lördag 28 februari 2009

Stan

Sov hos Lisa igår eftersom att vi skulle till stan rätt tidigt idag. Kom till henne runt sju, snackade en massa om allt möjligt innan Let´s dance började. Niclas Wahlgren & Laila Bagge har visst blivit ett par :M Tycker det var lite gulligt. Sen vart det jobbiga nyheter så vi satte oss & kikade Bolt! HAHA duvorna & tjockis katten gjorde filmen :D
Aja, sen vart det Let´s dance igen, Cal-Jan blev ÄNTLIGEN utröstad. Sliskigare gubbe får man leta efter. Dansa kunde han ju inte heller så.
La oss efter att vi hade kikat klart på Bolt, fast somnade väll inte förns typ två kanske. Blev en massa prat & skratt. Lärde Lisa hur man tar bort alarmet på hennes mobil eftersom att hon inte kunde det tidigare haha.
Vaknade väll runt halv tio imorse, skulle åka typ elva så vi fixade oss & åt frukost. Eller frukost vart det väll inte för min del, den bestod av ett glas äppeljuice & en ipren. Mådde inge vidare när jag vaknade imorse, ont i huvet & halsen. Plus att tänderna började ömma under dagen också (k)
Kom in till v-ås typ tolv kanske & åkte hem runt två. Rekord tid för oss tror jag (y) Hittade iallafall:
En t-shirt
Två tröjor
Smink
Jeansleggins
Strumpbyxor
Fick faktiskt med mig allt som jag ville ha med mig hem. Kom hem till Lisa, medans vi väntade på att farmor skulle komma & hämta oss så blev det lite kortspel.
Så nu sitter man här hos pappa & kikar Family guyy :) Va rätt länge sen, tröttnar aldrig på det.
För övrigt så måste jag bara informera om en riktigt bra skräckis, för er som gillar skräck. Asylum heter den. Ruggigt bra är den. Handlar om en tjej, Madison, som har förlorat sin bror & bestämmer sig för att besöka skolan där han tog självmord. Så hon skriver in sig. Eleverna får snart reda på att skolan är ett gammalt mentalsjukhus där en läkare blev galen & dödade tonåringarna som var inlagda. Snart så börjar elever försvinna & Madison tror att doktorn ligger bakom.
9/10 får den, rekommenderas :M
Nej, tror jag avrundar här.

onsdag 25 februari 2009

Yes man!

Spenderade dagen at Lisas house. Mötte henne på samhälle typ vid tre för hon skulle köpa hårfärg, sen gick vi hem till henne. Hon började färga håret & Therese & jag kollade igenom Twilight lite grann, tröttnar aldrig på den <3. När Lisa kom tillbaka efter att ha haft i färgen så såg hon ut som en blandning av en gammal tant & en kyckling. Haha vilken syn :D Efter att hon hade sköljt ur färgen såg det om möjligt ännu värre ut. Vit hårbotten, halva håret gult & resten oranget (stavning?). Iallafall så hade hon köpt brunt färg eftersom att vi visste att det skulle bli kycklinggult. Så efter andra omgången färgning vart det bra. Ljusbrunt (y)
Efter färgningen bestämde oss för att kika film, YES MAN (y). & till film måste man ju bara ha godis. Sophie kom precis när vi skulle gå så vi gick tillsammans ner till samälle, för andra gången. Väl tillbaka i Lisas rum så satte vi igång filmen.
Underbaar film! Sjukt rolig :M You gotta love Jim Carrey. 10/10.
Efter filmen drog vi hem. Lagom innanför dörren så ringde Simon & frågade om jag ville med till ängsö med han Mikko, Imberg & Mange. Mycket tjat blev det men är så jäkla trött så skippade det idag. En dos av lite spöken hade väll antagligen piggat upp mig en aning, men det kommer ju fler tillfällen & jag antar att spökena inte går nånstans så.

Hejjs


tisdag 24 februari 2009

KORT HÅR

Hann inte blogga igår så får updatera idag istället.
Åkte till bäckby för att klippa oss igår eftermiddag. Hittade inte rätt ställe på en gång, men sen såg vi en skylt "hairstyling". Så svängde in & när vi kom in så såg det väll rätt så bra ut, fin salong. Therese började klippa sig, så jag satt & kollade på. Klippningen blev bra, men sen när hon skulle börja "styla" det så vart det inte lika bra. Vad är det med frisörer & deras hårföner? Tror inte dom ens vet vad plattång är för nått, för dom använder dom aldrig.
Aja, sen vart det min tur, & jag hade en bild som visade typ vad jag ville ha. Sen började hon & klippa. Det såg väll bra ut i början, & sen sa jag att hon skulle klippa upp det lite mer. Hon måste ha trott att jag menade på längden, för det blev bara kortare, men det såg jag först efteråt. & stylingen då! Var nog det värsta jag nånsin sett, såg ut som ett jävla ägghuve när jag kom ut därifrån. Fick sitta & bita mig i läppen för att inte skrika på henne. Grejen va inte själva klippningen, utan det var liksom hur hon såg ut. Såg ut som att hon inte brydde sig om hur resultatet skulle bli, utan hon klippte bara lite som hon trodde skulle bli bra & det som gick snabbast. Therese & jag hade precis likadana efteråt, även fast jag hade en bild. Efteråt så undrade jag, vart finns likheten? Hon måste ha varit både blind & döv för hon lyssnade verkligen inte på vad jag ville ha.
Efter att vi äntligen hade åkt därifrån så åkte vi & handlade. Fick gå med luva för håret såg för jävligt ut. När vi kom hem så åt jag lite snabbt, sen gick jag till Simon. Sov över där & kom hem nyss. Ska bara vara hemma idag & ta det lugnt. Känns som att jag behöver det. Ska tanka Hellraiser filmerna, iallafall dom nya.
Hörs

söndag 22 februari 2009

Gårdagen


Party idag, trodde vi.
Gick upp i rätt bra tid för första gången på länge. La mig i badet ett tag & sen var jag riktigt vaken. Packade & så sen drog vi till Lisa runt fyra. Fixade oss i nåra timmar & laddade inför kvällen. Vid åtta så kom Kalunki, Fredrik & Eske. Blev en massa olika ölspel så efter nån timme var nog alla rätt så dragna. Trevligt hade vi iallafall. Sen drog Eske & Kalunki för att kolla hur det var på festen, höra om alla kom in eftersom att det var i en tvåa. Så vi väntade, & sen ringde Kalunki eller Eske vettefan vem det var & sa att det var bråk eller nått. Iallafall så drog vi dit. Stog typ 20 pers utanför, så vi försog att vi inte skulle komma in. Aja så blir det här i hallsta. Gick till bakvägen & vi trodde att vi skulle komma in där haha. Eller Fredrik trodde iallafall det. Vi gav upp efter en stund & gick hem. Gissa om det var skönt & komma hem, mat först & sen sängen. Somnade så fort jag la huvet på kudden.
Vaknade vid tio imorse & var rätt pigg. Men ville inte gå upp så somnade om till tolv typ. Satte mig & kollade på Sveriges värsta bilförare. Haha lika kul varje gång, Gurkan är helt klart bäst.
Sen ringde pappa & han kom & hämtade oss. Så nu sitter man här. Ska bara ta det lugnt idag, inte på topp direkt. Ska klippa oss imorrn :s Vill egentligen inte, men man måste väll. Det var ett tag sen så.
Hejjs

torsdag 19 februari 2009

Winterday


Jävlar vilken lång dag det har vart. Men ändå så har den varit kort.
Vaknade runt nio imorse av att jag var kissnödig, SOM VANLIGT. Men la mig igen, & somnade om till halv elva typ. Gick upp, fixade mig & sen bar det av till backen. Hade gympa första lektionen, pulkaåkning. Fast åkte inte, var alldeles för brant för mig :M Två frysta tår senare så vart det snörugby. Herregud, glad att ingen bröt nått ben så hårt som vissa gick i. Jag höll mig lite på kanten, man kan aldrig vara nog försiktig. Efter nån kvart så fick man gå, så vi gick hem till Sophie en snabbis eftersom att vi hade rätt så lång rast. Väl tillbaka i skolan så var det dags för ljud. Delade ut resten av enkäterna om vårat arbete. Ja, det var väll allt vi gjorde på två timmar. Gick lite tidigare eftersom att Lisa & jag hade tid på HUM. Gick dit, fixade nya p-piller & sen vidare till samhället. Men när jag skulle hämta ut p-pillrena på apoteket så var dom såklaart slut. Dom skulle få hem fler på lördag, så hämtar väll nån gång nästa vecka. Sen gick vi till coop & köpte godis tills imorrn. Eftersom att jag behövde färga håret så blev det en hårfärg också. Blev en kall promenad hem.
Lite senare på kvällen så kom Simon hit för att umgås. Färgade håret också, ingen aning hur det blev än, det är fortfarande blött. Får hoppas på att det blev bra.

onsdag 18 februari 2009

Spöken?

Kollade nyss på Det okända. Eller nyss & nyss, det var väll nån timme sen men. Iallafall så blev jag lite rädd, eller orolig. Tänk om det skulle börja spöka i ens eget hus, vad skulle man göra då? Usch, vill knappt tänka tanken. Det var inte länge sen jag faktiskt trodde att det spökade här, hemma hos oss. Man kände sig iakttagen & allt möjligt skit. En gång blev jag riiktigt rädd faktiskt. Jag satt själv uppe i vardagsrummet, & plötsligt slogs tv:n på av sig själv, fast fjärren låg breve mig. Tänkte att det kanske bara va nått med tv:n, men nu efter att man har kollat på Det okända så blir man ju lite fundersam. Är det möjligt att det spökar/spökade hemma hos oss? Fast egentligen. Om det verkligen hade spökat så hade man nog märkt av det mer, man hör ju liksom att det är folk som ser skepnader & hör ljud hit & dit men jag har då minsann inte sett eller hört nått så än så länge är det nog lugnt på spökfronten. Får hoppas på det iallafall.
Men ändå, man tycker ju synd om dom som har spöken hemma hos sig & man får kalla kårar varje gång dom berättar hur dom såg en skepnad när dom vaknade mitt i natten eller att en dörr slogs igen på övervåningen fast dom va ensamma hemma. Själv vet jag inte vad jag skulle göra om det skulle hända mig, skulle förmodligen inte tänka på det som spöken. Men så många skräckisar som jag har kollat på så borde jag nästan tro på spöken. Ibland gör jag faktiskt det, men ibland känns det bara löjligt. Vem vet, Det okända kanske bara är en stor bluff. Inte för att jag tror det, men det finns nog dom som tror det också.
Men om det skulle vara så, att det fanns spöken, då betyder det ju att det kommer någonting efter döden. En kille berättade en sak för mig för länge sen. Han hade kört cross eller vad det var, & sen hade nått gått fel så han ramlade. & han dog faktiskt. Eller nej, inte dog, men han såg ljuset. Så efter att han berättade det så har jag faktiskt börjat tro på sånt där. Aja nog om det nu.
Hade matteprov idag. Sug puuung! Vettefan om jag klarar det, får vänta tills efter lovet att få se resultatet. Evigheter dit, I know. Men det är som det är.
Nej, gud vad jag pratar på. Ska snart lägga mig tror jag, eller kan nog sitta uppe en stund till eftersom att vi har våran älskade sovmorgon imorrn :M Medans andra börjar ett typ varje dag så får vi nöja oss med våra torsdagar. I tvåan får dom allt ta & skärpa sig med vårat schema.
Nattiii

tisdag 17 februari 2009

Tre dagar


Har inte bloggat på ett tag nu, dels för att jag inte har orkat och dels för att jag inte har hunnit så.
Aja, tisdag idaag. Helt sjukt va snabbt det går, bara tre dagar kvar sen är det LOV! I love it.
Har inte hänt så mycket idag. Svenskan imorse var lika händelselös som vanligt, men rätt skönt ändå. Sen varte MUM, blev äntligen klar med hemsidan, så nu ska jag börja göra mitt drömhotell tydligen. Fattar inget, men det visar sig väll eftersom. Efter lunchen hade vi tyska, fick tillbaka provet (y) Rätt nöjd vart jag faktiskt. Visst, vart bara G men det är rätt så bra presterat för att komma från mig. Några poäng från VG till och med :M Efter det så varte FBL. 6 minus ute, & vi skulle såklaart ut & fota. Så det var bara & ta på sig tjocka jackan & traska iväg. Kom ända till lustigkulla, tog lite kort på vattnet, som var mer is än vatten. Sen blev det en seg promenad tillbaka. Halv fyra ungefär var vi tillbaka, så slutade typ på en gång.
Rätt skön dag ändå. Imorrn blir det ännu bättre, ingen engelska så får sluta en hel timme tidigare! Måste vara rekord när det gäller oss.
Usch, vad jag är trööött! Måste lägga mig tidigt ikväll, fast kommer väll inte kunna somna som vanligt.
Aja, vi hörs

lördag 14 februari 2009

Alla <3 dag


Vaknade rätt så tidigt imorse, & insåg att det var alla hjärtans dag. Suck. Gillar inte alls den dagen, finns ingen som helst mening att fira den heller tycker jag. Men ändå finns den, bara nått som affärerna ska tjäna pengar på.
Aja, låg iallafall kvar i sängen & somnade om till typ ett. Hoppade upp ur sängen & tog en dusch. Sen var det dags att storstäda rummet, rensade ur garderoben lite också. När det väl var färdigt så var jag riktigt nöjd med resultatet, länge sen jag såg mitt rum så rent faktiskt. Låter som att jag är stökig av mig, men det är jag inte. Men tycker alltid att det är nått som ligger framme, alltid nått klädesplagg som ligger på golvet. Så det var skönt att se att golvet var helt tomt från kläder för en gångs skull.
Efter städningen så satte Therese & jag mig ner för att kika film. Pulse 2. Riktigt långtråkig, hände inte ett skiit.
Fyllde i sommarjobbslappen idag också. Lite tidigt ute kanske, men det är ju bra. Hoppas verkligen jag får det här nu. Ska nog söka flera, men dom på arbetsförmedlingen sa att det var lite för tidigt så ska tillbaka sen för flera lappar. Finns inte så mycket jobb för nån som är under 18, så får hoppas att det kommer ut nånting mer sen.
Sitter & väntar på maten nu. Måste nog snabba på lite eftersom att Simon sitter & väntar på mig. Ska sova där inatt, "fira" alla hjärtans dag ska vi väll också göra, eller fira & fira :p Får väll se hur det blir.
Vi hörs

fredag 13 februari 2009

Fredag den 13:de

Måste bara berätta om min hemska morgon/natt. Vaknade typ vid sex & då var jag faktiskt rätt pigg, funderade nästan på att kliva upp då eftersom att jag visste hur trött jag skulle vara om jag somnade om. Men dum som jag var så låg jag kvar, somnade om & typ sju så ringde klockan & jag var näst intill halvdöd :o Kändes som att jag hade sovit nån timme bara. Jag snoozade iallafall vidare till kvart över eller nått, & när klockan ringde igen så kändes det som att det bara hade gått någon minut sen jag vaknade sist. Var länge sen jag var så trött, ville bara ligga kvar. Så imorgon blir det en riktig sovmorgon, det behövs!
Aja fredag den 13:de idag. Har inte påverkat mig än så länge, har varken gjort illa mig eller haft otur, sicken tur :M
Jaha vad har annars hänt idag då? Hade tyskaprov i förmiddags. Pluggat har jag gjort kan jag lova så får hoppas på det bästa. G borde man ju få iallafall tycker jag. Efter lunch blev det svenska & sen kikade vi film på både historian & samhällen så det blev en filmeftermiddag :) Inte helt fel, moffa godis gjorde vi för fulla muggar. Filmen hette förresten Crash, den kan jag rekommendera. Lite nyare tolkning om rasism & sånt där. Började nästan gråta på ett par ställen kan jag faktiskt erkänna, sorlig var den.
Käkade nyss kebabrullis, den satt verkligen fint. Så nu blir det Let´s Dance. Typ halloween tema idag, på grund av fredag den 13:de.
Vi hörs

onsdag 11 februari 2009

Top model 11


Vinnaren av Top model 11- McKey

Plugggdag

Ännu en väldigt skön dag. Onsdagar brukar vara jobbiga annars men idag var ett undantag. Först hade vi matte, hade bara genomgång innan provet typ så hann inte jobba. Efter det skulle vi ha haft gympa men Stefan var sjuk så vi fick hååltimme! Sköntskönt. Så Lisa, Sophie, Therese & jag gick hem till Therese & mig en snabbis & sen blev det pizzerian. Måste ju passa på när man har tid. Satt där i nån timme, sen var det bara att dra sig tillbaka till skolan. Ännu ett ovärt klassråd & ovärd kort historia lektion. Sen vart de engelska, jobbade en stund & sen vart det film. Skiiiit bra var den (n) Aja, fick gå typ fem minuter tidigare, rekord för oss (y) Drog oss ner mot mediacentret för sista lektionen, MUM. Gick lika snabbt som vanligt.
Så nu sitter jag här. Ska väll plugga hela dan, det behövs verkligen. Kan typ ingenting till tyskaprovet, eller jo kan väll motsatserna ganska bra men det är bara för att jag pluggade på dom igår. Kommer väll få blackout lagom när man får provet i händerna. Som tur är så har vi inte så mycket grammatik, så får hoppas att det går bra.
11 månader med älskling idag också <3 Helt sjukt vad tiden går snabbt. Snart ett år.

tisdag 10 februari 2009

Tuesday


Soft dag har det vart. Hade ingen svenska imorse, fast ingen hade fått höra nåt så vi satt & väntade på att Anna skulle komma. Hade kunnat legat kvar i sängen en timme till om vi hade vetat. Efter håltimmen hade vi MUM, gjorde klart filmsidan på hemsidan. Lunch efter det & sen tyska där vi skulle repetera innan provet. Fast tycker inte det vart så mycket repetition för jag fattade inte ett dugg mer efter att lektionen var slut. Så nu sitter vi på FBL. Var nyss ute & fotade lite i snön. Kallt vill jag lova & bilderna blev typ gråa. Svårt att få bra kort när det är snö. Men några blev nog bra om man har tur. Nu ska vi börja jobba med Excell igen, skjut mig. Ligger efter gör jag också.
Efter skolan ska jag hem & äta chokladtårta :M My favorite. Ska fira Anton eftersom att han fyllde år i helgen. Senare ska jag väll till Simon.
Nej nu måste jag jobba vidare med hemska Excell. Hörs

söndag 8 februari 2009

Årets film<3


Kollade nyss på Twilight. WOW säger jag bara. Helt underbar film, man kan inte göra annat än att älska den. & sen ska vi ju inte ens snacka om Edward (Robert Pattison) Yummy, veckans babe.
Ni som inte har sett den, gör det! Man får inte missa den. 10/5 :M



Film


Sov hos Simon inatt. Sov ganska bra för en gångs skull, vaknade runt tolv nån gång.
Igår kikade vi film & moffade godis :M Först blev det The grudge 3. Blev jävligt besviken, inte läskig nånstans. Dessutom var skådisarna dåliga så. Den får 2/5.
Efter den så bestämde vi oss för att ta en komedi istället, så det blev Zack and Miri make a porno. Haha, så jävla skön film. 5/5.
Efter att vi hade tittat på den så gick vi upp & la oss, eller kikade väll tv en stund först.
Så nu sitter jag här, försöker ladda ner ännu en film men de verkar inte funka. Ingen aning vad som är felet. Aja, vi hörs

lördag 7 februari 2009

(n)

Kollade nyss på "Dreamcatcher". Hängde knappt med i handlingen, men det är iallafall typ 5 killar som åker till en stuga mitt ute i skogen & när dom kommer dit så träffar dom på en man som bär på nån sorts smitta. Sen helt plötsligt så kommer det utomjordingar & dom befinner sig i karantän för att inte smittan ska kunna sprida sig. Men den va baserad på Stephen Kings roman så då kan man väll inte vänta sig annat än monster & utomjordingar.
Det enda som var bra i filmen var skådisarna, så den får 2/5.

fredag 6 februari 2009

Magont


Nej, magvärken gick inte över. Hade ont hela kvällen igår, hela natten & idag är det till & med värre så det blev en kortis dag i skolan. Som tur är så är svenska läraren sjuk så missar inget viktigt förhoppningsvis.
Snöar gör det också. Har fått nog av snön nu, tycker gott att det kan bli vår. Aja bara det inte snöar när man fyller år.
Så nu är det äntligen helg. Tre dagars till & med, det gillar vi. Kikade runt på tankafett igår & såg att The grudge 3 har kommit ut :o snacka om att jag har längtat efter den. Så ska nog kolla på den hos Simon imorrn, får hoppas på att den är lika bra som dom andra.
Nej nu ska jag knapra ipren & vila. Vi hörs

torsdag 5 februari 2009

Radiosändning & abstinens


Blev en kortis dag i skolan idag eftersom att vi bara har två lektioner på torsdagar. Först idrott, spelade handboll, inget för mig direkt. Sen hade vi ljud, live radiosändning. Gick inte så vidare kanske, visste inte vad vi skulle säga 80% av tiden. Men men var väll en upplevelse det med. Efter skolan åkte jag hem till Simon nästan på en gång, sen kom Mikko förbi efter en stund. Var väll inte kvar så länge eftersom att han skulle spela den tråkmånsen. Fick skjuts hem av snälla Mikko iaf :M Halt som tusan. Lagom hemma så kom jag på att min väska va kvar hos Simon, så det vart en promenad tillbaka & sen hem igen. Men det behövde jag, lite motion skadar aldrig.
Så nu sitter jag här, tog nyss en dusch. Ont i magen har jag haft i några timmar också, men det går väll över snart. Annars blir det ipren innan jag lägger mig.
Har verkligen skräck abstinens. Har inte sett en skräckfilm på jag vet inte hur länge, tre veckor måste det vara. Ska ladda ner en massa i helgen när vi är hos pappa.
Nu ska jag kila. Vi hörs
Förresten, gissa om det var skönt att sova till elva imorse. Det behövdes verkligen.

onsdag 4 februari 2009

-

Jaha, onsdag idag. Va en rätt skön dag i skolan, hade först matte & sen idrott men jag kunde inte va med för min huvudvärk. Efter lunchen så hade vi ett snabbt klassråd, sen historia, engelska & MUM. Fick reda på att engelska provet ska flyttas till veckan efter sportlovet, vilket är skönt eftersom annars skulle vi ha haft tre prov på en vecka. Så nu blir det matte & tyska prov veckan innan lovet.
Ska till pappa i helgen, rätt skönt & träffa alla människor där eftersom att det var ett tag sen. Sen har vi studiedag på måndag, YEEJ! Även fast det bara är en dag så känns det som ett lov nästan. Plus att vi slipper tyskan på fredagen, & sen blir det film hela eftermiddan. Inte helt fel.
Nej usch, sitter här & fryser så ska nog ta en skön varm dusch :M sitter aldrig fel. Vi hörs

tisdag 3 februari 2009

söndag 1 februari 2009

Tegelstenar & skräckfilmer


Förstår egentligen inte hur jag orkar sitta vid den här tegelstenen när den är så seg. Kan inte vänta på att få tillbaka våran data, känns som att det var en evighet sen vi lämnade in den. & det var det också. Men men, hellre ha en fungerande data än ingen alls, eller hur?
Har iallafall äntligen kunnat få in bilderna från kameran på datan eftersom att Simon va snäll & hjälpte mig med de igår :M
Sov hos Simon inatt. Sov nog ganska bra för en gångs skull, förutom att jag hade ont i axeln när jag vaknade, men det har jag varje gång bara för att jag inte vänder på mig under hela natten typ. För lite plats för det. Vet inte om det beror på att jag sover borta eller nått, men varje gång jag sover nån annanstans än hemma så drömmer jag skräckfilmer. Eller kanske inte direkt skräckfilmer, men jag skulle kunna göra drömmarna till filmer. Varje gång är det något nytt. En gång var vi i ett mentalsjukhus, en annan gång var det tunnelbana & inatt var det på landet. Handlade om nån gubbe som höll en massa människor fångar i ett stall, & sen skulle vi rymma men det gick liksom inte att springa, så dom det alltid är i drömmar. Riktig panikkänsla. Men det blev iallafall ett lyckligt slut :) Kanske borde fundera på en karriär inom filmbranschen? Ingen dum idé.
Åt semla nyss, andra för den här veckan. Men vafan, dom kommer ju bara en gång per år, så gäller & passa på.
Aja nu ska jag nog kika tv eller nåt, vi hörs.