fredag 3 april 2009

Sista dagen!

Äntligenäntligenäntligen! Kan inte fatta att vi har sista lektionen innan påsklovet. Om man är glad nu, undrar hur man då kommer känna sista lektionen innan sommarlovet 8-) Men lov som lov, älskaree!
Vädret är dessutom underbart, solen skiner & det måste vara över 15 grader. Snart är nog all snö borta också. Hoppas verkligen att vädret håller i sig under lovet.

Riktigt skön dag har vi haft idag. Perfekt avslutning innan påsk. Typ pyssel på varje lektion. Förutom samhällen såklart, men det hade vi inte räknat med heller eftersom att vi måste jobba igen den missade måndagslektionen. Ska börja skriva på artikelanalysen snart, men det är så jäkla svårt & komma igång. Det gäller att ha flyt liksom, att det bara kommer. Men orkar inte sitta här & bara vänta på att gå hem. Ut i det underbara vädret. Har ingen lust & skriva alls.

Helgen kommer nog bli riktigt bra också. Ska hem till pappa ikväll, bara ta det lugnt & kika talang. Lördagen blir det gym & party. Känner mig riktigt taggad, hoppas det håller i sig tills imorrn bara.

Men nu måste jag börja jobba om jag vill få ihop det någorlunda bra. Hörs senare!
pussY

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar