tisdag 7 april 2009

Stan

Måndag
Vaknade rätt så tidigt eftersom att farfar kom & hämtade oss. Åkte till Hallsta & tog det lugnt mesta av dagen. När mamma kom hem så gjorde vi mat & sen åkte vi till stan. Svängde först förbi på stan & gick in på gina. Hittade såklart ingenting så åkte vidare till Hälla. Gick in på elgiganten & tittade på dator. Hittade en ganska snabbt, men fick inte hem den för dom skulle installera den & skit. Drog iallfall hem efter det & gjorde inte så mycke. Senare på kvällen kom Jocke över, bättre sent än aldrig :M Satt & kikade tv & pratade lite osv. Gick & la oss nån gång vid två eftersom att jag låg & halvsov i soffan. Men när jag väl kom till sängen så var båda pigga igen. Så vi låg vakna till fyra kanske. Skrämde mig gjorde han också, gjorde det inte enklare att somna direkt.
Tisdag
Vaknade runt ett idag av att Sophie ringde & frågade om vi kunde åka in till stan. & det tackar man aldrig nej till ;) fast hann ligga kvar med Jocke ett tag i sängen & vila lite. Sen drog han hem & en stund senare kom Sophie över. Missade bussen med några minuter så det blev tåg istället. Vädret var helt underbart, kändes nästan som sommar. Kunde till och med gå utan jacka. Iallfall så kom vi till stan nån gång vid tre, åt på en gång eftersom att vi var hungriga allihop. Sen gick vi runt på stan resten av eftermiddagen. Hittade det mesta som jag ville ha, riktigt nöjd.
Åkte hem med halv sju bussen & gick till Lisa på en gång. Så nu sitter vi här & gör oss klara för gymmet. Inte direkt taggad efter en dag på stan men har inte gymmat sen i helgen så det är på tiden att vi kör ett pass.
hörsY

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar