torsdag 20 augusti 2009

Blogg.se

Nu provar vi på det här igen! Dags för lite nytt tycker jag allt ;)
Numera hittar ni mig på :
Emelienewzellas.blogg.se

Stan

Jaha då var man hemma igen efter en dag i stan.
Inte klokt egentligen hur tidigt vi gick upp imorse med tanke på att det är lov & bara några få dagar kvar tills skolan börjar.. Men när man visste att shoppingen väntade så var det mer lockande att hoppa upp ur sängen än om man vet att man ska tillbringa en hel dag i skolan. Så lite skillnad är det ju när man ska göra något kul. Aja, gick upp klockan sju för att hinna duscha & fixa osv. Juste, anledningen till att vi åkte så tidigt var för att Lisa hade en tid hos tandläkaren vid nio så då tänkte vi att vi lika gärna kunde åka in allihopa då samtidigt & gå på stan. Vi sprang runt i flera timmar i jakt efter höstkläder & så. Hittade väll inga höstkläder direkt men kläder blev det iallafall. Kom hem för ett tag sen & nu har jag mest sprungit runt & plockat lite här hemma. Ska nog äta nått nu & sen ska jag slänga mig ner i soffan. Så sjukt slutkörd!
Inhandlat idag:
Armband från Lindex & mascara från H&M
.
Underkläder & tunika från H&M

Linnen / tunikor från Gina

Skor från Dinsko

Tröja från Cubus

onsdag 19 augusti 2009

Onsdag

God morgon.
Vaken igen efter en skön natts sömn. Ville egentligen sova lite längre men det väsnades så mycke så det var ingen idé. Tandställningen har jag faktiskt nästan vant mig med nu btw, eller inte helt men det är på rätt väg iallafall.
Ska bara ta det lugnt nu ett tag innan Sophie kommer över. Sen drar vi till ishallen runt fem & kikar på killar som flyger över isen ;) härligt.
Nu blir det mat. puss

tisdag 18 augusti 2009

Tandställning

Nu sitter tandställningen på plats & det är för jävligt. Just nu tänker jag att jag aldrig mer kommer prata & ännu mindre skratta men som Sophie sa för ett tag sen, man orkar inte bry sig efter ett tag. & dessutom så är jag knappast den enda som har det så. Bara att acceptera mig för hur jag ser ut eller dra :) Inte som att jag kommer ha den här saken i resten av livet heller.
Aja, nu sitter jag här med datan i knät. Tänderna har börjat spänna lite känner jag, men det kliar mest just nu.
Ska väll kika film nu & försöka äta nått också. puss

måndag 17 augusti 2009

Schema gjort för att bli utbränd

Lisa & jag sitter här & är sjukt irriterade, arga, irriterade, sura & allt dåligt humör man kan komma på. Vi fick reda på vårat schema idag. Haha, & vi som trodde att vi inte kunde få sämre schema än vad vi hade i ettan. Ja, vi hade rätt så fel. Slutar tio över fyra, kvart i fyra & tio i fem varenda dag. Inte en enda sovmorgon eller nått + en halvtimmes lunch varje dag! Kan det bli sämre?! Våran rektor måste ju hata oss & vilja att vi dör av utbrändhet. Vi tänker iallafall gå & klaga riktigt jävla mycke. Kommer väll inte bli nån skillnad för det men klaga tänker vi göra.
Aja, ska gå med Lisa på vägen nu en bit & sen ska jag kolla club dread innan paradise hotel börjar. Finns ingen skönare film, bäst helt enkelt :M

Imorgon

För tillfället sitter Lisa & jag här hemma hos oss & kollar på lipstick jungle.
Under dagen har vi vart nere på affärn. Träffade Sophie där av en ren slump så hon hängde med tillbaka till oss. Det blev ingen promenad heller för vädret tillät inte det. Så vi har suttit här & snackat mest. Funderar på att ta en promenad nu faktiskt men det är ju mörkt så man blir väll knivhuggen om man går ut nu -.-
På tal om nått helt annat så ska vi få tandställning imorgon.. Känns för jävligt. Men hoppas att man vänjer sig snabbt iallafall. Tråkigt nog så tänker jag faktiskt mest på hur andra kommer tycka att det ser ut, vilket man egentligen inte ska bry sig om. Men bryr mig ju såklart mest om hur jag själv kommer känna mig. Om jag skäms över den & försöker gömma den så kommer det nog märkas mer än om jag bara slappnar av & är som jag alltid är. Nej, några metallbitar kan inte stoppa mig ;)

Måndag

Fyfan vilken morgon kan jag ju börja med att säga. Fick springa till toaletten typ en gång i timmen.
Aja gårdagen blev rätt lyckad till slut ändå. Helt sjukt vad vi stressade runt hela dagen & det var så mycke krångel så vi gav nästan upp. Men till slut så insåg vi att om man vill nått så får man fixa det själv. Så vi åkte hem hit tillsammans med Lisa & började fixa oss snabbt som fan eftersom att killarna redan var på ingång. Började väll lite segt sådär men det blev bättre. Har ingen aning hur länge vi höll på & jag fick alldeles för mycke i mig. Men kvällen slutade iallafall som jag ville :M Kameran glömde jag bort som vanligt så det blev inga bilder.
Idag har jag bara legat i soffan & mått piss rent ut sagt. En av dom värsta bakfyllorna. Men nu är jag på g igen & hungrig är jag också så ska äta när maten är klar. Om nån timme kommer Lisa hit. Hon föreslog att vi skulle ta en promenad & det lät faktiskt riktigt skönt så det blir nog en runda. Går förbi affärn också & handlar taccos grejer, sen när vi kommer hem så blir det matlagning.
Nu blir det mat! puss

söndag 16 augusti 2009

Söndag

Good morning! För att vara söndag så är jag faktiskt på rätt så bra humör. Kanske för att det inte alls känns som söndag.
Aja, ska hoppa in i duschen nu om några minuter sen bär det av hem till Lisa. Vi ska förfesta & så innan vi drar vidare. Vart vi hamnar har jag ingen aning om, det visar sig väll.
Dessutom så ska jag hem till Lisa! Det är ju halv orkan ute så skulle inte förvåna mig om jag flyger iväg.. Så om ni ser nån liten fladdrande sak högt uppe i skyn lite senare så är det troligen jag ;)
Nej, duschen var det.

fredag 14 augusti 2009

3 september

Ååh va jag är glaaad! :D Var nere för nån timme sen & bokade tatueringstid. 3 september klockan 16.00 så sitter jag där i stolen. Lite nervöst är det allt, men vafan när man vill va fin får man lida pin. Riktigt glad är jag, att vi fick för både mamma & pappa & att vi hittade en studio som tillåter att man är under 18.
Aja nog om det. Är hemma själva hela dagen typ för mamma & dom åkte till eskilstuna. Hade ju kunnat hängt med egentligen men orkar verkligen inte. Gick upp tio imorse så är inte helt på g idag.
Dom kommer hem med pizza lite senare iallafall :M skulle egentligen ha gått till backen där det ska va "fest" & kikat läget, men orkar man de? Nej skippar nog det.
Nu blir det mat. pussss

torsdag 13 augusti 2009

Signed and sealed

Får magsår på den här dagen snart.. stress stress stress.
Men nu är det klart iallafall. Pappa sa ja till tatueringen så han kommer hit senare & skriver under :) Så imorrn går vi väll ner igen & beställer tid. Om det blir nå mer krångel så skiter jag fan i allt, tror inte det har vart nått annat än krångel ända sen vi började prata om tatuering. Men men hoppas att det blir av iallafall.
Sitter & spänner mig just nu för Sophie smsade & sa att hon såg en tornado (?!) nyss. Kanske inte en sån där stor som syns på långt avstånd, men det var iallafall en virvel. Men nu sa hon att den var borta som tur var. Tack gode gud att man bor i sverige säger jag..
.

I´m up!

Nu är jag vaken. Har haft en jobbig morgon kan man säga.. Vaknade tidiigt imorse av att mamma & Peter höll på att stöka runt i köket. Var tvungen att sova inne idag eftersom att tv:n inte funkade i husvagnen igår -.- alltid nått.
Aja, idag blir det nog bara en lugn dag vad jag vet. Ska snart hoppa in i duschen & fräscha till mig lite. Sen blir det fixa naglarna osv.
Nu blir det mat! puss

onsdag 12 augusti 2009

Onsdag

Riktig segis dag har jag haft, men nån gång ska man ha de också.
Kvällen igår, kanske inte så mycke att nämna eftersom att vi knappt var där en timme. & hela min kväll förstördes av att mitt äckel till ex var där med nå fjortisar. Fyfan vad jag hatar den människan. & det har jag rätt till också, så det så. Men men, mitt sällskap var desto bättre. Känns bra att Simon & jag kan träffas som vanligt utan att det ska utbytas mördarblickar osv. Kompisar är vi väll inte, men det är en klar förbättring från förut. Ja herregud, jag & mina ex.. Har nog inte lyckats att vara kompis med en enda. Men jag tror inte att dom är gjorda för att vara kompisar hellre. Ex är ex helt enkelt.
Jaja, nog om det! Sitter här fixad & klar & väntar på att Lisa ska hämta upp oss, sen drar vi hem till henne. Kikar nog troligen film eller nått liknande.
På tal om nått helt annat så är mitt hår så jäävla tråkigt!! Skulle vilja göra nån fin frisyr till festen på söndag men med mitt hår så är det inte så troligt att det går med nått. Får väll blir det vanliga tråkiga.. Fick lite inspiration från paradise igår kväll. Marie hade en lite Taylor Swift- love story inspirerad frisyr. Så jäkla snyggt! Älskar Taylors hår i den videon.
Aja, får väll kika vidare & se vad jag hittar.
.

tisdag 11 augusti 2009

Nattbad

Har egentligen inte tid att skriva men slänger in ett litet snabbt inlägg.
Lisa kom hit för nåra timmar sen & vi gick till affärn på en gång för att handla lite gott. Blev chips, godis & glass. Mumma!
Gick tillbaka hit & kollade på finalen av Paris hiltons my new bff. Så nu sitter vi & dampar framför datan. Ska snart iväg & nattbada med nåra andra. Dags att plocka ihop grejerna tror jag. puss

Ben and Jerrys <3

mlcfeqfnv

Mamma ringde till tatueringsstudion i förmiddags & såklart så måste man ha båda föräldrarnas tillåtelse.. Så mamma ringde till pappa & han sa att han skulle bestämma sig tills imorrn. Men det blir väll troligen ett nej där. Aja, det blir som det blir.
Har precis ätit kebabis, satt fint! Om ett tag kommer Lisa hit. Får väll se vad vi hittar på.
Det var väll allt jag hade att säga för tillfället. puss

Tisdag

Morgonen börjar typ precis lika dåligt som igår.. Vaknade av sms vid tio & sen hade jag svårt att somna om. Lyckades iallafall somna om men vaknade lika snabbt av att dom där jävla byggarbetarna va här & borra så man trodde att hela huset skulle rasa ihop :) Hade lust att gå ner & säga åt dom att vissa faktiskt har lov men det kan man ju inte göra när dom bara gör deras jobb. Förstår bara inte varför dom inte kan göra sitt jobb liite senare under dagen.
Aja nog om det. Har precis duschat & nu ska jag börja fixa mig för klockan tre ska vi möta mamma utanför tatueringsstudion. Får hoppas på att hon får tag på den där killen bara. Tycker det är lite dåligt att det inte är flera stycken som jobbar där. Man får ju aldrig tag på den där killen.
Efter vi har vart där drar vi väll & handlar. Måste köpa skolgrejer & så. Usch ångest. Senare ska vi till Lisa & ikväll blir det KANSKE nattbad. Vet inte hur många gånger jag har sagt det & sen har det inte blivit av -.- skitsamma. ska dra. puss

måndag 10 augusti 2009

Betala? Vad är det?

Jaha, nu har Lisa precis åkt hem & jag sitter & kikar på beck. Väntar på att paradise ska börja <3
Vad har vi gjort idag då? Började med att sitta hemma hos Lisa ett tag & snacka ett tag, bara snacka så där som bara vi gör. Sen drog vi ner till samhället för en pizza. Men inte ens där kan man undgå dom älskade fjortisarna som hallsta består av :) Iallafall så kom Samppa, Mikko & hans brud dit efter ett tag, en dom drog lika snabbt. Efter maten så var vi mätta & belåtna (lite för mätta kanske?) Vi drog till ica för Lisa skulle ha godis. Inget ovanligt med det inte ;) Jag skulle egentligen också ha, men var inge sugen så då kan man lika gärna skita it. Riktigt damp humör var vi på inne i affärn också. Haha, vi fick snea blickar från ett par stycken. Dom trodde väll vi va dyng. Fick en kommentar från en gubbe när vi stog vid chipsen (Lisa hade godis påsen öppen eftersom att hon inte kunde bestämma sig för vad hon skulle ha). Han sa: man måste faktiskt betala innan man äter. Neheee måste man de? :o vi är ju födda igår så vi vet inte.. Trodde han skojade först, så vi började skratta men vi fick inge respons på skrattet så det var nog bara ännu en tjur gubbe som ville lägga sig i :)
Aja, vi gick hem till Lisa & pratade ett bra tag innan vi bestämde oss för att åka hit till oss. Så nu har vi suttit & spelat kort ett par timmar. Kikat på sista prison break avsnittet har vi också gjort. Usch va sorgligt det var :( men det var ju skönt att allting ordnade sig till slut.
Nej, nu babblar jag på alldeles för mycke känner jag. Snart börjar paradise så avrundar här.
puss

Bad morning

Ingen vidare förmiddag för mig inte..
Farmor skjutsade oss till mamma runt tolv, kom dit & gissa om jag inte hittade mina nycklar. Gick runt till altanen & såklaart så var det stängt där precis idag när det annars är öppet varje dag så att Lina ska komma in. Men nej precis idag så var det stängt. Ringde mamma, & hon orkade inte cykla hela vägen hem & tillbaka. & det kan jag ju förstå, men vi orkade inte heller cykla hela vägen till kanthal så vi åkte hit till Lisa istället. Får väll åka hem lite senare & äta osv.
Så nu sitter jag här hos Lisa. Therese står i duschen & Lisa åkte ner till samhället med hennes mami för att köpa block till skolan. Det skulle vi också behöva göra egentligen men det gör vi väll sen med mamma när hon får tid.
Aja, allt jag hade att säga för tillfället. puss

Haha, hittade en väldigt vacker bild som Lisa tydligen har suttit & gjort. Riktig konstnär, eller vad tycker ni? ;)

lördag 8 augusti 2009

Härligt väder

Vilken härlig dag jag har haft. Vaknade av att pappa väckte oss vid ett & tyckte att det var dags för oss att gå upp eftersom att det var så fint väder ute. Vi la oss på studsmattan & solade ett bra tag. Riktigt härligt med poolen precis breve så det är bara att slänga sig i den när det blir svettigt. Efter solningen så började vi måla lite. Blev inte så mycke alls av det för sen kom Cecilia & Tobias som ville ha vattenkrig. Så vi sprang runt & busade hur länge som helst, kände mig som liten på nytt haha. För ett tag sen kom gästerna. Pappas kompis & hans flickvän som är thailändska. Har inte träffat dom sen vi var i thailand, vilket var ett tag sen. Hennes son var också med, & SOM jag älskar asiatiska killar! Döheta. Men han drog på en gång synd nog.
Nu ska vi ner & äta kräftor osv. puss

fredag 7 augusti 2009

Skantzödag

Herregud, jag vaknade tio imorse.. Tio?! Det är inte okej nu när man har lov, men klarar verkligen inte av att ligga kvar i den där jävla husvagnen när det är typ 40 grader. Plus att jag såg att himlen var knallblå när jag öppnade dörren så kutade upp på en gång & ringde Lisa. Mötte upp henne & Elin vid skantzö runt tolv. Så har legat där hela dagen & bara haft det bra. Första två timmarna var det sol men sen kom det mer & mer moln så då ägnade vi oss mest åt kortspel & så. Lite färg har man väll fått också :M Det behövs verkligen. Hoppas på att kunna förbättra det ännu mer under helgen. Får väll se hur vädret blir.
Ska packa & så nu, ska till pappa snart. puss

torsdag 6 augusti 2009

Hockey

Kom precis hem från ishallen. Sophie ringde runt halv åtta & frågade om jag ville hänga med & kolla på Roberts träning. Klart att jag inte säger nej till att sitta & kolla på fina grabbar som åker fram & tillbaka över isen ;) haha. Nejdå, men följde med mest för att träffa henne & bara sitta & snacka lite. Killarna var ett plus! Efter att vi hade suttit där en timme så hackade både jag & hon tänder. & stackarn hade glömt sin tröja i bilen så hon satt i t-shirt. När vi gick ut igen så fick jag flashback från när vi kom fram till thailand & klev ut från flygplatsen.
Så nu är jag hemma igen. Kikar på fringe medans jag laddar hem prison break avsnitt. Ska nog ta nått att äta också. puss

Storstädning

Skulle egentligen ha dragit till skantzö nu på eftermiddan men Lisa hade träning om nån timme så det blev inget. Drar dit imorgon istället om vädret tillåter.
Istället satte jag & Therese oss utomhus. Sen fick vi plötsligt ett ryck & började storstäda huset. Man måste ju vara lite snäll nu när mamma ligger sjuk med halsfluss. Satte på en ansiktsmask också som jag gick runt & städade med. Så nu känner jag mig riktigt fräsch.
Ikväll blir det troligen nattbad. Vi får seee :)
Ska äta & så nu.

Vaken mot min vilja

Jag är så jävla trött! Orkar knappt trycka ner tangenterna. Så varför är jag vaken? Jo, för att det är varmt precis överallt & jag blir galen!! Klarar fan inte av det här mer. Två månader till i husvagnen (y) Kommer inte blir mycke sömn för mig.
Ska väll lägga mig i soffan & försöka ta en tupplur nån timme. puss

onsdag 5 augusti 2009

Änglamamma

Läste en blogg för ett tag sen, som berörde mig riktigt mycke. Det var en blogg om en änglamamma som förlorade sina två tvillingflickor för ett tag sen. Har inte läst den på ett tag, men idag så började jag läsa lite igen. I ett inlägg så hade en läsare skrivit ett gäst inlägg. Läsaren var också en änglamamma, som hade förlorat sina två tvillingpojkar. Hon hade skrivit om hur det var när dom föddes & dog, & tiden efter. Inlägget gjorde mig riktigt arg, för när hennes tvillingar föddes hade inte sjukhuset gjort nånting för att försöka rädda dom små. Sköterskan som tog hand om henne under gradiviteten hade tagit bort sex dagar av nån anledning så när pojkarna föddes var hon i v22+4, (inte för att jag förstår hur dom räknar sånt där men), så egentligen skulle hon ha vart i vecka 23 när pojkarna föddes. Sjukhuset räddade inte barnen för dom hade en gräns vid att rädda barn. Om dom var under vecka 23 så gjorde dom ingenting. Så man kan säga att om inte sköterskan hade tagit bort dom där dagarna så hade hon varit i vecka 23 & hennes barn hade då fått en chans. Hon skrev också "Nu gjordes absolut ingenting fast jag bönade och bad." Barnen fick helt enkelt bara ligga i deras famnar & dö. Läkarnas ursäkt var att dom troligen hade blivit cp-skadade om dom hade försökt att rädda dom. Så dom tyckte tydligen att det var bättre för dom att dö..
Blev så otroligt arg när jag läste det. Läkarna hade alltså rätt att avgöra om någon annans barn skulle leva eller dö. Tycker det är riktigt sjukt, att dom inte tänkte det minsta på föräldrarna & barnen. Hur föräldrarna skulle må efteråt, & barnen som inte ens fick leva sina liv. Om jag hade vart läkarna hade jag inte kunnat göra det beslutet.

Fuck

Var precis nere till den där jävla studion, men tror ni det var öppet eller? Nej såklart inte! Vi var nere härom dagen för att kolla vilka tider dom hade öppet & det stog tisdag-fredag 11-18. Men det stämde tydligen inte. Sen provade mamma att ringa deras nummer men då var det upptaget. Så jävla typiskt. Aja bara att fortsätta att ringa. Fortsätta tills man lyckas.
Nu blir det film. The signal tror jag den hette. Får väll se om den är nått att se.
puss

Onsdag

Två veckor kvar till tandställningen.. Två veckor, sen kommer man ha den i över ett år. Uusch jag vill inte!! Men bara & tänka på hur bra resultatet kommer bli. Ett år är egentligen inte så mycke när man vet att man kommer ha fina tänder resten av livet sen.
Sitter här & svettas ihjäl för tillfället. Väntar på att mamma kommer hem så vi kan gå ner till tatueringsstudion. Hoppas vi inte behöver vänta allt för länge på en tid bara. Vill helst ha den gjord innan skolan börjar. Men vi får väll se hur det blir.
Ska fixa lite nu. puss

tisdag 4 augusti 2009

Star

Nu är det bestämt. Har äntligen slutat vela, & nu har jag bestämt mig. Det blir en stjärntatuering på handleden. Nått som jag har velat ha i över ett år nu tror jag, men jag har liksom inte tänkt på det nu när man väl ska göra en tatuering. Så vi går ner till studion imorgon & bokar tid. Redan nervös :o

The one

Tisdag

Usch va äckligt varmt det har varit ute idag. Visst, det är skönt när det är varmt men inte sån här äcklig värme. Typ kvavt. Dessutom så var det moln & knappt nå sol på förmiddan. Men men hellre det här än regn.
Åkte till Lisa runt tre idag. Kom till henne & satt & snackade ett tag. Hon berättade om killen som har blivit knivhuggen, i sura den här gången. Mitt på dagen, så jävla otäckt. Aja, vi tog en promenad ner till affärn. Lisa hyrde film till kvällen, vi köpte glass osv. Sen drog vi hem igen. Satte oss vid tvn & tog det lugnt bara. Efter nåra timmar så åkte vi hit till oss. Skulle egentligen ha åkt & nattbadat om nån timme men det passade inte så bra idag så det blir nog på torsdag istället.
Fick nyss reda på att Emil kanske ska byta linje & skola :( Kommer verkligen inte bli samma sak utan honom. Nu kommer vi inte få uppleva studenten ihop heller. Faaan va tråkigt! Hoppas att han ändrar sig.

måndag 3 augusti 2009

I don´t know anything about you baby
but you´re everything I´m dreaming of

Coyote ugly

Jag slapp faktiskt "eftersmärtan" i munnen, den som man brukar få efter att man har dragit ut tand. Men den kom aldrig, det var ju för jävla skönt.
Nu under eftermiddan har Sophie vart här & gjort oss sällskap. Snackade om allt möjligt, mest vad som har hänt under helgen & så. Hon drog hem för ett par timmar sen & sen dess har jag väll bara tagit det lugnt.
Imorgon ska vi till Lisa. Får väll se vad vi får lust att hitta på. Om de är bra väder så drar vi såklart & badar. Sen på kvällen kanske vi ringer några grabbar & drar & nattbadar. Sounds like a plan to me ;)
Nu börjar min favvo film, Coyote ugly! Gryyyym.


Tandläkarn

Var till tandläkarn idag. Kändes som vi spenderade flera timmar där & det gjorde vi iofs. Therese hade tid vid två typ & jag följde med som stöd, snäll som jag är :M Sen satt vi utanför & stekte nån timme innan det var min tur. Det var ingen idé att gå hem mellan kände vi. & jag som har en sån fruktansvärd tandläkar skräck var riktigt nervös. Inge kul & dra ur tänder direkt. & sprutan var verkligen en marddröm den här gången.. Har dragit ut två gånger tidigare men då har det faktiskt gått bra, men den här gången alltså! Helvete vilken smärta. Men jag överlevde. Herregud, hur ska jag klara av att tatuera mig?

söndag 2 augusti 2009

Vädret

Idag har vädret vart helt okej, men jag har faktiskt inte solat för jag tycker det är onödigt när det är typ "halvvarmt" & plus att det säkert kommer regna imorgon igen. Men det verkar som att det ska bli bra i veckan, & speciellt på tisdag så då drar vi fan till skantzö! Har ju badkort dit men har använt det typ två gånger? Känns ovärt så det gäller att utnyttja det nu i slutet av lovet om vädret tillåter.
Känner mig rätt så ofräsch nu så ska slänga mig i duschen. puss


Jaha, det fina vädret har plötsligt flyttat sig till onsdag istället? Aja, det visar sig väll hur det blir.

lördag 1 augusti 2009

Halvblods prinsen

Guu va jag är seg! Ont i huvet har jag också, det blir tidigt i säng ikväll (hoppas jag).
Kikade på harry potter idag, den nyaste. Ts vare också, men det funkade faktiskt. Inte lika dålig kvalité som det brukar va. Aja den var iallafall ganska bra. Älskar effekterna i dom där filmerna, grymma som fan! & alla som har klagat på slutet.. vad var det för fel på det? Tycker det var helt okej om man jämför med dom tidigare filmerna.
På tal om nått helt annat så ska jag till tandläkarn på måndag.. blir en tand fattigare. & jag som hatar tandläkarn! Hur kommer det sluta?

Lördag

Då var man vaken igen efter några timmar av välbehövd sömn. Vaknade vid nio imorse & var hur jävla törstig som helst. & eftersom att vi ligger i husvagnen så var jag tvungen att gå ända in, det tog emot ganska mycke för jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Men men lyckades iallafall somna in till ett & nu är jag pigg.
Kommer ihåg att jag hade en riktigt obehaglig dröm, men kommer inte ihåg vad den handlade om. Jobbig var den iallafall.
Idag blir en riktig mysdag! Väntar på att Therese ska komma hem (som skulle ha kommit klockan tio men hon dök aldrig upp), sen slår vi på harry potter & halvblodsprinsen & laddar upp med godis. Perfekt efter en partynatt.
Kan ju passa på att visa bilderna från igår också.


Posarna

Fredrik & Joel hade det mys

Fredrik aka Hitler

Snyggt

fredag 31 juli 2009

Hemma igen

Kom precis hem efter en härlig kväll. Började med att sitta hemma hos Lisa, vi drack lite & fixade oss osv. Sen runt nio så kom Kallunki, Eske, Fredrik, Reine, Grudde & Joel över & joinade oss. Satt & snackade & drack ett tag innan Pontus ringde & frågade om han kunde komma över, & det gick väll bra så länge han var själv. Men det var han såklart inte, Tobbe hängde också med in. Men men en mer eller mindre, vad gör det. Ju fler desto roligare. Killarna letade fest ett bra tag innan Grudde kom på att vi kunde dra till han eftersom att han var hemma själv. Så vi fixade skjuts, tog ett tag men fixade gjorde vi iallafall. Kom till Grudde & lyssnade musik, dampade med Hitler mask & tog bilder osv. Efter ett tag bestämde vi oss för att vi skulle vidare till nån Max så vi packade ihop & drog ut igen. Men vi slutade utanför en trappa, & inte hemma hos Max. Stog där ett tag, blev lite tjaffs som vanligt som löser sig till slut. Sen drog vi in till fiket ett tag innan vi drog hem. Så nu sitter jag här med blåsor under fötterna (y) Gå i klackskor genom halva hallstahammar är inte en så smart idé. Frågade killarna om dom ville byta men ingen var frivillig.. aja jag överlevde iallafall.
Bilder från kvällen kommer upp imorgon. Nu ska jag sova. puss & godnatt

Förfest

Sitter hemma hos Lisa för tillfället, vi fixar oss lite inför kvällen. Har hört runt lite efter fester men det sket sig för antingen är det klassfest eller så är det för långt bort. Men vi har iallafall snackat med några grabbar så dom kommer över hit & dricker lite & har det mys sen drar vi väll vidare lite senare (om vi hittar nån fest vill säga i döda hallstahammar). Bara att höra av er om ni har nått bra på g.
Ska fixa vidare nu. puss

torsdag 30 juli 2009

Babyyy

Var ju på bio idag som sagt, & innan filmen började så visade dom trailern på en ny film som ska komma ut i höst. Svensk faktiskt. & gissa vem som är med i den?! Min baby, Anastasios Soulis. Kanske inte stavade namnet rätt för det är inte det enklaste namnet direkt. Men han är en sån jävla underbar & mysig skådis! & som han ser ut sen.. finare kille finns fan inte, inte i sverige iallafall. En natt med han skulle jag inte säga nej till haha ;)
Filmen heter iallafall Prinsessa, verkar inte så där jätte bra men ska se den ändå såklart, bara för att Anastasios är med.Y

Ice age 3

Vilken härlig dag jag har haft. Gick upp runt elva eftersom att vi hade planerat att åka in & kolla upp det där med tatueringsstudios & så, men det sket vi eftersom att vi fick höra igår att det är 18 års gräns typ överallt. Så vi ska försöka kolla upp en studio i ludvika där Peters son var & tatuerade sig när han var under 18. Får väll se hur det blir med det.
Runt ett tror jag det var så kom Sophie över. Gjorde inte så mycke, snackade, kollade på "roliga" videoklipp & spelade spel på datan. Vid halv fyra så satt vi fortfarande & spelade, & det gick liksom inte att slita sig. Jag visste att jag skulle få stressa hur mycket som helst, men jag drog mig inte från datan förän klockan var kvart i ungefär, & vi skulle åka halv fem. Jag som tar så lång tid på mig att fixa mig också.. men idag så skyndade jag mig faktiskt riktigt mycket, så jag hann. Nästan iallafall. Åkte in till stan & första stoppet blev gryta där Anton skulle köpa nå spel eller vad det var. Sen drog vi vidare till stan & bion. Det blev Ice age 3. Riktigt bra var den faktiskt, bäst av alla tre tycker jag. Så nu kom vi precis hem, alla sitter & äter i vardagsrummet medans jag bloggar. Försöker få tag på Lisa också men hon svarar varken på sms eller när man ringer. Skulle behöva veta hur det blir imorgon, men får väll försöka igen imorgon bitti.
Nu ska jag äta. puss

Såhär såg jag ut idag

onsdag 29 juli 2009

17 mars? ja tack

Kom precis hem från födelsedags firandet typ. Både Tobias & Cecilia blev riktigt nöjda över presenterna. Iof Cecilia blev lite besviken över att hon bara fick en present medans Tobias fick flera så vi fick förklara för henne flera gånger att hon inte fyller förän om två månader haha.
På tal om nått helt annat så skulle vi egentligen ha åkt in & bokat tid & så till tatuering på fredag men det blir imorgon istället, för då ska vi kika bio så då tänkte vi att vi lika gärna kunde ta det samtidigt. Men hörde precis att magic lines inte tar emot kunder under 18? & inte heller bluebirds, så vet inte riktigt vad man ska göra. Men vafan om mamma hänger med & säger att det är okej så kan dom väll inte säga nej heller? Skillnad om man hade vart 14-15 kanske, men vi kommer ändå göra det när vi blir 18 så vad gör ett halvår för skillnad? Aja, vi får väll se vad vi gör. Tatuering ska jag ha iallafall, envis som jag är ;)

Onsdag

Vaknade precis upp i husvagnen, som kommer vara vårat place dom kommande 6-8 veckorna tills källaren är klar. Det var faktiskt inte så illa som jag trodde att det skulle vara, sov riktigt bra. Det enda jobbiga var väll att det blev rätt så varmt på morgonen, men då är det ju bara att gå in så. Det blir nog bra det där.
Jaha, planer för dagen då? Sitter för tillfället & väntar på att Therese ska komma hem så att hon kan färga håret på mig. Jag tänker inte göra det själv för då klagar hon bara, så då får hon väll göra det så får vi se om det blir bättre.
Runt fem så kommer farmor & farfar & hämtar upp oss & sen åker vi ut till pappa igen för att fira Tobias som blir nio år. Stora killen :M Hoppas han blir glad över skateboarden som vi har köpt bara, men det tror jag eftersom att han önskade sig en så. Men småbarn blir glada över det mesta, utom kläder haha.
Nej, nu ska jag äta. puss

Btw, hittade en ny tatuering som jag fattade tycke för. Men jag är så jäävla osäker!! Kommer väll ångra mig när han har gjort första linjen.. Så här ser den ut iallafall.

tisdag 28 juli 2009

Igelkott som husdjur?

Kikade nyss runt på blocket på lite råttor & andra gnagdjur. Sen fick jag se en annons som sålde igelkottar & ekorrar? Har aldrig hört talas om att ha dom som husdjur. Dom kanske menar att man ska köpa dom & ha dom utomhus, men man "äger" dom liksom. Kan aldrig tänka mig att man ska ligga & gosa med en igelkott i sängen direkt xD
Men söta är dom allt. Blev riktitgt sugen på att skaffa en råtta (eller två eftersom att dom måste leva i grupp enligt lag). Men mamma är rädd för dom så det får väll vänta tills jag flyttar hemifrån, som allt annat..

Många blir äcklade när det gäller råttornas svans, men jag tycker faktiskt inte att dom är så farliga. Tycker råttor är lika söta för de :)

Så galet söt!

Tisdag

Usch vilken jobbig dag jag har haft. Vaknade av en massa skrik, sen blev det ännu mer skrik & tjaffs. Sen fick vi reda på att det inte blir nå fest i helgen (inte hela världen men). Sen när vi kom till mamma så började hon snacka om att vi ska byta rum. Att mamma & Peter ska bo i källaren där våra rum var tidigare & vi ska ta över hennes & Antons rum? Det lät som en riktigt dålig idé, för vad får man för privat liv då? Källaren är ju liksom vårat utrymme, hela källaren har vi för oss själva & det är riktigt skönt när man bara vill vara själv så kan man gå ner. Men om vi skulle bo uppe så skulle det alltid vara spring utanför rummet & man skulle aldrig få en lugn stund. Så nej, det kommer inte hända.
& helgen? Ja, vad händer? Kanske blir lite dricka ändå, med nåra grabbar. Sen får vi väll se om dom hittar nån bra fest som man kan gå vidare till. Det ordnar sig får vi hoppas på.
Kom precis hem från tandläkarn, följde med Therese eftersom att hon skulle dra ut tand. Inte ett dugg avis.. men på måndag är det min tur så.
Aja, nu har vi gäster. Inte för att jag är på humör för det, men det är mest småbarn så det klarar man.
Ska plocka undan en massa kläder som ligger & skräpar lite överallt nu. puss

måndag 27 juli 2009

Ditt närminne sitter väll i förhuden

Haha, sagt av kungen Persbrandt.
Btw, fick nyss reda på av Lisa att han, Mikael Persbrandt har varit här, I HALLSTAHAMMAR! & det missade man såklart.. det är typiskt. Jag menar, vad är oddsen att det händer? Lilla hålan hallstahammar, & en av sveriges största skådisar. & Lisa var ungefär två minuter från att träffa honom. Själv hade jag börjat tjura..


Buissy day

Ojoj vilken buissy dag vi har haft. Vaknade vid elva & hoppade i badet på en gång. Hur skönt som helst, det piggar verkligen upp. Efter badet satte jag igång & fixade mig & så. Blev lagom klar tills vi skulle åka iväg. Stressigt som vanligt när man är här. Hann iallafall till bussen. Kom fram till stan & vi gick väll runt ett par timmar innan vi tog en paus på donken. Satt för jävla fint :M Gick runt nån timme till innan Sophie åkte vidare för att kika fotbollsmatch, så då var det bara Therese, Lisa & jag kvar. Vi sprang runt tills klockan närmade sig sex, då gick vi tillbaka till bussen. Det sista inköpet blev ett riktigt impuls köp. Ögonskugga från make up store. Jag tror jag ska börja köpa smink där. Där kan man snacka om kvalité iallafall. Skuggan sitter ju kvar en hel kväll till skillnad från dom andra. Juste, vi köpte en skateboard till Tobias i födelsedags present eftersom att han önskade sig det, & gissa om pappa hade vart & köpt det precis innan han hämtade upp oss. Men eftersom att våran var billigare så får han lämna tillbaka den han köpte. Så kan det bli.
Lisa bestämde sig för att hänga med oss hem & sova över. Eftersom att vi hade lovat pappa att jobba idag så hjälpte hon till med målningen. Hann jobba en stund innan det började regna, det är typiskt. Så nu sitter vi här, ska nog kika tv & så.
puss

söndag 26 juli 2009

Sliten

Ååh va sur jag blir! Hade precis skrivit klart inlägget när internet cpa så när jag skulle publicera försvann såklart allting. Det är typiskt..
Aja, har iallafall målat en hel del idag. Känns som vi har jobbat typ hela dagen men vi höll bara på i lite över två timmar. Hann klart med Anna - Lenas altan. Det blev bra (om man bortser från lite kladd här & var :p). När vi kom in så la vi oss i sängen & kikade film. Fingerprints hette den. Riktigt bra var den, & lite ögongodis fick man på köpet också ;) hehe.
Efter filmen så somnade jag faktiskt en stund & vaknade inte förän nu. Har precis ätit & nu ska jag väll bara kika tv. Somnar nog rätt så tidigt idag, det behövs.

lördag 25 juli 2009

Tråk

Vafaaan är det här? Just nu är festen i full gång nånstans i hallsta OCH i stan men vad gör jag? Sitter ute på landet och gror mossa! Fy på det här. Inte mycke kvar på sommarlovet så visst vill man ta vara på det lilla man har kvar. Men ändå så sitter jag här.. vet inte ens varför. Men nästa helg då jävlar är vi på g!

Ängel

Har hittat en tatuering som jag gillar riktigt mycke.

Om man bortser från linjerna haha. Riktigt söt var den.

Tatuering

Usch vilken jobbig kväll jag hade igår! Låg & vände & vred på mig i nån timme & oroade mig över tatueringen. Jag är så himla velig, har ingen aning vad det är jag ska göra. Det gäller ju att göra nått som man kan ha hela livet, som man inte tröttnar på efter nåra år. Har funderat på att kanske göra mitt stjärntecken, eller kanske en fyrklöver, eller kanske en blomma, eller kanske en stjärna, eller kanske en ängel? Ja, valen är många. Sen gäller det att hitta en bra tatueringsstudio också, en som tatuerar även fast man inte är arton & bara har förälders tillstånd. Trodde faktiskt att alla skulle gå med på det, men så är tydligen inte fallet. & jag vägrar vänta tills jag fyller så vi får jaga runt efter en som tatuerar yngre, & som man slipper vänta så länge på att få en tid. Första valet är iallafall magic lines. Men eftersom att det är rätt populärt så kommer man nog få vänta ett bra tag, & jag är alldeles för otålig för det. Aja, får se hur det blir helt enkelt. Nått blir det iallafall.

Skulle det inte vara sött att ha en liten bebis ängel på handleden? :)
Inte den på bilden men en liknande.


fredag 24 juli 2009

Fredag

God morgon.
Helt sjukt va skönt det var att sova i en vanlig säng inatt! Hatar sängarna som är i husvagnar.
Vaknade iallafall av ett sms från Lisa vid tolv som frågade om vi skulle festa idag. Klart jag inte bangar på det, men problemet är ju om det finns nån rolig fest att gå på. Hallsta kunde man ju nästan stryka på en gång, händer aldrig nått här. Men sen hörde vi att det var lokalfest på g i stan, men det sket sig. Sen skulle vi faktiskt höra med nåra från hallsta om det var nått här, men dom skulle till stan så nej det blev inget där heller. Får vänta tills nästa gång det är nått, lika bra det eftersom att det skulle ha blivit lite stressigt idag annars.

Sitter i sängen för tillfället & googlar lite tatueringar för inspiration. Juste det har jag inte nämt, men när vi var i göteborg så började vi prata lite smått om tatueringar & då sa vi att vi skulle göra det när vi blev arton. Då sa Peter att man kan göra det nu om man har förälders tillstånd. & mamma gick faktiskt med på det nästan på en gång :M nått litet då. Men det är klart, jag vill inte göra nått jätte stort första gången. Så ska höra med henne om vi kan åka in till stan nästa vecka & kolla studios & boka tid möjligen. Får se hur det blir. Innan skolan ska den iallfall göras. Längtar!

torsdag 23 juli 2009

Home sweet home

Nu har vi kommit hem från göteborg. Har haft det riktigt mysigt där nere. Kom fram till campingen runt nio i måndags. Gick runt & kollade läget & tog det mest lugnt hela kvällen. På tisdagen gick vi upp tidiigt för vi skulle till stan. Blåste utav helvete gjorde det också, inge vidare. Gick runt vid nordstan & avenyn ett par timmar innan vi åt på kina. Sen gick vi nåra timmar till tills vi hade hittat allt vi skulle ha. Gissa om jag hade ont i fötterna på slutet av dagen! När vi kom hem så mös vi & spelade en massa kort.
På onsdagen vaknade vi av att det rullade in en buss breve oss, & fyra puddingar kliver ur. Kan de bli bättre? ;) Åkte tyvär iväg på en gång, men men. Kom till liseberg när klockan va typ tre. Gud så mysigt det är där! Vi gick runt & kikade lite överallt innan vi åkte lite karuseller. Åt god mat gjorde vi också. & såklart så missade vi inte chokladhjulen. & gissa vem som vann först?:M jag har turen med mig jag. Mot kvällningen så började det regna så vi bestämde oss för att dra oss "hemåt". Ingen idé att gå runt där & bli blöt.
Imorse så tog vi sovmorgon till tolv typ. Gick upp & började packa, åt & sen drog vi till stationen. Tog fyra timmar att åka hem, men det gick snabbare den här gången än vad det gjorde när vi åkte dit. Väl framme i västerås så tog vi tåget till hallsta, där hämtade farmor upp oss.
När vi kom hem så packade vi upp & plockade undan lite grejer osv. Gjorde precis hamburgare, smarr! Nu sitter jag & väntar på att paradise hotel ska börja. Har saknat det, vilken serie nörd jag är va? ;)
Bjuder på lite bilder också, men orkar inte lägga ut alla så kolla bdb för mer: emelienewzella.

Liseberg

Inne i Kristall sallongen

Lisebergs tornet

Tunikor från H&M & BikBok
Skor från Din sko

Armband från H&M, solglasögon från okänd butik

Jeansleggins från Gina

måndag 20 juli 2009

Göteborg, here we come

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan vi fixar det sista & drar iväg. Vaknade elva imorse & var faktiskt rätt så pigg. Konstigt eftersom att jag inte somnade förän fyra typ. Klarar knappt av att sova hemma själv, har sett för många skräckisar.. Men jag överlevde :M Tog iallafall en dusch & fixade mig & så. Hann med att ta lite bilder också. Hur länge sen som helst. Nån gång efter tre så kommer farmor & farfar & hämtar oss & kör oss till västerås. Sen går tåget till göteborg 8 minuter över 4 tror jag. Håller tummarna på att vi inte missar det, skulle vara typiskt oss. & jag som drömde nått om att jag skulle åka tåg & missade det härom natten. Usch det får inte hända!
Nej nu ska jag packa det sista. puss
Btw, kollade på Walk the line igår. Ni vet filmen som handlar om Johnny Cash. Åh, blev helt kär i den. Rekommenderas starkt.
Ready to go

söndag 19 juli 2009

Jag smälter

Ååååh! Ge mig ge mig ge mig!!
Förstår inte hur mamma kan säga nej till en sån liten sötnos. Det första jag skaffar när jag flyttar hemifrån är en alldeles egen liten schäfer valp :M


Söndag

Jahapp, då var det söndag igen. Herregud vad tiden flyger förbi. Imorgon åker vi till göteborg, ska bli så jävla skönt & komma iväg ett tag. Campa är väll inte min favorit direkt, men det får väll gå. Det är ju bara tre nätter, så överlever nog. Första dagen blir det troligen liseberg eftersom att det ska bli uppehåll då, sen andra dagen blir det shopping shopping shopping! Hoppas på en härlig resa.
Något jag är riktigt sugen på är att se den nya harry potter filmen. Alla säger att den är riktigt bra så när vi kommer hem så åker vi nog in & ser den. Älskar harry potter filmerna, dom är så mysiga :M Effekterna är riktigt grymma & handlingen är bra. Kommer kännas tråkigt när det plötsligt tar slut. Det här är ju näst sista filmen. Men allt kommer ju till ett slut nån gång så.
Nej nog med babbel, måste städa & packa lite nu. puss

lördag 18 juli 2009

Jag tycker om när du tar på mig
Jag tycker om när jag har dig vid min sida
Jag tycker om när du ler en stund mot mig
De kan aldrig kännas bättre än så här

fredag 17 juli 2009

Grillning

Gick upp riktigt tidigt imorse! Eller tidigt & tidigt, var väll runt elva men kändes som att den var sju högst. Vill inte ens tänka på hur det kommer bli när skolan börjar.. Gick iallafall upp & tog en dusch & efter det satte jag mig vid datan & väntade på Therese som var lika seg som vanligt. Gick iväg till farmor & farfar eftersom att vi skulle måla klart där. Tog väll lite över två timmar.
Fixade oss lite snabbt eftersom att det skulle komma över folk på grillning vid sju & fira Sigfrid som fyllde år. Pappas grillning <3 Blev en riktigt trevlig kväll med god mat, trevligt sällskap, massa skratt & prat. Lite dragspel & allsång hann vi med också ;) väldigt vackert. Innan vi drog oss hemåt så blev det lite pil kastning med Tobias, & gissa vem som vann då :M
Nu är jag klar för sängen &a ögonen börjar redan hänga så somnar nog inom en snar framtid.
sov gott

torsdag 16 juli 2009

Torsdag

Riktigt slapp dag har vi haft här hemma. Vaknade inte förän två typ, gick upp & gjorde iordning mat. Blev inte lika bra som det brukar men vafan, man kan inte alltid lyckas ;) Blev sjukt godis sugen mot eftermiddan så tvingade upp Therese så tog vi en promenad till ica.
Kollade på två filmer när vi kom hem. Först blev det komedi, Fired up. Grymt bra var den, & hur rolig som helst! Älskar filmer som handlar om cheerleading. Sen blev det en inte lika bra film, skräckis. Mum and dad tror jag den hette. Uusch på den.
Just nu sitter vi & kollar på löshår som vi ska beställa hem. Hittade nått som verkade bra på hairpalace. Men som vanligt så sket det sig. Får vänta tills mamma kommer hem så får hon fixa :M

onsdag 15 juli 2009

Fjortisvarning

Sitter med datan här i sängen & kikar runt lite, på bloggar bland annat. & jag råkade halka in på bland annat Dessies blogg som jag aldrig har läst förut (& tur är väll det). Förstår inte hur man ens kan slösa sin tid med att läsa hennes skit varje dag. Att hon har blivit en av dom kändaste bloggarna i sverige har jag verkligen svårt att förstå för det enda hon har att skriva är hur snygg hon tycker att hon själv är. Sen är det riktigt töntigt att hon, Kissie & Paow typ slåss om läsare & uppmärksamhet. Härmar varandra & så vidare. Tacka vet jag Kenza & Blondinbella som åtminstone kör sitt eget race utan att låta bloggen stiga dom åt huvet.
Nej, nu ska jag fixa nått att äta. hörs

Onsdag

Vaknade av världens jävla marddrömmar imorse. Kommer inte alls ihåg vad det var för marddrömmar men hemska var dom iallafall! Vid tio så plingade det på dörren. Efter att paniken hade lagt sig så kom jag på att byggarbetarna skulle komma & riva min vägg. Men orkade inte gå upp. Dom kom in på egen hand, ingen aning hur men in kom dom iallafall. Vaknade igen vid två av att Sophie ringde & frågade om hon kunde komma över. Det gick såklart bra även fast jag var helt nyvaken & virrig. Vi satt & snackade ett tag & när arbetarna hade gått så sprang vi ner & kollade hur det blev. Fint kan jag ju inte säga att det är direkt. Nu ska det tydligen stå fläktar & torka allting i två veckor & SEN kan vi börja bygga upp allt igen. Så allt som allt kommer det ta över en månad. Roliiiit.
Iallafall, efter att vi hade snackat klart om allt som behövde pratas om så bestämde vi oss för att gå till samhället för en pizza. Sophie åkte hem & duschade & så & vi började fixa oss. Det var lagom väder för att kunna ha shorts idag, riktigt skönt var det! Gick till maistro & åt & sen drog vi till ica för en glass & sen hem igen.
För tillfället så sitter jag i sängen med datan i knät & kikar på 2 ½ men.
Det var väll allt jag hade att skriva. puss

Våran urtjusiga källare för tillfället

tisdag 14 juli 2009

Natt på muséet

Kollade på natt på muséet 2 idag. Så jävla klockren film :D Mycke bättre än ettan. Hahah, bäst när dom där små amoränglarna sjunger "my heart will go on". Så sööta! Om ni inte har sett den, gör det!
Ska nog kika på Slumdog millionaire snart. Har hört att den ska va riktigt bra så vi får väll se.
Haha, sitter & kollar på klipp från sunes jul för tillfället. Peter Haber är bara så grymt rolig.
En favorit: http://www.youtube.com/watch?v=kN4ycd0ui2E

måndag 13 juli 2009

Idiot

Trodde du inte kunde sjunka lägre i mina ögon, men jag hade visst fel. En kille i din ålder ska inte hålla på som du gör. Gör oss alla en tjänst & väx upp för fan!

Måndag

Känner mig rätt så seg idag. Min läpp tar typ död på mig, kan knappt le.. Partysugen är jag också. Skulle egentligen ha festat imorgon i stan men inte så lyckat när man inte har nån skjuts -.- Får bli desto mer när vi kommer hem från göteborg. På tal om göteborg så längtar jag typ sönder! Även fast det bara är två-tre dagar så ska det bli riktigt skönt att komma iväg lite. Shoppa shoppa shoppa! ;)

söndag 12 juli 2009

Fläskis

Känns som jag har blivit slagen flera gånger på läppen.. lika stor som igår är den väll inte men stor är den allt. Plus att jag har sår lite överallt & halsen ska vi inte ens prata om..
Ska till affärn nu & handla lite. Vi står för handlandet nu när vi är hemma själva. Känner på mig att det kommer bli mer onyttigt än nyttigt (a)
puss

lördag 11 juli 2009

Party

Hade en riktig toppen kväll i stan ikväll. Åkte in med sex bussen, sen drog vi till donken för att äta & sen tog vi bussen till gideonsberg. Är det fler än jag som har missat att man måste smsa istället för att betala kontant när man åker buss i västerås? Haha, aja man lär sig något nytt varje dag. När vi väl kom fram så visste vi inte alls vart vi var nånstans. Vi skulle möta Emil vid ica ettan, men tror ni att vi hittade dit eller? Nej, det tog ett tag. Men hittade dom gjorde vi till slut. När vi kom till festen var det redan fullt ös. Satt uppe i lägenheten ett tag innan vi gick ner för att grilla. Eller dom andra skulle grilla eftersom att vi redan hade ätit. Satt nog där ett bra tag innan vi drog in igen. Resten av kvällen spenderade jag med Totte. & lite senare på kvällen när polisen kom så skyllde dom på oss bara för att vi hade suttit ute i trapphuset. Dom trodde alltså att vi, som typ inte gav ett ljud ifrån oss, var anledningen till att polisen kom. Dom tänkte aldrig på att alla sprang in & ut hela tiden & skrek typ, nej det var det inget fel på alls. Aja, efter att polisen hade dragit så gick alla in iallafall & festen fortsatte. Runt tolv sa vi hej då & gick & mötte Fredrik som skulle hämta oss. Fast innan så hann jag med att få en skön fläsk läpp också.. undrar hur fint det kommer kännas imorgon. Får väll lägga is på det nu.
Känner mig rätt så hängig så ska nog krypa till kojs alldeles strax.
sov gott

Lördag

Usch vilken stress dag jag har haft. Började morgonen med att gå upp elva eftersom att dom hade sagt att vi skulle åka då. Men som vanligt när det gäller pappa & co så kommer dom alltid iväg senare än vad dom säger, så vi kom inte iväg förän ett typ. Kom till mamma & hoppade in i duschen på en gång. Sen drog vi till Lisa, & nu sitter vi här & taggar inför ikväll. Vi dricker lite grann här innan vi drar till stan vid sex. Hoppas på en toppen kväll.
puss

fredag 10 juli 2009

Fredag

Vaknade vid tolv imorse av att Lisa ringde. Riktigt utvilad kände jag mig, första dagen den här veckan som jag verkligen har fått sova ut. Gick upp & la mig i badet & Lisa kom lagom tills jag var klar. Satt & snackade ett bra tag om allt möjligt innan vi gick ner till stallet för att kika på kattungarna som Lisa har tjatat så mycket om, haha. Dom låg & åt, så himla söta :D Gick hem igen & låg & kikade tv innan det var dags för Lisa att åka hem. När hon hade dragit gick vi ut på en gång & började måla. Blev klara på fyra timmar med hela huset. Riktigt nöjd :M
Imorgon drar vi hem till mamma. Får väll se hur källaren ser ut, för mamma sa att dom hade rivit ut allting typ.. inge vidare. Men men, drar iallafall till stan på fest imorgon kväll. Kommer bli riktigt kul.
Ska lägga mig & vila nu, är verkligen helt slutkörd! puss

torsdag 9 juli 2009

Poolparty i källarn (y)

Värsta dagen på länge.
Vaknade & var på dåligt humör vid tio. Gick upp & började måla Anna-Lenas altan på en gång. Efter nån timme så märkte jag att ögat började klia igen & då började pappa & Annika ringa doktorn & grejer. Dom oroade sig över att jag skulle bli blind.. överreagerarna nummer ett? Åkte iallafall till doktorn & som jag redan visste så var det absolut ingenting. Så vi åkte vidare hem till oss. Skulle kolla till källaren eftersom att vi hade hört att många källare hade blivit vattenfyllda. & suprise suprise.. våran var som en jävla pool! Så mamma & Peter fick åka hem från semestern för att fixa skiten. Får väll se hur det blir nu. Kul är det inte iallafall.
Aja, ska kika film nu. puss

onsdag 8 juli 2009

Svensk sommar (y)

Kom precis in från en mysig grillkväll. Började kvällen på våran altan med god mat & mycke skratt. Vädret var okej, nån skur då & då men vi hade tak över oss så det gjorde inte så mycket. Sen bestämde vi oss för att gå vidare till Annikas mamma Anna-Lena för fika & så. På vägen gick vi förbi stallet för att hälsa på kattungarna. Lite rädda är dom, men jag fick tag i en :M mys med kattungar! Jag skulle vilja ha en inne så att man gör dom tama, när dom bor sådär i stallet så är dom inte så vana med oss. Men men, efter att vi hade vart där så skulle vi som sagt till Anna-Lena & när vi kom ut så märkte vi att det spöregnade! Så vi fick springa till huset & när vi kom in så såg alla ut som dränkta katter. Efter att alla hade torkat sig så satte vi oss ner & åt jordgubbar med glass. Satt på altanen & höll nästan på att bli döva i slutet av kvällen. Värsta ovädret jag har vart med om tror jag. Hörde att det var ännu värre i hallsta, översvämning i hus & grejer. Inge kul. Men ibland är det bra att bo på landet.
Nej usch va jag pratar, nu ska jag klä av mig & lägga mig & kolla på paradise hotel.
puss & godnatt

Haha diggar bilden

Onsdag

Snart har jag nog kliat sönder mina ögon! Har kliat hela jävla dagen, & nu är dom helt röda.. snyggt.
Gick upp hur tidigt som helst imorse, riktigt kämpigt var det men upp kom vi iallafall! Gick ut & satte igång med jobbet som väntade på en gång. Började måla den där sjukt stora laduväggen. Hann halva innan färgen tog slut, så vi satte igång att slipa fönstrena istället. Jobbade kanske tre timmar innan vi bestämde oss för att sluta för dagen. Så nu har jag precis ätit & är mätt & belåten. Lite senare ikväll kommer farmor & farfar & gänget hit på grillning. Det blir mys.
Ha en bra dag.

tisdag 7 juli 2009

The king of pop

Jobbade på som vanligt idag. Var regnigt & så så vi kunde inte börja på huset än så vi åkte hem till farmor & farfar & målade där istället. När vi var klara körde dom oss till Lisa & nu sitter vi här. Har precis kollat klart på filmen om Michael Jacksons liv. Riktigt bra var den! Såna där filmer som handlar om kändisars liv tycker jag om. Speciellt den om Tina Turner. Efter filmen bläddrade vi över till Tv4+ eftersom att det skulle vara minnesstund för Michael där. Men tittade aldrig vidare eftersom att dom bara filmade en bil. Har inte tid att kolla nu heller för vi ska hoppa i bubbelpoolen & sen blir det bastu! Super skönt.
Slänger in den här länken dagen till ära. Blir lika fascinerad (stavning?) varje gång jag ser honom uppträda. Inte undra på att man kallade honom The king of pop.
http://www.youtube.com/watch?v=C-blEgMyJwU&feature=related

måndag 6 juli 2009

You´re not welcome anymore

Usch va jag är trööött! Men får inte sova än, för snart börjar paradise hotel :M Inte undra på att man är så trött heller, har jobbat hela dagen idag typ. Skrubbade en stor jävla vägg, gjorde den klart för målning & så. Imorgon ska vi måla huset. Det blir gult igen.. lite tråkigt tycker jag allt, skulle gärna vilja ha rött. Eller kanske ljusblått? Eller som jag sa förut till Lisa & Sophie, rosa med knall gröna prickar :D Så ska nog mitt hus se ut när jag väl skaffar ett! Haha.
Sitter & kollar på beck för tillfället & tänker lite på allt möjligt. Mest på alla misslyckade jävlar jag har stött på, allt som har hänt under den närmsta tiden. Vet att jag har gjort en massa dåliga val, det kan jag stå för. Men man lär sig av sina misstag, & jag hoppas verkligen att jag gör det. Nästa gång ska jag tänka innan jag gör eller säger saker. Nästa gång ska det vara äkta. Men hur lätt är det att hitta något sånt egentligen? Jag hoppas verkligen att det blir något bra nästa gång.

söndag 5 juli 2009

Söndag

Mormor kom in & väckte oss runt tolv imorse. Gjorde oss klara sen kom pappa & hämtade oss, sen åkte vi vidare till farmor & farfar. Satt där & filurade ett tag innan vi åkte hem. Satte igång med jobbet på en gång, tänkte att det var lika bra så man får det gjort så snabbt som möjligt. Tvättade klart huset på två timmar (y) Sen sätter vi igång & målar imorrn.
Bara längtar till nästa vecka när vi har huset i hallsta helt för oss själva! Kommer bli sjukt skönt. Sen veckan efter åker vi till gbg. Kommer bli bäst :M
Ska nog slänga på en film nu eller nått. puss

lördag 4 juli 2009

Lördag

Inatt har jag sovit riktigt bra. För första gången på länge så känner jag mig riktigt utvilad. Har bara tagit det lugnt idag. Började färga håret för ett tag sen, vilket verkligen behövs! Var ett bra tag sen. Mamma & Peter kom precis hem från stan. Dom hämtade upp mormor som ska bo här den här veckan för att ta hand om Lina medans mamma & Peter är borta.
Hörde om något riktigt hemskt som hände igår natt tidigare idag också. Om vi hade bestämt oss för att ta halv tre bussen hem så hade vi troligen vart vittnen för det som hände. Blir så arg när jag tänker på hur enkelt alla tar det där med knivar. I vartenda bråk här i hallsta så får man höra att den & den tog fram kniv & började viffta, eller den & den blev knivhuggen. Det är vardagsmat nu här i hallsta, var & varannan dag så får man höra att nån har blivit knivhuggen eller misshandlat. Skärpning! Bara för att man bråkar så behöver man inte dra fram kniven på en gång. Jag tror inte man förstår allvaret i vad som kan hända. Riktigt obehagligt är det..

fredag 3 juli 2009

Hemma

Åkte in till power meet med åtta bussen. Riktigt livat på bussen var det, men jag var inte alls på humör för det för tillfället. Kom in till västerås & gick raka vägen upp till Mikkos systers lägenhet där det var mening att vi skulle ha fest. Men riktig fest blev det aldrig, så vi drack lite & sen bestämde vi oss för att gå ut. Gick väll en runda men det vart bara jobbigt, fick trängas & knuffas för att kunna komma fram. & en massa fulla raggare är inte riktigt min grej.. Vi gick iallafall tillbaka till bussen & mötte upp killarna. Precis när vi ställde oss i kön till bussen så blev det slagsmål. Tycker sånt där är riktigt obehagligt, väntar bara på att nån ska dra fram en kniv & nått riktigt allvarligt ska hända. Men som tur var så sprang dom iväg & polisen kom. Eller rättare sagt, fem polisbilar kom. Det var lite överdrivet kanske. Men bra att det finns bevakning iallafall till såna tillfällen. Klev av bussen utanför volvo & gick med killarna en bit innan vi gick hem. Riktigt trött är jag så ska ta nått att äta & sen blir det sängen.
puss

Power meet

Just nu sitter vi hemma hos oss & dricker lite smått & väntar på att klockan ska bli åtta. Då tar vi bussen in till power meet & går runt där & kikar lite med grabbarna. Sen möter vi nog upp folk dä inne också. Man kommer nog träffa en massa gamla bekanta eftersom att alla är där typ! Får väll se hur det blir & vilken tid vi kommer hem. Men när vi kommer hem så drar vi iallafall till Mikko på efterfest.
Ha en trevlig kväll. puss

Fredag

Usch vilken jobbig morgon jag har haft! Vaknade av gräsklippare, regn & åska runt nio & sen var det kört. Näst intill omöjligt att somna om. Men jag lyckades efter att dom hade stängt av gräsklipparen. Vaknade igen vid tolv & snackade med Lisa lite om hur dagen ska se ut, sen hoppade jag in i duschen & efter hamnade jag här som vanligt :M Dagen kommer nog bli rätt så bra. Lisa kommer & hämtar upp oss runt två, sen ska vi hänga med henne ut på hennes övningskörningrunda. Hon har lovat oss att hon kör bra, så får väll lite på henne då ;) Sen drar vi hem till henne för lite dricka & så innan vi drar in till power meet & möter upp boysen! Får se hur länge vi blir kvar där inne, det beror helt på hur det är & om vädret är behagligt.
Men nu måste jag skynda mig innan hon kommer. puss
Btw! Himlen är alldeles blå, även fast dom sa att det skulle bli moln & regn. Det jag säger att man inte kan lita på dom där.. Men jag klagar inte, vill ha bra väder så länge som möjligt.

torsdag 2 juli 2009

Film

Kikade på en riktigt bra film nyss. The haunting in connecticut hette den. En av dom bästa skräckisarna jag har sett måste jag säga. Rekommenderas starkt!
Efter filmen gick Therese & jag ut & plockade jordgubbar igen. Man måste göra det varje dag, för dom mognar så himla snabbt. Vi fick nog ihop 4-5 liter :M
En massa myggbett fick jag också på köpet.. lite mindre kul.

Trött

Gu, jag är helt slut! Har gått upp tio-elva varje morgon & gått & lagt mig efter två varje natt i två veckor nu. Det tar verkligen på kroppen. Plus att man ligger i solen hela dagarna, det gör en helt slut i huvet.
Åkte till Sophie idag för sista dagen med sol & bad på länge. Nästa vecka ska vi jobba & hon ska bort, sen veckan efter det ska Lisa bort tror jag & Sophie ska jobba & veckan efter det drar vi till Göteborg. Så vecka 31 måste bli fin! Nästa vecka ska det bli riktigt dåligt, det är väll rätt så skönt eftersom att vi ska stå & måla huset så då vill man väll inte ha stekande värme.
På tal om något helt annat så har jag fått världens blåsa på tungan. Gör så sjukt ont! Kan knappt svälja för då skrapar blåsan emot tänderna. Riktigt jobbigt.. men den försvinner väll snart.
Imorgon drar vi in till power meet om vädret tillåter. Kommer nog bli skoj förhoppningsvis.
Måste byta om nu, kan inte sitta i blöt bikini hela dagen. puss

tisdag 30 juni 2009

Ge mig tack!

Jordgubbsplock

Har legat hos Sophie & stekt idag som alla andra dagar :D Fast det blev inte så mycke stek alls iofs, spelade mest kort & satt på terassen under tak. Men hade det lika skönt för det, man kan njuta mycke mer av värmen när man inte ligger i solen & svettas ihjäl.
När vi kom hem så frågade mamma om vi kunde plocka lite jordgubbar eftersom att dom börjar bli klara nu. Fick ihop två skålar. Vissa var riktigt stora, mycke störra än förra året iallafall.
Nu blir det mat! puss

måndag 29 juni 2009

Kladdkaka <3

Nehe, det blev inge Hampus idag. Hans pappa fyller år så dom skulle fira han & så. Får åka till han imorgon istället.
Istället tog jag & Therese en svettig promenad till ica. Vi tänkte egentligen cykla dit när vi kom på att dom var kvar hos Sophie! Gud va duktiga vi är (y) Ska troligen dit imorgon så får komma ihåg att ta med dom hem då.
Hade riktigt sug efter kladdkaka så köpte det när vi kom till affärn. Satt fint :M Nej, nu ska vi dra till Mikko & kolla vad grabbarna har för sig! Inte för att jag orkar gå men, det är inte så långt dit som tur är. Ska sätta igång & fixa mig nu så att vi kommer iväg nån gång.
puss

Ännu en härlig sommardag

Kom precis hem från en dag i solen hos Sophie. Skönt är det absolut, men jag blir så himla seg av att ligga i solen hela tiden. Blir helt trött i kroppen, så tillbringade en hel del tid i skuggan. Satt mest på altanen & spelade kort. Sen fick hunden Mimmi en dusch också ;) haha.
Nu sitter jag & kikar på Make me a supermodel. Det handlar om sexiga kort där dom ska jobba två & två när dom ligger i sängen & smeker varandra osv. Alla var kille & tjej förutom Casey & Perry som fick vara typ gaypar! Riktigt roligt såg det ut.
Men nu hinner jag inte skriva mer, måste hoppa i duschen & fixa mig innan jag drar iväg till Hampus! Ha en härlig kväll. puss

söndag 28 juni 2009

Söndag

Gårdagen var helt okej. Vi kom till Sophie vid halv nio & trodde att vi skulle åka till Mikko nästan på en gång. Men nerå, dom skulle dra till västerås & skulle inte vara hemma förän halv ett så vi segade i nåra timmar framför film & grejer. Halv ett drog vi oss mot Mikko. Rätt segt i början men det blev bättre. Skulle egentligen ha gått & mött Hampus vid två men fick inte gå då så det blev lite senare. Vid tre nån gång började jag väll gå. & vilken jävla promenad det blev! Trodde jag aldrig skulle komma fram, men så småningom hittade jag han & vi åkte hem. Somnade inte förän efter fem & vaknade elva av en dammsugar jävel (y) Kunde iallafall somna om & vaknade igen av att Therese kom in & rummet & sa att jag skulle hem. Rätt pigg var jag ändå. Åkte hem hit & la mig i solen ett tag men har tröttnat sjukt mycke på det nu. Orkar inte ligga nå länge längre, så låg väll en kvart innan jag gick in igen & hamnade här. Ingen aning vad som händer idag, ska bara ta det lugnt & vila lite. Imorrn blir det ännu en dag i solen & på kvällen åker vi nog ut med Hampus båt.
hörs!

lördag 27 juni 2009

Härliga sommar!

Riktigt skön dag i stan har jag haft :) Åkte in till johannesberg runt elva, låg där & spelade kort ett tag innan vi såg att det gick en båt över till stan på andra sidan. Så vi hoppade på den & åkte över. Kom till stan där det var fullt med folk. Vi var riktigt hungriga så vi gick till saffets & åt. Sen gick vi runt på stan nåra timmar innan pappa kom & hämtade oss. Fick med mig bikini trosor & nya solbrills hem iallafall. Kikade på skor också men hittade inga som jag gillade, så det får vänta tills vi åker till göteborg.
Hoppade in i duschen när vi kom hem & började fixa & så. Halv nio kommer våran skjuts till hallsta. Åker först till Sophie & väntar på att killarna ska komma hem. Sen drar vi till Mikko på fest. Hoppas det blir najs :)
Ska fortsätta fixa mig lite innan vi åker. puss

fredag 26 juni 2009

R.I.P

Kom till Sophie imorse & de första Lisa sa va: Michael Jacksson har dött. Trodde hon skojade först men det visade sig att det faktiskt var sant. Förstog det liksom inte först för han är ju så stor att han nästan blir odödlig, så hur kan han då dö? Riktigt hemskt är det. Dom pratade & hyllade honom hela dagen på radion. Det är som dom sa, att hela världen berörs av det här. Även fast man kanske inte va nått stort fan, så är det ändå hemskt eftersom att han verkligen va The king of pop.
Iallafall, låg hos Sophie & stekte hela dagen. Börjar faktiskt tröttna lite på solen, eller inte solen men att sola. Så det blev en del skugga för min del idag, ville ju inte få solsting.
Kom precis hem & nu ska jag packa ihop mina grejer sen drar vi till papsen.
puss

torsdag 25 juni 2009

Rix fm

Vad passade bättre den här fina sommarkvällen än en tur till rix fm festivalen? Åkte in med Lisa & hennes päron runt sju. Gick runt där inne nån timme, tog en tur till stora scenen också men där kunde vi inte stå länge till eftersom att vi skulle möta upp killarna & dom skulle aldrig hitta oss i det där vimlet. Så vi fick ta oss till dom helt enkelt. Mötte dom utanför punkt när klockan började närma sig halv nio & då fick Lisa & Sophie nå ryck så dom kutade för fulla muggar mot bussen som gick halv nio. Så dom hann väll dit på typ två minuter. Aja, vi drog iallafall till skrapan där det stog en massa hallstingar sen drog vi hem. Värd kväll? Inte riktigt, men skönt att komma ut iallafall. På vägen hem åkte vi förbi Lustigkulla för att Mikko skulle käka. När vi hade suttit ett tag så började jag känna mig trött & hängig. & dessutom åt myggen på mig, så det var väll tur att Mikko åt snabbt. Åkte hem, & nu har jag precis ätit så nu är jag mätt & belåten. Känner hur myggbetten börjar klia nu. Men vafan det hör till när det är sommar :M
Ska lägga mig i soffan & vänta på att paradise ska börja nu. puss