tisdag 30 juni 2009

Ge mig tack!

Jordgubbsplock

Har legat hos Sophie & stekt idag som alla andra dagar :D Fast det blev inte så mycke stek alls iofs, spelade mest kort & satt på terassen under tak. Men hade det lika skönt för det, man kan njuta mycke mer av värmen när man inte ligger i solen & svettas ihjäl.
När vi kom hem så frågade mamma om vi kunde plocka lite jordgubbar eftersom att dom börjar bli klara nu. Fick ihop två skålar. Vissa var riktigt stora, mycke störra än förra året iallafall.
Nu blir det mat! puss

måndag 29 juni 2009

Kladdkaka <3

Nehe, det blev inge Hampus idag. Hans pappa fyller år så dom skulle fira han & så. Får åka till han imorgon istället.
Istället tog jag & Therese en svettig promenad till ica. Vi tänkte egentligen cykla dit när vi kom på att dom var kvar hos Sophie! Gud va duktiga vi är (y) Ska troligen dit imorgon så får komma ihåg att ta med dom hem då.
Hade riktigt sug efter kladdkaka så köpte det när vi kom till affärn. Satt fint :M Nej, nu ska vi dra till Mikko & kolla vad grabbarna har för sig! Inte för att jag orkar gå men, det är inte så långt dit som tur är. Ska sätta igång & fixa mig nu så att vi kommer iväg nån gång.
puss

Ännu en härlig sommardag

Kom precis hem från en dag i solen hos Sophie. Skönt är det absolut, men jag blir så himla seg av att ligga i solen hela tiden. Blir helt trött i kroppen, så tillbringade en hel del tid i skuggan. Satt mest på altanen & spelade kort. Sen fick hunden Mimmi en dusch också ;) haha.
Nu sitter jag & kikar på Make me a supermodel. Det handlar om sexiga kort där dom ska jobba två & två när dom ligger i sängen & smeker varandra osv. Alla var kille & tjej förutom Casey & Perry som fick vara typ gaypar! Riktigt roligt såg det ut.
Men nu hinner jag inte skriva mer, måste hoppa i duschen & fixa mig innan jag drar iväg till Hampus! Ha en härlig kväll. puss

söndag 28 juni 2009

Söndag

Gårdagen var helt okej. Vi kom till Sophie vid halv nio & trodde att vi skulle åka till Mikko nästan på en gång. Men nerå, dom skulle dra till västerås & skulle inte vara hemma förän halv ett så vi segade i nåra timmar framför film & grejer. Halv ett drog vi oss mot Mikko. Rätt segt i början men det blev bättre. Skulle egentligen ha gått & mött Hampus vid två men fick inte gå då så det blev lite senare. Vid tre nån gång började jag väll gå. & vilken jävla promenad det blev! Trodde jag aldrig skulle komma fram, men så småningom hittade jag han & vi åkte hem. Somnade inte förän efter fem & vaknade elva av en dammsugar jävel (y) Kunde iallafall somna om & vaknade igen av att Therese kom in & rummet & sa att jag skulle hem. Rätt pigg var jag ändå. Åkte hem hit & la mig i solen ett tag men har tröttnat sjukt mycke på det nu. Orkar inte ligga nå länge längre, så låg väll en kvart innan jag gick in igen & hamnade här. Ingen aning vad som händer idag, ska bara ta det lugnt & vila lite. Imorrn blir det ännu en dag i solen & på kvällen åker vi nog ut med Hampus båt.
hörs!

lördag 27 juni 2009

Härliga sommar!

Riktigt skön dag i stan har jag haft :) Åkte in till johannesberg runt elva, låg där & spelade kort ett tag innan vi såg att det gick en båt över till stan på andra sidan. Så vi hoppade på den & åkte över. Kom till stan där det var fullt med folk. Vi var riktigt hungriga så vi gick till saffets & åt. Sen gick vi runt på stan nåra timmar innan pappa kom & hämtade oss. Fick med mig bikini trosor & nya solbrills hem iallafall. Kikade på skor också men hittade inga som jag gillade, så det får vänta tills vi åker till göteborg.
Hoppade in i duschen när vi kom hem & började fixa & så. Halv nio kommer våran skjuts till hallsta. Åker först till Sophie & väntar på att killarna ska komma hem. Sen drar vi till Mikko på fest. Hoppas det blir najs :)
Ska fortsätta fixa mig lite innan vi åker. puss

fredag 26 juni 2009

R.I.P

Kom till Sophie imorse & de första Lisa sa va: Michael Jacksson har dött. Trodde hon skojade först men det visade sig att det faktiskt var sant. Förstog det liksom inte först för han är ju så stor att han nästan blir odödlig, så hur kan han då dö? Riktigt hemskt är det. Dom pratade & hyllade honom hela dagen på radion. Det är som dom sa, att hela världen berörs av det här. Även fast man kanske inte va nått stort fan, så är det ändå hemskt eftersom att han verkligen va The king of pop.
Iallafall, låg hos Sophie & stekte hela dagen. Börjar faktiskt tröttna lite på solen, eller inte solen men att sola. Så det blev en del skugga för min del idag, ville ju inte få solsting.
Kom precis hem & nu ska jag packa ihop mina grejer sen drar vi till papsen.
puss

torsdag 25 juni 2009

Rix fm

Vad passade bättre den här fina sommarkvällen än en tur till rix fm festivalen? Åkte in med Lisa & hennes päron runt sju. Gick runt där inne nån timme, tog en tur till stora scenen också men där kunde vi inte stå länge till eftersom att vi skulle möta upp killarna & dom skulle aldrig hitta oss i det där vimlet. Så vi fick ta oss till dom helt enkelt. Mötte dom utanför punkt när klockan började närma sig halv nio & då fick Lisa & Sophie nå ryck så dom kutade för fulla muggar mot bussen som gick halv nio. Så dom hann väll dit på typ två minuter. Aja, vi drog iallafall till skrapan där det stog en massa hallstingar sen drog vi hem. Värd kväll? Inte riktigt, men skönt att komma ut iallafall. På vägen hem åkte vi förbi Lustigkulla för att Mikko skulle käka. När vi hade suttit ett tag så började jag känna mig trött & hängig. & dessutom åt myggen på mig, så det var väll tur att Mikko åt snabbt. Åkte hem, & nu har jag precis ätit så nu är jag mätt & belåten. Känner hur myggbetten börjar klia nu. Men vafan det hör till när det är sommar :M
Ska lägga mig i soffan & vänta på att paradise ska börja nu. puss

Torsdag

Himlen var alldeles blå när jag vaknade & det gjorde mig pigg med detsamma. Slängde på mig bikinin & cyklade till affärn för att möta upp Lisa & Sophie. Efter en sväng in i affärn så cyklade vi vidare mot skantzö. Riktigt skönt var det att cykla eftersom att det var ett tag sen. Fläktade skönt. Efter tio minuter på skantzö så tröttnade vi. Det blåste & inte alls så mycke folk så vi bestämde oss för att åka hem till Sophie istället för där är det alltid vidstilla. Så åkte till henne. Sandra & Tobbe va där också. Gud vilken söt bebis mage Sandra har fått :) Måste vara super mysigt. Iallafall, vi badade, solade & spelade kort tills det var dags för mat. Korv med bröd. Sen började molnen komma så vi bestämde oss för att åka hem & göra oss klara för kvällen. Åker in till västerås & rix fm festivalen. Får skjuts av Lisas föräldrar in, & sen möter vi nog upp grabbarna där inne. Hoppas det blir bättre än förra året.
Nu blir det duschen & fix. puss

tisdag 23 juni 2009

Stek vid poolen

Blev stek hemma hos Sophie idag igen, vilket det kommer bli varje dag den här veckan så länge vädret tillåter. Hur skönt som helst att bara ligga & jäsa. Har bränt mig lite, men det får man räkna med. Hoppas verkligen att det kommer bli så här hela veckan & kanske nästa vecka också om man har tur.
Kameran följde med för en gångs skull, så det blev lite bilder.


måndag 22 juni 2009

Stek väder

Äntligen har vädret kommit som vi har längtat så mycke efter. Vaknade hos Lisa imorse vid tio & vi hoppade ur sängen på en gång. Ville inte missa en sekund av det fina vädret. Tänkte åka till skantzö först men sen såg vi att det var en massa moln på väg så bestämde oss för att åka till stan istället. Men sen när vi kom hem så ringde Sophie & sa att hon inte hade nå pengar så vi åker in nästa vecka istället. Åkte iallafall hem till Sophie & låg & stekte vid poolen hela dagen. Helt sjukt skönt. Solade, dunkade musik, åt, badade & spelade kort. Ska dit imorgon & på onsdag också eftersom att det är lovat bra väder då också. Blir kanske skantzö nån dag om vi orkar ta oss dit. Det visar sig.
Kom precis hem så nu ska jag smörja in mig & ta nått att äta. puss

söndag 21 juni 2009

Söndag

Äntligen kunde jag ta en riktig sovmorgon! Ingen som ringer, inga alarm. Bara sova. Hoppade upp ur sängen när klockan var ett typ. En riktig skön morgon dusch blev det. & nu sitter jag vid datan & väntar på att Markus ska svara.. ska tjata på han att han får skaffa mobil snart :M
Vädret är rätt så bra idag, eller bra & bra. Solen tittar fram då & då, har inte hunnit titta efter hur många grader det är än.
Ska iallafall fråga Markus om han vill ses ett tag nu på dagen, sen ikväll kommer Lisa & Sophie & sover över. & imorgon drar vi till skantzö om det blir bra väder. Hoppas hoppas! Färgen börjar ju försvinna nu så behöver bättras på. Vet inte hur det blir med målningen av rummet heller. Mamma bangar som vanligt. Men som sagt om det är bra väder så har inte jag heller nån större lust så.
nu blir det mat. puss

lördag 20 juni 2009

Guldbröllop

Pappa ringde & väckte oss runt elva tror jag den va? Va helt död, kändes som att klockan va sju högst. Släpade mig upp från sängen så småningom & hoppade in i duschen. Den piggar alltid upp. När jag kom ur duschen så märkte jag att den var kvart över tolv & skjutsen skulle komma kvart i ett! Panik fick jag, blev nog rekord snabb fixning. Skjutsen kom & vi drog iväg till västerås.
Kom fram till djäkneberget (där vi skulle äta & fira farmor & farfars 50 års dag) samtidigt som farmor, farfar, Rosie & Sigfrid. Rosie & Sigfrid har jag inte träffat på närmare ett år eftersom att dom bor i tyskland, så det var super kul & se dom igen. Så jävla tråkigt bara att man inte kan prata med dom så mycke som man skulle vilja eftersom att vi inte pratar samma språk :( Aja, gick till restaurangen & gissa om vi fick stå & vänta på pappa & co. Men vi börjar vänja oss, dom har nog aldrig vart i tid till nånting tror jag. Sen kom Mathias (farbror) också, & då kunde vi äntligen gå in. Hur fin utsikt som helst fick vi eftersom att vårat bord stog precis vid fönstret. Såg typ hela västerås.
God mat & härligt sällskap var det iallafall. Drog hem runt halv fyra efter att vi hade gått runt & strosat lite. Drog vidare hem till farmor & farfar för fika. Jordgubbstårta tårta blev det, riktigt god. Tog en liten tupplur efter fikat för jag var verkligen helt slutkörd. Alla frågade typ om jag va bakis för jag såg helt död ut haha. Aja, efter tuppluren blev det grillning. Super gott varte! Pappa kan det där med grillning :M
Efter maten var klockan rätt så mycke så vi drog hem. Kom precis hem, & nu sitter jag här. Kom precis på att jag inte har kunnat prata med Markus på hela dagen :( tråk när han inte har mobil. Undrar hur han mår idag egentligen haha ;)
Tror jag slår på en film nu. Får se om jag kan hålla mig vaken bara.
puss
Btw, GISSA om vi glömde kamera jäveln hemma innan vi åkte iväg imorse! Duktigt..

fredag 19 juni 2009

Midsommar

Midsommardagen började med tråk väder & trött humör. Fixade mig & så på förmiddan & en stund senare kom gästerna över. Dröjde ett tag innan maten blev klar så vi kikade film medans vi väntade. Rovdyr hette den, norsk & riktigt bra faktiskt. Eller lite långtråkig i vissa lägen men helt okej allt som allt. Maten blev lagom klar tills filmen var slut. Blev grillat & sånt.
Lite senare på kvällen drog jag till Markus där det var lite folk & lite dricka. Var väll där en timme ungefär innan Lisa & Therese kom. Blev en massa allsång, ölspel & musik. Världens skönaste människor kan jag lova! Riktigt trevligt hade jag. Min baby blev lagom dyng ;) Men så skare va, det är lov. Drog iallafall hem runt två eftersom att vi ska upp rätt så tidigt imorgon. Hade gärna varit kvar ett par timmar till men men.
Ska lägga mig nu, för imorgon ska vi på farmor & farfars guldbröllop :M
puss & godnatt

torsdag 18 juni 2009

Reegn

Har vart en regning & tråkig dag idag. Sov rätt så länge, & det behövdes eftersom att det blev sent i säng som vanligt! Har verkligen vänt på dygnen nu, men det är bara för att jag sitter & kollar på paradise hotel hela nätterna. Nya favoriten :M
Lisa kom iallafall över på eftermiddan. Satt & kikade sex and the city ett bra tag, & sen bestämde vi oss för att dra ner till samhället för en pizza. Men när vi väl kom fram så var ingen riktigt hungrig så vi gick in till ica istället & tänkte hyra film. Men som vanligt när det gäller oss så hade ingen legg såklart så blev ingen film -.- töntigt att man måste ha det när man säger personnumret & allt. Tror dom att man inte får titta på skräckfilm för sina föräldrar eller? Ah, iallafall så gick vi vidare till maistro & köpte strips. Efter att vi var klara där så gick vi tillbaka till ica för att handla socker till mamsen. Väl på väg ut så stog regnet som spön i backen. Så fick ringa mamma efter skjuts. Kom hem, satte på film, house of wax blev det. Sett den hur många gånger som helst men älskar den! Efter filmen drog Lisa hem, & nu sitter jag här & kikar paradise hotel. Planerar lite inför imorrn också, det blir nog fest trots allt eftersom att dom andra planerna troligen inte blir av.. Aja, det visar sig hur det blir. Grillning här hemma blir det nog innan vi drar iväg iallafall.
puss & godnatt

onsdag 17 juni 2009

Onsdag

Vädret har vart lite bättre idag, men inte tillräckligt varmt för att sola eller bada än. Nästa vecka ska det bli bättre som tur är.
Skulle egentligen ha umgåtts med Markus ett tag på eftermiddan, men det gick inte.. Riktigt ledsen blev jag, men Sophie kom över efter jobbet ett tag. Snackade om allt möjligt, kikade tv & lite sånt. Sugna som fan blev vi på gränden också & tänkte att vi kanske kunde åka in till stan men då var klockan så mycke redan så hann inte. Så hon drog hem, & jag åkte med mamma till ica för att hjälpa henne att handla lite. Stackarn är ju sjuk så man ville ju inte att hon skulle svimma av i affären haha.
Satte igång & gjorde mat på en gång när vi kom hem. Blev våran specialitet, spagetti & köttfärssås :M kanon blev det (y)
Nu blir det slapp i soffan med vänner.
puss

tisdag 16 juni 2009

Titanic

Mötte Lisa nere på samhället i förmiddas, köpte mascara & godis. Självklarhet ;) Drog hem till henne, satt & snackade lite skit & så innan vi bestämde oss för att kika film. Blev min favorit, Titanic. Tröttnar aldrig på den! Bästa filmen ever. Slutet är helt klart bäst, när hon dör & kommer tillbaka till båten & alla döda står & väntar på henne, inklusive Jack. Nästan så man börjar tjura :M
Skulle egentligen ha följt med Lisa på fotbollsträning på ekliden men pallade fan inte så drog hem istället. När vi kom hem så stog mamma & gjorde sockerkaka, eller den stog i ugnen rättare sagt. Sen rätt som det är så hör man: yees! fan va roligt.. Springer in & kollar vad som har hänt, & då har kakformen smält i ugnen :D Den va typ gjord av porslin eller nått, & den skulle tåla ugn men det gjorde den tydligen inte. Så nu ligger hela sockerkakan i bottnen på ugnen haha. Lyckat (y)
Nu blire mat! puss

Tisdag

Äntligen tittar solen fram. Fast riktig värme är det väll inte, blåser & knappt 15 grader. Hoppas på att det blir bättre snart.
Vad händer idag då? Ska strax iväg till Lisa. Hon ligger ute & solar tydligen så det blir väll bara för oss att joina henne. Men tänker inte ligga i bikini & riskera att bli förkyld. Nej, då väntar jag hellre på den riktiga värmen. Får väll se vad vi hittar på efter att hon har stekt klart, nått blir det iallafall.
hörs

måndag 15 juni 2009

You make me smile

Somnade två inatt & vart tvungen att gå upp tio imorse (y) inte det roligaste, men somnade på en gång när jag kom hem till mamma & vaknade vid ett igen typ. Tog en dusch & gjorde mig klar för att gå över till Markus. Blev lite stressigt eftersom att han skulle iväg senare, vilket inte jag visste om så skyndade mig iväg när jag var klar.
Blev filmmaraton kan man väll kalla det. Först blev det Crank, riktigt grym film! Sen Master and Commander, & sist blev det Motorsågsmassakern. Vet inte vem av oss som var mest rädd egentligen haha ;)
Efter filmerna blev det lite mer mys & musik sen drog jag hem.
Har precis pratat med mamma om att vi ska måla om mitt rum, eller jag kom med idén & hon höll med om att det behövs. Jävla solrum för fan -.- så funderar på att göra en vägg typ brun & resten vita/beiga. Får se vad jag bestämmer mig för. Hoppas på att det blir bra bara.
Blir sängen nu, huur trött som helst!
puss

söndag 14 juni 2009

007

Orkar man vänta ända till september på fortsättningen?
http://www.youtube.com/watch?v=cMCYP_w8zmw

Söndag

Tråk söndag, & tråk regn. Vafan är det sommarlov eller höstlov? Vart tog solen vägen? Känns som att lovet bara springer iväg & sen kan man inte bada eller sola (y) Roliit. Men har hört att vädret ska bli bättre i juli iallafall så hoppas verkligen att det blir det.
Idag är pappas födelsedag också, så kommer gäster alldeles strax. Blir fika & lite smått & gott. Skulle egentligen ha åkt till Markus lite senare men han skulle till sura så det gick inte :( aja, får träffa han imorrn.

torsdag 11 juni 2009

Nattuggla

Har vart en riktigt lugn dag, kände att jag behövde det. Har inte mått så vidare. Men mot kvällningen så fick vi reda på att det var fest på g, & klart att man inte bangar ;) Hade precis kommit ur duschen & var typ halv klar men då varte plötsligt inget. Men inga problem, har hela lovet på oss! Drog till Markus istället & kikade film & hade det mys :)
Så nu är jag hemma igen, hade egentligen tänkt gå & lägga mig på en gång när jag kom hem men datan lockade som vanligt. Sitter & kollar på en massa roliga klipp från Raw. Så nu har jag träningsvärk i mungiporna haha.
Nu blir det sängen iallafall! puss

Student 09

Gick upp runt elva imorse, Sophie kom över på en gång & vi satte igång att fixa oss. Gick mot skolan typ halv elva, & när vi kom dit så var det smockat med folk kan jag lova. Fick stå & vänta ett tag innan treorna sprang ut. Man blev verkligen glad av att kolla på dom, alla såg riktigt lyckliga ut. Stog & väntade nån halvtimme innan dom hoppade upp på vagnarna & körde iväg.
Kom precis hem & ska nog sätta igång & göra mat snart. Sen blir det nog film eller nått.
puss

onsdag 10 juni 2009

Party

Kaos kväll kan man väll kalla det?
Började med att Lisa kom hit runt fyra. Sen rätt som det var så dök Mikko, Samppa, Jesper & Hägga upp. Så vi umgicks med dom ett tag, sen drog Jesper & Hägga så vi började fixa lite osv. Runt åtta tror jag väll det var så drog vi till Olle. Inge vidare drag till en början, eller till en början? Var väll inge drag alls fram tills att sura folket kom. Så rätt som det var så stog vi ute på gräsmattan, med en försvunnen Markus & en massa folk som typ fick damp (inklusive mig). Men så småningom fick vi tag på Markus, visade sig att han var hemma. Iallafall, vi gick hem & sen ringde Markus & frågade om jag skulle hänga med tillbaka till festen så det gjorde jag. Festen var inte så mycke fest längre så vi drog till backen i det äckliga vädret. Som tur var så satt vi under tak så det blev faktiskt riktigt mys. Satt där i flera timmar & blev till slut en isbit. Kvällen slutade i en lyckad vurpa också (y) satt för jävla fint haha.
Så nu är jag hemma. Kan knappt skriva för fingrarna är helt kalla. Ska upp rätt så tidigt imorrn, kika studenten & så. Undrar hur det kommer gå, kommer väll vara zombie. Hoppas verkligen att vädret är bättre så man slipper stå i regn!
Puss & godnatt

Avslutning 09

Jaha, avslutning idag då. Vaknade med tuppen & var faktiskt rätt pigg. Började fixa mig & sen kom Lisa & Sophie runt åtta. Blev en massa skratt & fix. Sen kom Mikko med pärlan & körde oss till skolan. Vädret tillät ingen promenad. Kom lagom till alla började rulla in.
Ceremonin var allmänt seg, inge vidare underhållning direkt. Sen drog vi vidare till klassrummet för betyg & säga hejdå osv. Riktigt jävla nöjd är jag över betygen faktiskt :M mycke bättre än dom jag hade på lindbo. Vg i ljud :o oväntat.
Sommarlov i tio veckor nurå! Har inte riktigt fått den där känslan än tack vare det underbara vädret -.- Kommer väll kanske ikväll när vi firar.
Så nu sitter jag här, åt precis smörgåstårta så nu är magen överfull verkligen! Ska bara slappa & ta lite bilder nu & sen blir det full fart igen. Girlsen kommer över vid fem tiden & då börjar vi väll dricka & fixar lite smått. Sen drar vi på paarty! Riktigt taggad är jag & mer ska det bli när dom kommer över.
Får se om kameran följer med ikväll. Laddar upp bilder lite senare om det blir så. puss



tisdag 9 juni 2009

Tisdag

Sov rätt så länge imorse, hur skönt som helst! Känns som att sommarlovet redan har börjat. Sophie kom över en stund, satt & snackade om allt möjligt tills det var dags för oss att sätta igång med vårat jobb vi har fått av mamma. Rensa rabatt, låter inge jobbigt men när man väl har satt igång så märker man att det är mer jobb än vad man tror. Har redan hållt på en timme typ & det är inte klart än. Så vi tog en paus för att ladda batterierna med lite mat sen är det bara på't igen. Lättförtjänta pengar är det iallafall :M
Så, sista dagen innan avslutningen. Faan va skönt det ska bli! & riktigt taggad är jag inför imorgon.
Nu blir det mat. puss

måndag 8 juni 2009

Orientering

Kom precis hem från orienterings helvetet. Var faktiskt ganska pepp när vi skulle köra igång & jag var det ett bra tag när vi sprang, tjejerna peppade mig. Men när vi väl kom till ödemarken så började man känna att man ångrade att man ens släpade sig upp från sängen. Myrorna kröp på en, grenarna rev upp benen & var nära att ramla varannan meter tack vare all skit som låg överallt. Så Therese & jag bestämde oss för att dra oss hemåt när dom andra pratade om att springa ännu längre bort. Så Sophie förklarade hur vi skulle springa, men tror ni vi lyckades gå så som hon beskrev? Nej, vi hamnade på femman, sen trean & sen femman igen. Men till slut så hittade vi nån kille som visade vägen, & sen ett gammalt par som sa att vi var på trean. Gissa om jag blev glad. Var nära att ringa efter ambulanshelikopter. Hem kom vi iallafall, med en minut till godo. G varte, & det är inte fy skam när det gäller oss. Vi tänkte satsa på mvg först för vi hade ju så mycke tid på oss men nedå. Rätt som det var så var det bara en halvtimme kvar så bara att ta sig tillbaka.
Så, det var sista lektionen! Sista lektionen i första ring. Imorrn är vi lediga & på onsdag är det avslutning. Nu känns det riktigt bra, vi har klarat av ett helt år. Känns som det var igår som vi sa "har vi bara gått en månad på kantzowska?".
Magen skriker efter mat, så efter maten blir det nog en tupplur. puss

söndag 7 juni 2009

Cabaré

Seeg dag minst sagt. Har sovit mest, men det hjälper inte för man blir bara tröttare ju mer man sover.
Drog till cabarén runt åtta, för andra gången. Den här gången funkade ljudet som tur var, andra gången gilt. Riktigt bra var den faktiskt. Den slog våran iallafall. Knäckebrödsdansen var höjdpunkten helt klart :M Alla blev som galna när dom kom in. Ett gott skratt fick jag allt.
Jaha, då var helgen redan slut, men det spelar inte så stor roll för just nu vill jag bara ha avslutning! Bara orientering kvar, sen ledigt på tisdag. Inte helt fel.
Ojoj, min snygging på tv nu. puss

lördag 6 juni 2009

Lördag

Vaknade sex imorse av sms & en dryg katt. Pigg var jag men som tur var så somnade jag iallafall om rätt så snabbt. Tur det annars hade jag blivit arg. Vaknade igen vid tolv ungefär, även denna gång av sms & en dryg katt. Satt med datan i sängen en stund innan jag klädde på mig & gick upp. Runt två så kom Lisa över, satt & pratade ett tag innan vi fick skjuts hem till henne, sen tog vi en promenad ner till ica. Köpte godis (såklart) & sen gick vi tillbaka till henne. Satte på Seven pounds, riktigt bra film! Blev verkligen kär i den. Drog oss hemåt efter filmen, duggade lite smått men vi slapp gå i ösregn iallafall, det tackar vi för.
Nu blir det mat & kika fotboll. Inte ett dugg intresserad men när sverige spelar så måste man ju ändå kolla :M kanske får se en skymt av pappa också haha.
hörs!

fredag 5 juni 2009

Fredag

Började efter lunch idag. Riktigt skönt att kunna sova ut. Hade svenska första lektionen, betygsprat både med henne & Maggan (engelskalärare). Fick MVG i båda ämnena! Trodde jag aldrig :o Riktigt glad blev jag. Blev betygsprat på historian & samhällen också, G & VG blev det där. Riktigt nöjd är jag över allting.
Slutade lite tidigare så då tog vi en promenix ner till saga teatern för att beställa cabaré biljetter. Men såklart så var det inte öppet, så mamma kom & hämtade oss sen åkte vi in till stan istället. Sprang runt i nån timme efter nått avslutningsfesten men hittade såklart inget. Ett par skor blev det iallafall. Alltid nått.
Efter stan så åkte vi tillbaka till saga teatern, den här gången för att kolla på cabarén. Hann titta nån halvtimme innan det blev nå strul med ljudet, så dom kunde inte fortsätta. Får komma tillbaka klockan åtta på söndag & titta klart.
Nu blir det talang! puss

torsdag 4 juni 2009

Skit väder

Jävla väder & vara dåligt! Är det inte meningen att det ska vara sommar nu? Känns inte som det för tillfället iallafall. Ska bli dåligt hela helgen också.. kul. Det bara måste bli bra väder på avslutningen. Kul om man måste gå runt med jacka & grejer när man ska ha klänning för första gången på jag vet inte hur länge. Nej, det lät tråkigt. Tänker inte ha nån jacka, får väll frysa ihjäl om det är dåligt väder :M
Imorrn är det sista dagen innan helgen, sista riktiga skoldagen kan man väll säga. Fast skoldag kan man väll knappast kalla det eftersom att vi ska snacka betyg på alla lektioner, både svenskan, samhällen & historian. Mest orolig är jag över historian eftersom att jag inte alls gjorde bra ifrån mig på inlämnings uppgiften. Men det var datans fel! Aja, får se hur det går.
Vad händer i helgen då? Imorrn blir det stan efter skolan, ska kika på skor & så. På kvällen drar vi väll på lan om vi inte har nått annat för oss. Oj det lät roligt ;) Lördag, umgås med Lisa & söndag kika på niornas cabaré. Uruselt att den inte är på skantzen längre, det är det som är sommar! Inomhus kan man för fan inte vara.
blir nog sängen snart, känner att ögonen börjar hänga. puss

Torsdag

Hade sovmorgon imorse till tolv typ. Men när klockan började närma sig tolv så blåste det så jävla mycke & dessutom regnade det så vi bestämde oss för att skita i orienteringen. Springa runt i regn lät inte så lockande. Så började runt halv två istället med ljud.
När vi kom dit så började min otur på en gång. Satte mig vid media för att skriva ut historian. Men då hade filen som jag hade sparat på usb blivit helt konstig så det gick inte att öppna den. Så det var bara att sätta igång & skriva om alltiop, FÖR ANDRA GÅNGEN. Den här gången orkade jag verkligen inte skriva nånting alls typ, blev inte ens en sida. Men det får vara som det är.
Btw, min röda färg har äntligen försvunnit! Men nu har det börjat flagna istället.. Så det dröjer väll inte länge förän man ser ut som en albino igen.

onsdag 3 juni 2009

I taket lyser stjärnorna

Hade programkampen idag, & såklaart så var vädret dåligt! Det är typiskt, när man verkligen vill ha lite sol så vägrar den titta fram. Kom iallafall dit runt nio & det satte typ igång på en gång. Började segt men fan va roligt det var att titta på när dom skulle ha huvet på en innebandy klubba & springa runt den 15 varv. Vissa ramlade & vissa sprang in där åskådarna stog. Haha, roligt såg det ut iallafall.
Sen började det hagla & skit så orkade inte vara kvar. Frös halvt ihjäl. Så gick hem & gjorde mat & städade rummet (vilket behövdes). Efter städningen så kikade vi på I taket lyser stjärnorna. Underbar film! Lite hemsk & sorglig men riktigt bra var den. Rekomenderas.
Så nu sitter jag & kikar tv lite halvt. Ska möta Sophie nere på samhället om nåra timmar, ska moffa pizza :M aldrig fel. Sen går vi hem till oss kikar på sista avsnittet av Greys. Tårar kommer rinna kan jag lova..

tisdag 2 juni 2009

Happyface

Hade precis tyska & vi fick tillbaka våra prov. & gissa vad.. JAG FICK G! Trodde jag aldrig. Blev huur glad som helst. Sen fick vi reda på slutbetyget, det blev g där också. Så nu är det klart! Våran allra sista tyska lektion är avklarad & vi överlevde (y)
Det har vart spex på skolan idag, en massa treor har sprungit runt & sett allmänt roliga ut. Bara längtar tills vi får uppleva allt det där. Bara två år kvar..
Sitter på fbl för tillfället & försöker skriva lite på historian. Men går inte så bra, det är så himla svårt! Men ska iallafall försöka få klart första delen nu & skriva resten hemma. Bara det här kvar nu sen är vi klara med alla jävla läxor & prov. Underbart.
ska försöka skriva vidare nu. puss

måndag 1 juni 2009

Måndag

Kom precis hem från skolan. Har inte vart där på hela dagen men gick dit för att göra provet iallafall. Ingen aning hur det gick, g kommer jag få helt säkert men skulle inte va helt fel att få vg heller. Men det får gå som det går.
Fint väder är det också, men sola är inte ett alternativ för mig. Har aldrig vart så här röd som jag är, kan knappt röra mig. Ta på sig kläder är ett rent helvete, & att sova är ett rent helvete. Täcket känns som sandpapper. Men som tur var så somnade jag rätt så snabbt igår & sov bra hela natten. Det var imorse som smärtan kom. Kunde inte sträcka ut benen, kändes som att huden hade krympt eller nått. Uusch! Har verkligen lärt mig en läxa nu. Hoppas att det röda försvinner snart, eller iallafall det onda.
Nu har twiligt- the new moon trailern kommit ut! Kikade på den imorse & ville bara se mer. Vill inte vänta ända tills hösten då den kommer ut. Nya favoriten är Jacob. Yummie, finare kan man nog inte bli.
Ska ta nått att äta nu. Puss