onsdag 29 april 2009

Onsdag


Fan vilken bra dag jag har haft. Vaknade trött som satan men på bra humör ändå. Fixa lite & sen promenix till skolan. Kom faktiskt i tid idag, bara det liksom.
På idrotten spelade volleyboll. Tvillingarna Newzella va sämst, men vad gör det när man har kul ;)?
Lunchen va inge vidare, men börjar faktiskt vänja mig.. På klassrådet berättade Micke att sju systemkameror blev stulna igår nere på mediacentret, värde 31 000. Våran klass, som hade fbl mot eftermiddan hade sett dom som troligen tog kamerorna, dom hade pratat med dom till och med. Sen hade dom bara tagit kamerorna & gått. Klart att ingen misstänkte dom eftersom att alla tänkte att dom säkert bara skulle ut & fota. Men så var det icke. Så, för oss spm:are var det lite surt såklart. Men det finns ju dom som pratade med dom som sagt så dom ska försöka identifiera dom. Förhoppningsvis så löser det sig.
Aja nog om det! Hade histroria läxförhör som jag inte hade pluggat på överhuvudtaget, men orkar faktiskt inte bry mig om läxförhör när man har annat att tänka på som är viktigare. Ingen engelska hade vi heller! Eller.. vi skulle ha haft det, eftersom att lärarna äälskar att ge våran klass vikarier. Inga andra får det, men vi ska ha det. Såklart. Men segaste läraren nånsin tror jag, så vi tjatade lite sen drog vi ner till media & hade mum. Fortsatte med photostory som faktiskt går riktigt bra. Blir nog klar snart.
Mitt humör är på topp, även fast vädret kanske inte är det. Men vafan det är valborg imorrn, & på det så har vi bästa skoldagen! Grymt skönt.
Ska lägga mig i soffan & jäsa ett tag.
Hade bra!

tisdag 28 april 2009

Du gör mig lycklig

Vaknade imorse vid vanliga tiden & mådde så himla illa. Gick inte över på vägen till skolan heller så jag gick på mum sen drog jag hem. Gjorde typ ingenting förutom att kolla på spökvideos så, det klarade jag.
Drog hem & mådde skit, min baby kom & fick mig på andra tankar. Fan va glad jag blir av honom <3
Har legat & myst i sängen hela dagen med Hampus, får bara inte nog av honom. Planerat lite inför torsdag har vi gjort också. Hoppas på att det blir en toppen dag.
Det var väll allt jag hade på hjärtat för tillfället.
Hörs

måndag 27 april 2009

Måndag

Jag är på riktigt bra humör för tillfället, har haft en riktigt bra dag dessutom.
Började med att jag försov mig lite grann, men vad gjorde det? Blev ändå klar snabbare än jag brukar, & vi kom inte för sent till första lektionen :M & tur var väll det, eftersom att vi hade svenska prov, i TRE HELA TIMMAR. Trodde min handjävel skulle gå av när jag nästan hade skrivit klart. Fick använda all min styrka för att kunna skriva det sista. Men jag klarade det iallafall, & det kändes rätt okej faktiskt.
Efter våran skapligt långa lunch fick vi reda på matte betyget. G blev det, som väntat. Men det nöjer jag mig med, matte är inte min starka sida direkt..
Efter skolan frågade Lisa om vi skulle med till stan, & självklart är man på. Gick runt där i det fina vädret tills fötterna höll på att gå av. Köpte en tunika. Blev inga shorts, ändrade mig i sista sekunden. Men skönt att jag inte kom hem tomhänt för en gångs skull.
Kom hem för nån timme sen & nu sitter jag här. Ska snart hoppa in i duschen. Måste verkligen lägga mig tidigt idag, fick inte mycke sömn inatt.
För övrigt saknar jag min Hampus mest<3

söndag 26 april 2009

Hampushampushampus

Jag har haft en riktigt underbar dag. Vaknade vid ett eller nått av fjärilar i magen. Gick upp & tog en dusch & sen blev det att vänta till klockan blev fem. Hade bestämt att Hampus & jag skulle mötas vid skolan eftersom att han inte visste vart jag bodde. Nervös som fan va jag, men så fort jag såg honom så släppte det.
Gick hem till mig, satte oss & kikade film & hade de mys. Tiden bara flög förbi, & rätt som det var skulle han hem :( saknar han redan. Hoppas på att få träffa honom snart igen.
Måste sova snart, måste vara pigg till provet imorgon.. Men kommer inte kunna sova, helt glad & sprallig i kroppen (a)
Sov gottY

lördag 25 april 2009

The Notebook <3

Har vart en allmänt skön dag. Åkte till Lisa nån gång vid fyra. Var hemma hos henne ett tag sen bestämde vi oss för att gå ner till ica för lite sommarglass :M Satt fint i magen. När vi kom tillbaka hem så satte vi på film, The Notebook. Fyfan vilken helt underbar film! Rös nästan i vissa tillfällen, romantisk & lite sorglig då & då. Efter filmen så fick vi nå ryck att vi skulle åka till kbk på grillfest. Så Lisa packade ihop sina saker sen drog vi hem till oss. Så nu har vi suttit & fixat oss ett tag men nu blir det inget av det iallfall. Så det blir nog en lugn hemma kväll istället, var iallfall inge festsugen. Så jävla trött.
Hampus ville att jag skulle komma till stan & kika film med han & en kompis. Gud vad jag vill diiit. Men det vanliga problemet, ingen skjuts. Aja får ändå träffa han imorrn så :)
Ska umgås med Lisa ett tag nu innan hon ska hem.
PussY

Ängsö

Gårdagen blev rätt så trevlig. Hade myskväll hemma först med talang & kebab osv. Runt elva så kom Mikko & Samppa över, kollade på tv & så ett tag innan vi skulle åka. Stannade till vid skoldansen en snabbis för att hämta nån. Vissa verkar ju tro att de är sommar redan..
Åkte vidare efter att ha väntat ett tag. Blev lite kär i Mikkos bil också :M
Efter ett tag var vi framme. Usch, riktigt läskig väg de är sista biten. Typiskt spöklikt med en massa träd längs vägkanten & supersmal väg. Började med att vi såg en "spökkatt". Eller dom andra såg den, inte jag. Gick ur bilen en stund & gick runt & tog lite bilder. Hände inte ett skit. Tur var väll de, annars hade man väll svimmat.
Hämtade upp Anna på vägen hem, körde hem henne sen åkte vi hem till oss & kikade film. Blev nå svenskt skit först, & sen the hills have eyes 2 för typ femtielfte gången. Men somnade nästan på en gång för klockan va rätt så mycke. Så efter en liten powernap vart jag pigg igen. Mikko orkade inte gå hem så han sov över. Somnade väll nån gång vid 4-5 tror jag. & precis som jag visste så vaknade jag typ 10 av att nån ringde & sen var jag pigg. Men lyckades faktiskt somna om till 1. Tog en dusch, killarna åkte hem & nu sitter jag här. Borde verkligen gå ut lite men orkar inte -.- ska snart till Lisa så kanske sitter ute lite där. Blir att umgås med henne resten av dagen & bara ta det lugnt. Det behöver jag för känns som att jag inte har sovit nånting alls.
Ha en bra dagY

fredag 24 april 2009

Helg

Åh vilken härlig dag jag har haft! Vaknade vid sju eller så & var faktiskt rätt så pigg, blir alltid pigg när jag ser vem som har smsat :) varje morgon likadant haha. Gick upp & fixade mig & efter en stund ringde Lisa, "ville bara se så att ni inte försover er igen". Det var ju omtänksamt eftersom att vi hade engelska nationella första lektionen, i största klassrummet jag nånsin har setat i tror jag. Ingen aning hur det gick heller, men jag skrev så jag fick skrivkramp iallfall så.. kändes rätt okej iallfall.
Efter lunchen hade vi svenska, skulle förbereda oss lite inför ännu en uppsas skrivning på måndag, men då blir den på svenska. Tror inte att de kommer gå särskilt bra, till & med Anna sa att det kan vara rätt så svårt. Men men de visar sig.
Efter svenskan hade vi bara historia kvar, samhällen var inställd. Rätt så skönt! Vi satte oss ute en stund innan vi gick började historian. Gud va skönt det var, solen brände på som bara den. Men hann inte sitta ute länge, fick nästan ångest när man var tvungen att sitta inne i tråkiga skolan istället för att sitta ute.
Så nu är det äntligen helg. Det känns faktiskt lite extra skönt den här helgen :M
Ikväll blir det Ängsö.. vet inte vad jag tycker om det egentligen. Jag vill åka men jag kommer ångra mig så fort vi kommer dit säkert. Jag är så rädd av mig, plus att Mikko säkert kommer skrämma halvt ihjäl mig. Men om det är alldeles för läskigt så kan man ju alltid stänga in sig i bilen ;) Men innan vi åker dit så blir det lite fredagsmys här hemma med pizza osv. Kanske en film hemma hos Mikko för att tagga inför kvällen? Det visar sig. Jag bloggar lite senare, om vi överlever 8-)
ha en bra dagY

onsdag 22 april 2009

Stuudiedag

Idag har vi en väldigt efterlängtad studiedag. Vaknade rätt så tidigt imorse av att jag va tvungen att gå på toa, men lyckades somna om som tur var. Gick upp nån gång vid ett, snacka om skönt med en riktig sovmorgon. Var riktigt sugen på plättar när jag vaknade så det blev att ställa sig & göra det. Riktigt bra blev dom faktiskt :M
Vet inte riktigt vad som händer idag, kika film tror jag & bara ta det lugnt. Fan va skönt.

Sitter & kollar runt på hundvalpar också. Har alldeles ont i munnen efter att ha skrattat så mycke, helt sjuukt söta! Kanske kan få en i julklapp (a)? Fast så länge man bor hemma så kommer det väll knappast hända. Nån gång ska jag iallfall ha en alldeles egen liten valp att gosa med. Åh jag bara längtar.

Nu blir det film. PussY

tisdag 21 april 2009

Tisdag

Började dagen med att försova mig, inte särskilt mycke, bara en halvtimme eller så men bara det gör mig stressad. Men jag hann rätt så bra ändå, eller kom försent till svenskan men det gjorde inte så mycke eftersom att vikarien som vi hade knappt märkte när man gick ut & in från klassrummet. Nå vidare va hon inte direkt, när vi gick iväg mot datasalen för att börja jobba så såg alla ut som frågetecken. Det visade sig iallfall att vi skulle skriva ut fakta som vi ska använda på måndag när vi ska skriva uppsats.
Efter mum, som jag knappt kommer ihåg vad vi gjorde på, så varte lunch. Äcklig mat som vanligt, så Lisa & Fredrik åkte till affären & handlade godis till oss :M satt fint.
Hade tyska efter lunchen, & sen FBL. Hur kul som helst, blev nästan lite chockad. Vi fick vara i framkallningsrummet & trixa lite, Linnea, Lisa, Sophie, Jessika & jag. Alltid roligt med nya saker! Nästan ;) Gjorde iallfall tre bilder. Efter första var det nästan lite svårt att sluta. Om ändå varje lektion skulle vara så...
Inge ängsö blev det idag heller! Vet inte hur mycke vi har skjutit på det nu, men på fredag måste det bara bli av. Men det tror jag, då är ju bilen klar så.
Imorrn är det studiedag också! Kan det bli bättre? Ska nog ligga & sova hela dagen. Ja det lät härligt. Så får det bli :M
Nu ska jag lägga mig & vila med lite choklad.
PussY

måndag 20 april 2009

Tröttt

Vaknade rätt så tidigt imorse & mådde inte så bra direkt. Men efter att ha vart uppe en stund så gick det över som tur var. Blev rätt så stressigt, precis som det är varje helg vi är hos pappa. Men som tur var så trodde Maria att vi kom försent på grund av nå krångel med tåg eller vad det var hon sa. Så det gjorde inte så mycke :M
Dagen var faktiskt rätt så soft. Hade engelskaprov på förmiddan. Hoppas verkligen att det gick bra, det kändes som att det gjorde det men man vet aldrig. Efter att man va klar så var det bara att kila iväg. Blev en riktigt lång lunch. Hade bara två ämnen på eftermiddan & sen var det bara att kila hem. Så det blev en riktig mjukstart efter helgen, det behövdes.
Riktigt trött är jag också. Riktigt, riiiktigt trött! Ögonen har bara velat stänga sig hela dagen, svider gör dom också. Men kan inte sova, för då kommer jag aldrig i säng ikväll, & sen kommer jag va lika trött imorgon. Jag vet hur det är. Så nej, jag får gott hålla mig vaken. Ett tag iallfall. Bara en dag, sen kan jag sova ut på onsdag. Inte helt fel med studiedag.
ha en bra dagY

söndag 19 april 2009

Söndag

Söndagsöndagsöndag... finns det nån jobbigare dag? Man vaknar, inser att det är söndag & vill genast somna om igen. Tur att dom bara kommer en gång i veckan.
Vad händer idag då? Ingenting vad jag vet, ligger hemma hos mamma för tillfället & väntar på att vi ska åka till pappa.
Hade en ganska soft kväll igår hemma hos Lisa. Lite moffa & lite tv, mys. Hanna hade förfest så det kom två smålänningar & satte sig & snackade om allt & inget med oss. Creapy, men lite roliga :M
Kikade robinson gjorde vi också, usch djurplågeri.. ska dom kalla det underhållning? Nej tack.
Inget ängsö blev det heller, efterom att Mikko lyckades krocka under dagen. Aja, det får väll bli nästa helg eller så, om vi vågar ;)
HörsY

lördag 18 april 2009

Ängsö

Vaknade rätt så tidigt imorse & var skapligt pigg, men bestämde mig för att sova en stund till bara för sovandets skull. Så vaknade igen runt tolv. Satte på datan & satt med den ett tag innan jag började fixa mig lite grann.
Ska kanske ut snart & kika på massa djurbebisar :* men får se om vi hinner med det, annars blir det väll imorrn istället.
Så just för tillfället gör jag inte särskilt mycke, väntar på att vi ska åka iväg, men det blir nog inte än eftersom att Lisa inte är hemma än. Men måste svänga förbi mamma så då kan vi nog vara där medans vi väntar på Lisa.
Senare ikväll så blir det en tur till ängsö med Mikko, Therese, Samppa. Frågan är bara om jag kommer banga ur eller inte... Nejdå klart jag inte gör, jag är modig :M Om de blir alldeles för läskigt så är det bara att sätta sig i bilen med låsta dörrar haha. Hoppas verkligen vi slipper spökbesök bara. Undrar hur man skulle reagera om man såg ett? Kodac moment kanske? Tjäna lite pengar på spökbilder. Nej jag skulle nog bli alldeles för rädd för att ens tänka på kameran. Men förhoppningsvis så kommer det lite bilder antingen senare inatt eller imorrn, det visar sig.
Usch jag är redan nervös inför kvällen.. får se om jag ens överlever. Håll tummarna.
pussY

fredag 17 april 2009

Nakenchock


Nån som kikade på talang ikväll? Det gjorde jag, & tur var väll det för annars hade jag ju missat dom fyra strippande killarna. Hur sköna var dom inte då :D? Liksom våga ställa sig på en scen framför en massa människor & dansa hela nakna med knäckebröd? För att inte tänka på alla som satt & tittade på det här hemifrån. Jag skulle då aldrig ha vågat iallfall, men killar är ju killar ;)
Underhållning vare iallfall, på hög nivå!

torsdag 16 april 2009

Sjuuk

Blev ingen skola för min del idag. Febern håller i sig, så blir nog ingen skola imorrn heller. Usch hatar det, man blir så rastlös av att bara ligga hemma. Men är man tvungen så är man, vill bara bli frisk så snabbt som möjligt.
En positiv sak med den här hemska dagen är iallfall att nya datan äntligen kan användas (y) nu är allting installerat & den är ready to go! Hur skönt som helst eftersom att den andra har blivit så himla seg på sista tiden.
Har inget mer att skriva för tillfället så det får bli ett kortis inlägg.
pussY

onsdag 15 april 2009

Stockholm!

Ja, idag stog stockholms resa på schemat, så fick gå upp tidigare än vad jag egentligen klarar av. Trodde jag skulle va halvt medvetslös men de va jag faktiskt inte. Det gick skapligt bra (y) Gick upp & fixade mig & sen promenerade vi iväg mot forum där vi skulle möta upp bussen.
Det blev en väldigt lång bussresa, men vi skrattade & hade kul så helt hemskt var det inte.

Första stoppet när vi kom fram var Armémuséet. Blev en kall & rätt så lång promenad dit. Mindre kul för mig som hade feber. Men solen sken på nästan hela tiden så.
När vi kom fram så gick vi in & började vi våran "mycke intressanta rundtur". Tror jag inte hörde ett enda ord av vad hon sa. Satt mest i min egna lilla värld. Mycke roligare :M Det tog inte lika lång tid än vad vi hade väntat oss så vi sprang runt på egen hand & tog lite kort ett tag.
Sen drog vi oss mot bussen för lunch. Men vi bestämde oss för donken istället ;) Efter mycke letande så hittade vi äntligen dit. Vi åt & sen fick vi gå ända tillbaks till riksdagen för våran andra rundtur för dagen.

Det var nog det tråkigaste jag nånsin har fått lyssna på, plus att jag mådde för jävligt & frös riktigt mycke. Men som tur var så var Markus snäll & lånade ut sin tröja till mig :) de hjälpte vill jag lova.
När det väl var slut så fick vi äntligen gå runt själva på stan i en timme eller två. Men i stockholm så är inte två timmar mycke. Vi hann kanske med fyra affärer innan vi var tvungna att gå tillbaka. Hittade inte ett skit! Kändes kul (y) de enda jag fick var rejält ont i fötterna.
Vi kom tillbaka till bussen kvart i fem ungefär & sen bar det av mot hallsta. Jag lyckades faktiskt somna en liten stund på vägen, så rätt som det var va vi hemma.

Så nu sitter jag här med feber. Måste verkligen lägga mig & vila. Hatar att va sjuk, men börjar vänja mig -.-
Ha en bra kvällY

tisdag 14 april 2009

Ge mig mer lov tack

Jahapp, första dagen efter lovet då & vad lyckas man med om inte försova sig! Så bestämde oss för att hoppa över svenskan, hade ändå inte hunnit. Så första lektionen vart mum. Hade ingen lärare så gjorde inte ett skit. Men vad hade han väntat sig egentligen? Att man jobbar ihjäl sig när man inte måste? Dessutom ska jag börja med photostory och jag kan inget så. Men fixade lite bilder gjorde jag iallafall så helt sysslolös vart jag inte.

Sen hade vi lunch. Äckligare än vanligt vare tamefan. Men inget förvånar mig längre, efter allt man har hittat lite här & där.
Eftermiddagen gick faktiskt rätt så snabbt, hade bara två ämnen. Fast ibland känns det som mer eftersom att fbl håller på så himla länge. Satt vid ps typ hela tiden, & tiden kröp faktiskt inte fram för en gångs skull. Rätt som det var så var det dags att gå hem.

Min kväll kommer nog mest bestå av vila. Känner mig inte helt frisk. Hoppas på att det känns bättre imorrn iallafall, eftersom att vi ska till sthlm. Inte så kul att gå runt & må dåligt där direkt.

Måste ju börja skriva på min analys till samhällen, men duktig som jag är så glömde jag pappret i skolan så det får nog vänta tills imorrn. Eller nej är inte i skolan då heller så det får bli i sista minuten på torsdag. Typiskt mig.
Nu ska jag knapra ipren :) pussY

lördag 11 april 2009

Glad påsk!


Idag blev våran första riktiga påskdag. Låg kvar i sängen rätt så länge, till ett skulle jag tro. På en gång när jag kom upp så hade mamma fixat till påsklunch, mums! Kändes lite som julafton haha. Gick inte så bra & äta eftersom att tänderna värker hur mycke som helst idag. Men som tur är så är det bara på ena sidan.

Blev en liten powernap efter maten & sen duschen. Precis när jag hade duschat klart så ringde pappa & sa att dom skulle komma över med påskägg :M Liten trevlig överraskning sådär. Lite extra cash också, aldrig fel.

Har fixat mig nu ett tag, ikväll blir det troligen party. Får se hur det blir, nått blir det väll alltid.

Hoppas ni får en bra kväll. PussY

torsdag 9 april 2009

Friday the 13th

Kikade precis på Friday the 13th. Riktigt bra var den faktiskt, bättre än dom tidigare helt klart. Fast handling tycker jag det var lite av. I början var det ett gäng umgdomar som campade vid en sjö som hette typ Crystal lake eller nått. Sen när alla var döda så handlade det om ett annat gäng ungdomar som skulle spendera helgen i en av killarnas stuga som låg precis vid Crystal lake. Sen kom Jason såklart.

Godingen Jared Padalecki spelade Clay som letade efter sin syster & av en slump så stötte han på ungdomarna. Han gav filmen det där lilla extra, han är bara så himla bra!
Gillade verkligen filmen frams till att slutet kom. Av alla dåliga slut i alla skräckfilmer jag har sett så tog verkligen det här priset. Låg & tänkte om det kanske var ett skämt eller nått. Men tråkigt nog så var det inte det. Men det är typiskt friday & halloween filmerna. Dom är toppen på att göra dåliga slut. & dessutom så vägrar mördarna dö. Något drygt.


Men den får iallfall 4/5, eftersom att min snygging var med <3

Nu är det gjort!

Gick upp hur tidigt som helst imorse. Rättare sagt klockan åtta, kändes som att jag inte hade sovit nått alls. Gick upp & klädde på mig sen åkte vi iväg nästan på en gång.
Fick sitta & vänta ett bra tag när vi kom fram till tandläkarn. Gjorde mig inte lugnare precis. Till slut fick jag iallafall komma in. Uusch säger jag bara! Vet inte hur många saker dom htade i munnen samtidigt, sprutor & borrar & jag vet inte allt. Till slut så var iallfall tanden ute. Vilken lättnad. Dom frågade om jag ville ta med tanden hem, men vem vill ha ett minne av det där hemska?
När vi kom ut så kändes det som att min kind hade svällt upp till dubbla storleken. Så kommer det va i nån timme till. Men nu är det gjort :M hur skönt som helst.
Ska kika Friday the 13th nu. Får se hur den är.
HörsY

onsdag 8 april 2009

Trött på skiten

Vaknade rätt så tidigt imorse eftersom att jag hade tid hos tandläkaren. Tog emot rätt så mycke att gå upp tio när man egentligen hade kunnat ligga kvar ett par timmar till, men är man tvungen så är man. Slängde mig i duschen för att pigga upp mig lite. Kvart över elva kom mamma & hämtade mig, sen bar det av till vårdcentralen.

Det var nära att mamma fick dra mig ur bilen när vi var framme. Lika hemskt varje gång man ska till tandläkarn, & den här gången var det extra hemskt eftersom att jag skulle dra ut tand. När vi väl kom upp så ville jag bara vända & gå därifrån. Hur kan man ens få inreda så tråkigt som dom inreder det inne vid tandläkarn? Dom måste gilla vitt skarpt (y) När vi pratade med receptionisten så sa hon att jag hade min tid igår. Suprise suprise! Blir alltid krångel när dom ska hålla på & ringa & ändra tider & ha sig. Åttonde sa dom, men dom var nog inte riktigt med på noterna där. Vilket som så fick jag en ny tid imorrn redan. Klockan nio.. lite mindre härligt. Så det blir väll tidigt i säng ikväll.

Tänkte nästan lägga mig en stund när vi kom hem igen men det kändes inte så nödvändigt, när man vaknar är man ändå tröttare än man va innan man la sig, så jag sket i det. Tog det lugnt mesta av dagen, riktigt skönt. Lite senare drog Lisa, Therese & jag & gymmade. Supersugen va jag inte direkt, men när man ändå har tid så kan man lika gärna köra. När vi va klara så kom mamma & hämtade oss. Släppte av Lisa på vägen & sen blev det pizzerian :M

Så nu är jag mätt & belåten, ska nog slänga på en film snart. Sen blir det väll sängen så man orkar släpa sig upp imorrn.
PussY

tisdag 7 april 2009

Stan

Måndag
Vaknade rätt så tidigt eftersom att farfar kom & hämtade oss. Åkte till Hallsta & tog det lugnt mesta av dagen. När mamma kom hem så gjorde vi mat & sen åkte vi till stan. Svängde först förbi på stan & gick in på gina. Hittade såklart ingenting så åkte vidare till Hälla. Gick in på elgiganten & tittade på dator. Hittade en ganska snabbt, men fick inte hem den för dom skulle installera den & skit. Drog iallfall hem efter det & gjorde inte så mycke. Senare på kvällen kom Jocke över, bättre sent än aldrig :M Satt & kikade tv & pratade lite osv. Gick & la oss nån gång vid två eftersom att jag låg & halvsov i soffan. Men när jag väl kom till sängen så var båda pigga igen. Så vi låg vakna till fyra kanske. Skrämde mig gjorde han också, gjorde det inte enklare att somna direkt.
Tisdag
Vaknade runt ett idag av att Sophie ringde & frågade om vi kunde åka in till stan. & det tackar man aldrig nej till ;) fast hann ligga kvar med Jocke ett tag i sängen & vila lite. Sen drog han hem & en stund senare kom Sophie över. Missade bussen med några minuter så det blev tåg istället. Vädret var helt underbart, kändes nästan som sommar. Kunde till och med gå utan jacka. Iallfall så kom vi till stan nån gång vid tre, åt på en gång eftersom att vi var hungriga allihop. Sen gick vi runt på stan resten av eftermiddagen. Hittade det mesta som jag ville ha, riktigt nöjd.
Åkte hem med halv sju bussen & gick till Lisa på en gång. Så nu sitter vi här & gör oss klara för gymmet. Inte direkt taggad efter en dag på stan men har inte gymmat sen i helgen så det är på tiden att vi kör ett pass.
hörsY

söndag 5 april 2009

Party kväll

Lördag
Vädret var helt underbart när vi vaknade, så vi åt & drog iväg till Lisa så snabbt som möjligt. Blev gymmet på en gång. Riktigt skönt var det, tagga lite inför kvällen. Helt själva var vi också.
Efter en timme gym så åkte vi hem igen & duschade osv. Som vanligt när vi är i farten så blev det stressigt. Hade hur mycke tid som helst att fixa & så men tiden bara flög iväg så innan vi visste ordet av var klockan åtta. Då var vi iallfall halvklara. Hade börjat dricka lite smått också. Killarna skulle ha kommit runt åtta, men killar är killar så självklart blev dom sena. Tror dom kom runt tio eller nått. Blev fler än vad vi hade väntat oss, men ju fler desto roligare. När klockan började närma sig tolv så vart vi tvungna att dra vidare, så killarna började ringa runt efter skjuts till kbk där festen va. Efter nån halvtimme så började bilarna komma & vi drog iväg.

Nå vidare fest vare väll inte, plus att vi bara hann va inne i nån halvtimme innan vi blev utslängda. Eller utslängda blev vi väll inte men festen tog slut helt enkelt. Så vi gick iväg. Vart vet jag inte, vi bara gick utan att veta vart. Vissa ville på efterfest, vissa ville hem & vissa ville till v-ås. Så det slutade med att vissa fick skjuts, vissa tog taxi & vissa tog en promenad. Hur det gick vet jag inte. Lisa, Fredrik, Therese & jag stog iallfall kvar vid statoil för att vänta på Fredriks mamma som var snäll & hämtade oss. Kom väll hem runt tre nån gång, tog kvällsmacka & sen blev det varma sängen. Precis innan vi slog på film så ringde Jocke, låg & pratade med han ett tag. Efter att vi hade lagt på så somnade jag till Seven pounds.

Söndag
Vaknade jag vet inte hur många gånger inatt/imorse. Första gången så var jag hur törstig som helst, runt nio tror jag de var. Efter det vaknade jag två gånger till. Sen ringde pappa nån gång vid ett & då var det bara att gå upp. Satt & kikade Talang en stund innan han kom.
Vädret var inte alls lika bra idag, rätt blåsigt & mulet. Men kallt var det väll inte direkt.

Kom hem för nån timme sen, så nu ska jag bara ligga & ta det lugnt hela dagen. Ingen ork för annat.
PusssY

fredag 3 april 2009

Sista dagen!

Äntligenäntligenäntligen! Kan inte fatta att vi har sista lektionen innan påsklovet. Om man är glad nu, undrar hur man då kommer känna sista lektionen innan sommarlovet 8-) Men lov som lov, älskaree!
Vädret är dessutom underbart, solen skiner & det måste vara över 15 grader. Snart är nog all snö borta också. Hoppas verkligen att vädret håller i sig under lovet.

Riktigt skön dag har vi haft idag. Perfekt avslutning innan påsk. Typ pyssel på varje lektion. Förutom samhällen såklart, men det hade vi inte räknat med heller eftersom att vi måste jobba igen den missade måndagslektionen. Ska börja skriva på artikelanalysen snart, men det är så jäkla svårt & komma igång. Det gäller att ha flyt liksom, att det bara kommer. Men orkar inte sitta här & bara vänta på att gå hem. Ut i det underbara vädret. Har ingen lust & skriva alls.

Helgen kommer nog bli riktigt bra också. Ska hem till pappa ikväll, bara ta det lugnt & kika talang. Lördagen blir det gym & party. Känner mig riktigt taggad, hoppas det håller i sig tills imorrn bara.

Men nu måste jag börja jobba om jag vill få ihop det någorlunda bra. Hörs senare!
pussY

torsdag 2 april 2009

1 dag


Som vanligt vaknade jag tidigare än vad som egentligen behövdes imorse. Började tolv typ & jag vaknade halv tio & var superpigg. Men det går alltid att somna om, så det var precis vad jag gjorde. Gick upp typ elva nån gång, fixade mig & drog iväg till skolan. Helt sjuukt vad skönt vädret har blivit! Nu måste det verkligen hålla i sig. Har frusit halvt ihjäl varje morgon i nått år känns det som så nu vill jag ha värme. & massor av det :M

Hade idrott första lektionen. Skulle göra om styrketestet & se om man har blivit "starkare". Armhävningarna gick inge vidare, men när det kom till situpsen så klarade jag lite fler än förra gången.
Efteråt så blev det innebandy. & det visade sig att jag verkligen inte kan spela det utan att göra illa mig. Antingen blir fötterna köttade av klubborna eller så får man bollar lite varstans.

Andra & sista ämnet var som vanligt ljud. Skulle fortsätta på vårat alkohol program som bara vägrar bli klart. Vi intervjudade iallfall en ungdomspolis om vad han tycker om alkohol bland ungdomar. När det var klart så fick vi fixa & klippa lite grann. Slutade en heel kvart tidigare (y)

Börje berättade att han får "förlängt" påsklov, så han ska va ledig veckan efter lovet också. Men tro inte att vi får ledigt för det, needå! Vi ska tydligen ha lektionerna på egen hand, både mum & ljud. Kommer gå skit bra, vi som ska spela in & en massa saker. Så vi får väll se hur det blir med det.

Bara en enda dag kvar till påsklovet dessutom! Kan det bli bättre eller? Känns som det var igår man gick & tänkte att det var en månad kvar. Tiden går sjukt snabbt verkligen. Innan man vet ordet av så är det sommarlov.

Blir nog sängen snart. Fast en liten stund till orkar jag nog sitta uppe.
Puss & godnattY

onsdag 1 april 2009

April april

Hallelujah, det är vår!

Vaknade av ett sms imorse, typ halv sex -.- & så lättväckt som jag är så vaknade jag såklart. Blev lite arg på mig själv eftersom att vi hade sovmorgon. Typiskt mig att vakna när jag inte ska.
Lyckades iallfall somna om, & vaknade igen vid halv nio tror jag. Gick upp & kollade på termometern det första jag gjorde. Riktig värme kanske det inte va, men så länge det är plus så klagar jag inte. Fixade mig & sen bar det av till skolan.

Det första vi gjorde var att skriva idrottsprov. Var fler frågor än vad jag hade väntat mig, men det gick väll okej antar jag. Hoppas iallfall på g.
Efter att vi var klara så blev det lunch. Sen började våran otroligt jobbiga eftermiddag, som för en gångs skull inte blev så jobbig. Eftersom att dom flesta i våran klass hade nå teckenspråksgrej så var vi typ tio stycken kvar. Så det blev inget klassråd. Så hade bara historia & engelska. Skulle egentligen haft mum också men vi var typ 5 stycken så det blev inget av det heller :M

Så det blev ett tidigt gympass idag med. & snacka om att det blev en riktig vårpromenad dit! Hur skönt som helst, bara kände hur solen brände.
Gymmade iallfall & sen blev det en lika skön promenad hem igen.
Men nu måste jag ta & äta för jag är hur hungrig som helst.
pussY