången. Mitt på dagen, så jävla otäckt. Aja, vi tog en promenad ner till affärn. Lisa hyrde film till kvällen, vi köpte glass osv. Sen drog vi hem igen. Satte oss vid tvn & tog det lugnt bara. Efter nåra timmar så åkte vi hit till oss. Skulle egentligen ha åkt & nattbadat om nån timme men det passade inte så bra idag så det blir nog på torsdag istället.
Fick nyss reda på att Emil kanske ska byta linje & skola :( Kommer verkligen inte bli samma sak utan honom. Nu kommer vi inte få uppleva studenten ihop heller. Faaan va tråkigt! Hoppas att han ändrar sig.

måndag 3 augusti 2009

I don´t know anything about you baby
but you´re everything I´m dreaming of

Coyote ugly

Jag slapp faktiskt "eftersmärtan" i munnen, den som man brukar få efter att man har dragit ut tand. Men den kom aldrig, det var ju för jävla skönt.
Nu under eftermiddan har Sophie vart här & gjort oss sällskap. Snackade om allt möjligt, mest vad som har hänt under helgen & så. Hon drog hem för ett par timmar sen & sen dess har jag väll bara tagit det lugnt.
Imorgon ska vi till Lisa. Får väll se vad vi får lust att hitta på. Om de är bra väder så drar vi såklart & badar. Sen på kvällen kanske vi ringer några grabbar & drar & nattbadar. Sounds like a plan to me ;)
Nu börjar min favvo film, Coyote ugly! Gryyyym.


Tandläkarn

Var till tandläkarn idag. Kändes som vi spenderade flera timmar där & det gjorde vi iofs. Therese hade tid vid två typ & jag följde med som stöd, snäll som jag är :M Sen satt vi utanför & stekte nån timme innan det var min tur. Det var ingen idé att gå hem mellan kände vi. & jag som har en sån fruktansvärd tandläkar skräck var riktigt nervös. Inge kul & dra ur tänder direkt. & sprutan var verkligen en marddröm den här gången.. Har dragit ut två gånger tidigare men då har det faktiskt gått bra, men den här gången alltså! Helvete vilken smärta. Men jag överlevde. Herregud, hur ska jag klara av att tatuera mig?

söndag 2 augusti 2009

Vädret

Idag har vädret vart helt okej, men jag har faktiskt inte solat för jag tycker det är onödigt när det är typ "halvvarmt" & plus att det säkert kommer regna imorgon igen. Men det verkar som att det ska bli bra i veckan, & speciellt på tisdag så då drar vi fan till skantzö! Har ju badkort dit men har använt det typ två gånger? Känns ovärt så det gäller att utnyttja det nu i slutet av lovet om vädret tillåter.
Känner mig rätt så ofräsch nu så ska slänga mig i duschen. puss


Jaha, det fina vädret har plötsligt flyttat sig till onsdag istället? Aja, det visar sig väll hur det blir.

lördag 1 augusti 2009

Halvblods prinsen

Guu va jag är seg! Ont i huvet har jag också, det blir tidigt i säng ikväll (hoppas jag).
Kikade på harry potter idag, den nyaste. Ts vare också, men det funkade faktiskt. Inte lika dålig kvalité som det brukar va. Aja den var iallafall ganska bra. Älskar effekterna i dom där filmerna, grymma som fan! & alla som har klagat på slutet.. vad var det för fel på det? Tycker det var helt okej om man jämför med dom tidigare filmerna.
På tal om nått helt annat så ska jag till tandläkarn på måndag.. blir en tand fattigare. & jag som hatar tandläkarn! Hur kommer det sluta?

Lördag

Då var man vaken igen efter några timmar av välbehövd sömn. Vaknade vid nio imorse & var hur jävla törstig som helst. & eftersom att vi ligger i husvagnen så var jag tvungen att gå ända in, det tog emot ganska mycke för jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Men men lyckades iallafall somna in till ett & nu är jag pigg.
Kommer ihåg att jag hade en riktigt obehaglig dröm, men kommer inte ihåg vad den handlade om. Jobbig var den iallafall.
Idag blir en riktig mysdag! Väntar på att Therese ska komma hem (som skulle ha kommit klockan tio men hon dök aldrig upp), sen slår vi på harry potter & halvblodsprinsen & laddar upp med godis. Perfekt efter en partynatt.
Kan ju passa på att visa bilderna från igår också.


Posarna

Fredrik & Joel hade det mys

Fredrik aka Hitler

Snyggt