söndag 22 februari 2009

Gårdagen


Party idag, trodde vi.
Gick upp i rätt bra tid för första gången på länge. La mig i badet ett tag & sen var jag riktigt vaken. Packade & så sen drog vi till Lisa runt fyra. Fixade oss i nåra timmar & laddade inför kvällen. Vid åtta så kom Kalunki, Fredrik & Eske. Blev en massa olika ölspel så efter nån timme var nog alla rätt så dragna. Trevligt hade vi iallafall. Sen drog Eske & Kalunki för att kolla hur det var på festen, höra om alla kom in eftersom att det var i en tvåa. Så vi väntade, & sen ringde Kalunki eller Eske vettefan vem det var & sa att det var bråk eller nått. Iallafall så drog vi dit. Stog typ 20 pers utanför, så vi försog att vi inte skulle komma in. Aja så blir det här i hallsta. Gick till bakvägen & vi trodde att vi skulle komma in där haha. Eller Fredrik trodde iallafall det. Vi gav upp efter en stund & gick hem. Gissa om det var skönt & komma hem, mat först & sen sängen. Somnade så fort jag la huvet på kudden.
Vaknade vid tio imorse & var rätt pigg. Men ville inte gå upp så somnade om till tolv typ. Satte mig & kollade på Sveriges värsta bilförare. Haha lika kul varje gång, Gurkan är helt klart bäst.
Sen ringde pappa & han kom & hämtade oss. Så nu sitter man här. Ska bara ta det lugnt idag, inte på topp direkt. Ska klippa oss imorrn :s Vill egentligen inte, men man måste väll. Det var ett tag sen så.
Hejjs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar