onsdag 25 februari 2009

Yes man!

Spenderade dagen at Lisas house. Mötte henne på samhälle typ vid tre för hon skulle köpa hårfärg, sen gick vi hem till henne. Hon började färga håret & Therese & jag kollade igenom Twilight lite grann, tröttnar aldrig på den <3. När Lisa kom tillbaka efter att ha haft i färgen så såg hon ut som en blandning av en gammal tant & en kyckling. Haha vilken syn :D Efter att hon hade sköljt ur färgen såg det om möjligt ännu värre ut. Vit hårbotten, halva håret gult & resten oranget (stavning?). Iallafall så hade hon köpt brunt färg eftersom att vi visste att det skulle bli kycklinggult. Så efter andra omgången färgning vart det bra. Ljusbrunt (y)
Efter färgningen bestämde oss för att kika film, YES MAN (y). & till film måste man ju bara ha godis. Sophie kom precis när vi skulle gå så vi gick tillsammans ner till samälle, för andra gången. Väl tillbaka i Lisas rum så satte vi igång filmen.
Underbaar film! Sjukt rolig :M You gotta love Jim Carrey. 10/10.
Efter filmen drog vi hem. Lagom innanför dörren så ringde Simon & frågade om jag ville med till ängsö med han Mikko, Imberg & Mange. Mycket tjat blev det men är så jäkla trött så skippade det idag. En dos av lite spöken hade väll antagligen piggat upp mig en aning, men det kommer ju fler tillfällen & jag antar att spökena inte går nånstans så.

Hejjs


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar