tisdag 28 juli 2009

Tisdag

Usch vilken jobbig dag jag har haft. Vaknade av en massa skrik, sen blev det ännu mer skrik & tjaffs. Sen fick vi reda på att det inte blir nå fest i helgen (inte hela världen men). Sen när vi kom till mamma så började hon snacka om att vi ska byta rum. Att mamma & Peter ska bo i källaren där våra rum var tidigare & vi ska ta över hennes & Antons rum? Det lät som en riktigt dålig idé, för vad får man för privat liv då? Källaren är ju liksom vårat utrymme, hela källaren har vi för oss själva & det är riktigt skönt när man bara vill vara själv så kan man gå ner. Men om vi skulle bo uppe så skulle det alltid vara spring utanför rummet & man skulle aldrig få en lugn stund. Så nej, det kommer inte hända.
& helgen? Ja, vad händer? Kanske blir lite dricka ändå, med nåra grabbar. Sen får vi väll se om dom hittar nån bra fest som man kan gå vidare till. Det ordnar sig får vi hoppas på.
Kom precis hem från tandläkarn, följde med Therese eftersom att hon skulle dra ut tand. Inte ett dugg avis.. men på måndag är det min tur så.
Aja, nu har vi gäster. Inte för att jag är på humör för det, men det är mest småbarn så det klarar man.
Ska plocka undan en massa kläder som ligger & skräpar lite överallt nu. puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar