torsdag 4 juni 2009

Skit väder

Jävla väder & vara dåligt! Är det inte meningen att det ska vara sommar nu? Känns inte som det för tillfället iallafall. Ska bli dåligt hela helgen också.. kul. Det bara måste bli bra väder på avslutningen. Kul om man måste gå runt med jacka & grejer när man ska ha klänning för första gången på jag vet inte hur länge. Nej, det lät tråkigt. Tänker inte ha nån jacka, får väll frysa ihjäl om det är dåligt väder :M
Imorrn är det sista dagen innan helgen, sista riktiga skoldagen kan man väll säga. Fast skoldag kan man väll knappast kalla det eftersom att vi ska snacka betyg på alla lektioner, både svenskan, samhällen & historian. Mest orolig är jag över historian eftersom att jag inte alls gjorde bra ifrån mig på inlämnings uppgiften. Men det var datans fel! Aja, får se hur det går.
Vad händer i helgen då? Imorrn blir det stan efter skolan, ska kika på skor & så. På kvällen drar vi väll på lan om vi inte har nått annat för oss. Oj det lät roligt ;) Lördag, umgås med Lisa & söndag kika på niornas cabaré. Uruselt att den inte är på skantzen längre, det är det som är sommar! Inomhus kan man för fan inte vara.
blir nog sängen snart, känner att ögonen börjar hänga. puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar