söndag 31 maj 2009

Skantzö premiär

Lisa kom hit igår kväll & sov över. Tänkte att det var lika bra eftersom att vi bestämde att dra till skantzö rätt så tidigt. Kikade först på robinson finalen, sämst. Efter det hade vi på nån film men vi bestämde oss för att vara duktiga & plugga lite istället. Kan iallafall instuderingsfrågorna, får hoppas på att det räcker.
Åkte till skantzö runt elva imorse, redan då var det riktigt varmt. Köpte bad kort gjorde vi också, lika bra eftersom att det är nog där vi kommer vara mest i sommar. B-bryggan blir det nog inte så mycke med, får ju inte ens plats, då är de ingen mening.
Var riktigt skönt att ligga & jäsa hela dagen, ta ett dopp då & då också. Men sen mot eftermiddan så sa min kropp ifrån. Brände mig riktigt mycke igår, & tänkte "jämna ut det" idag, eftersom att min rygg var mycke ljusare än framsidan. Men mot eftermiddan så kunde jag inte ens ligga på mage för allt gjorde så jäävla ont! Brukar aldrig bli röd, men nu blev jag det såklart. Pappa sa att det är för att det är tidigt på säsongen, då är solen mycke starkare. Så när vi va på väg hem så kunde jag knappt gå. Helt sjukt va ont det kan göra.
Åkte till farmor & farfar för lite mors dag fika. Myspys. Matte var också där, skröt om sin nya båt! Knappt nå avis man blev.
Så nu sitter jag hemma & ska lägga mig i badet precis. Lockar inte direkt kan jag säga.. Huden kommer väll lossna.
Aja, önska mig lycka till!
puss

lördag 30 maj 2009

Sommarvärme

Ojoj idag har det varit riktig sommarvärme! Termometern visade på 37 grader i solen när jag gick upp runt halv tolv. Sprang ut på en gång & la mig & solade på studsmattan. Fick sällskap av Cecilia efter ett tag, fast hon var mer intresserad av att hoppa än av att sola. Men hon tröttnade snabbt & sen blev det lugnt igen.
Nu är klockan typ tre & jag är röd som en kräfta kan jag lova. Svider rätt så rejält på armarna. Aja, det är sånt man får ta.
Ändrade planer för kvällen, det blir ingen fiskning. Kanske drar hem till Lisa istället, får se hur det blir.
Nu ska jag iallafall lägga mig i badet. Kommer nog svida skönt (y)
puss

fredag 29 maj 2009

Prov & fint väder

Uusch vilken hemsk marddröm jag hade inatt! Snacka om sjuk fantasi jag måste ha, annars skulle jag ju inte drömma sånt där. Nej, försöker glömma så gott det går.
Hade prov på förmiddan. Ojojoj STORT IG! Har nog aldrig gått så dåligt på ett prov förut. & som vanligt så kom det med grejer som jag såklart inte hade pluggat på (y) bara massa skit grammatik. Enda chansen att jag skulle klara godkänt skulle vara om g gränsen är typ 10 poäng eller nått. Aja nog om det!
Äntligen fredag, hur skönt som heelst. Himlen är turkos, inte ett enda moln. Men det är inte så jätte varmt, 15 grader. Några grader varmare & man hade kunnat lägga sig & sola lite. Men hoppas att det blir runt 20 imorrn & på söndag.
Jaha vad händer i helgen då? Imorrn ska vi nog hänga med grabbarna & fiska. Eller blir inge fiske för min del, plåga stackars djur.. nej usch. Men det kan nog bli trevligt ändå.
Sen blir det en maassa plugg (förhoppningsvis ute i solen). Har samhällprov på måndag så det gäller att lägga i. Sista provet sen är allt klart! Underbart.
Ska nog kila ut en stund ändå innan vi ska tillbaka till skolan för sista lektionen.
puss

torsdag 28 maj 2009

Trygga Hallstahammar

Fick precis reda på att det är en kvinna som har blivit knivhuggen i hallsta. Ja, klart att det det är hallsta. Det är här allt hemskt händer så. Det värsta är att det hände på eftermiddan, när det var ljust & det kan komma folk när som helst. Den som gjorde det kan inte ha vart rädd att åka fast direkt.. Man kan verkligen inte känna sig trygg i hallsta längre, nu kommer man väll vara rädd när man går ute på dagarna också. Poliser hit tack?

Live

Hade orientering på förmiddan för andra gången. Huur jobbigt som helst! Sprang nästan hela tiden, men vi hann bara med tre kontroller. Aja vi gjorde vårt bästa iallafall.
Mot eftermiddan gjorde vi oss klara för att sända live radio. Det blev Marisha, Amanda, Madde, Daniela, Sophie, Lisa & jag. Gick helt okej faktiskt! Inga pinsam-tystnad situationer. Vi babblade på om sommarlovet osv i tre kvart, spelade lite musik gjorde vi också innan det var dags för nästa grupp att ta över. Riktigt nöjd över våran insats faktiskt.
Torsdag, & det betyder matdag. Idag står det makaronlåda på menyn, det blir great.
puss

onsdag 27 maj 2009

Onsdag

Började faktiskt lite senare än vanligt idag eftersom att vi inte hade nån matte. Men lika trött var jag för de.. & dessutom fick jag släpa mig ut i blåsvädret för att ha orientering i en timme. Finns inget värre än orientering. Tur att man har Sophie iallafall, kartläsaren :M
Vi lyckades med två kartor nästan, en & en halv blev det. & imorrn fortsätter helvetet med ännu svårare banor osv. Slutar nog med att vi går vilse.
Gick hem en snabbis efter idrotten & bytte om lite snabbt innan vi åkte tillbaka till skolan & åt. Skulle egentligen ha haft engelska redovisning efter lunchen typ men Maggan var sjuk så det blev inget. Hade velat ha den gjort men aja, det får bli på måndag. Spelar väll ingen roll egentligen.
Började med mum lite tidigare, vilket börjar bli en vana. Men klagar absolut inte. Jag börjar få häng på det här med hemsidor, & den här som vi ska göra nu är faktiskt väldigt rolig.
Markus & Emil ville vara lite roliga också. Satt vid datan helt oskyldig när dom sa "kolla på det här!" & dum som jag är så kollade jag såklart, & det var såklart äckliga grejer som är typiskt sånt som killar tycker är roligt -.- blir marddrömmar för min del inatt..

tisdag 26 maj 2009

Tisdag

Det är inte sant! Precis lagom till fbl lektionen när man äntligen kan gå ut & fota & bara sola så kommer molnen.. solen har nästan försvunnit, den har vart framme hela dagen men nu försvann den. Ja, det är typiskt.
För övrigt så hade vi precis tyska & hon tog upp hur mycke som helst som vi ska kunna till provet! Mycke mer än jag visste, massa gammalt & ja jag vet inte allt.. Får väll se hur det går, men jag gissar på ig.
Nej, nu ska vi nog gå ut. Hoppas att solen tittar fram.
puss

måndag 25 maj 2009

Måndag

Jaha, då var det måndag igen efter långhelgen. & såklaart så var himlen alldeles turkos när jag vaknade, & den har fortsatt att vara det hela dagen. Det är typiskt när man är instängd i skolan hela dagen. Hoppas bara att det är fint väder i helgen så att man kan ligga ute & få åtminstone lite färg. Behövs till skolavslutningen.
Hade bara historia imorse innan vi skulle iväg till tandläkaren. Farmor & farfar kom & hämtade oss sen bar det iväg till västerås. När vi väl kom dit så sa dom att allt såg bra ut & att det inte behövdes spännas nå mer, så vi fick en ny tid i augusti. Då sätts rälsen in.. usch.
Åkte tillbaka till skolan & åt. Efter lunchen fick vi tillbaka alla miljoners matte prov vi har haft. Okej, riktigt så många kanske det inte är, men vi har haft riktigt många faktiskt. Blev g rakt igenom, nöjd över det för matte är verkligen inte mitt bästa ämne. Känns skönt att ha det gjort bara.
Kilar ut i solen ett tag nu. Puss

söndag 24 maj 2009

Minigolf (y)

Gick upp aalldeles för sent idag! Missade nästan solen. Hann bara ligga nån halvtimme & jäsa innan molnen började komma. Uscch hatar dom. Just nu ser det jävligt grått ut. Trååk.. Skulle vara skönt med klar blå himmel nån gång utan ett enda moln. Hoppas på det på avslutningsdagen! Skulle vara perfekt.
Ska börja fixa lite smått sen drar vi iväg & spelar lite miniigolf :M Hoppas att solen tittar fram tills dess så man slipper stå & frysa. Nejdå det är nog ingen risk.
Nu ska jag äta min favvis, fläskfilé innan vi drar iväg.
puss

lördag 23 maj 2009

Nattplugg

Jag har äntligen tagit mig i kragen & sitter för tillfället med tyska böckerna framför mig. Börjar mjukt med lite glosor, tar grammatiken sist eftersom att det är svårast. Dessutom ska jag verkligen försöka lyssna & ta in på sista tyska lektionen på tisdag. Får väll se om jag är nå smartare efteråt. Tvivlar..
Vad kan egentligen sitta bättre än tysk musik till tyskplugg? Det blir tokio hotel + glosor nån timme framöver, tills mina ögon säger ifrån. Wish me luck.
Btw, nu är det bara typ två veckor kvar i skolan. Inte alls mycke, men ändå känns det super segt på nått sätt.. sista tiden innan lov går alltid sakta. Plus att vi har två prov & inlämningsuppgifter kvar. Wohoow.
Aja, puss & godnatt

fredag 22 maj 2009

Fredag

Jaha, då var det fredag igen.
Kom precis ut från duschen, & nu sitter jag & väntar på att Lisa ska komma. Får väll se vad vi hittar på :)
Skulle egentligen ha umgåtts med Markus & Simon lite senare men Markus är sjuk så vi får skippa de idag. De kommer fler tillfällen. Blir myskväll framför talang istället med mami & Anders!
Nu kom Lisa, puss

torsdag 21 maj 2009

Sweet

Vaknade precis från en av mina mysko drömmar.. usch. Har haft många under den senaste tiden, inge kul alls.
Gårdagen då. Lisa kom hit runt åtta, vi fixade oss & drack lite smått. Vi kom iväg mycke senare än vad som var tänkt, men så kan det bli! Vi kom väll hemifrån när klockan var halv elva typ. Vi drog oss mot Gimmys där festen var, Markus mötte oss utanför. Kvällen började väll lite segt men den blev bättre & bättre. Kom iallafall hem runt ett nån gång & somnade väll två typ.
Ingen aning vad som händer idag faktiskt, det visar väll sig. Har sagt varje dag den här veckan att jag ska plugga, men har det blivit av? Nej. Så idag ska jag fan kika lite på tyskan, känner att det kommer gå toppen bra (y) Kommer väll sluta med att man sitter & kikar film istället för att göra det man ska..
aja, pusss

onsdag 20 maj 2009

Party

Satt vid datan & tänkte faktiskt precis ta fram tyska böckerna när jag fick ett sms om att det nog blir fest ikväll. Så jag byter ut plugget mot en partykväll, det låter mycke mer lockande. Men inte säkert än, så får se hur det blir.
Ska äta & börja fixa lite snart, sen kommer Lisa över. Hoppas ni får en bra kväll, för det tänker jag ha :)
puss

Onsdag

Sitter på sista lektionen för dagen, mum. Skrev precis ut svenskan så nu har man en mindre sak att tänka på, riktigt skönt.
Kändes riktigt ovärt att ens komma till skolan idag, har bara haft klassråd & engelska. Hade ingen historia eftersom att Maria gick hem. Men jag klagar absolut inte, korta dagar är aldrig fel!
Nu ska jag börja med min rockklubb! Hörs



Release me

Guu va skönt med sovmorgon! Det behövde jag verkligen. Fast jag vaknade runt nio första gången av att Lina kutade runt som en dåre. Var rätt pigg då faktiskt, men jag går aldrig upp tidigare än vad jag behöver :M så jag låg kvar & gick upp runt tio istället, & då var jag såklart tröttare än vad jag var vid nio. Hade en sjuk dröm inatt, så vart inte helt besviken när jag vaknade upp från den direkt.
Jaha, min dag består av typ två lektioner + klassråd & en kortis historia. Hur skönt som helst, sen är vi lediga imorrn & på fredag så det blir som ett litet mini lov.
Nu ska jag ta nått att äta & sen drar vi oss mot skolan.
Btw, jag har emo hand. Våran älskade katt Lina fick nått ryck igår & började riva mig, så man ser ut som man gör.
Aja, bye!

tisdag 19 maj 2009

Plugg

Jag orkar inte. Orkar verkligen inte plugga, jag klarar inte av att plugga. Hatar det meest! Man fastnar alltid vid datan eller vid tvn, & sen är det kört. Klockan springer iväg & rätt som det är så ska man sova & vart tog pluggandet vägen? Måste verkligen skärpa mig när det gäller sånt där, speciellt nu när vi har så himla mycke att göra. Svenskan är jag snart klar med, men inte undra på eftersom att man får skriva den på datan. Om man fick göra det med alla läxor så skulle det vara piece a cake. Men inte då. Måste måste måste plugga ihjäl mig när i tyskan. Prov nästa fredag, & vad kan jag? Typ hej jag heter emelie. Det är vad jag har lärt mig under mina fyra år :) fan va bra jag är. & såklaart så ska det jag verkligen inte fattar ett piss av komma med, imperfekten. Vet inte ens vad det är, vad det betyder eller hur man skriver en mening i imperfekt. Bävar verkligen över den dagen vi ska ha provet, mår illa när jag tänker på det.
Dessutom så ska vi skriva
en uppsats i engelska om djur
en historia uppsats
svenska uppsats
samhälls prov
& såklart, älskade tyska provet (k)
Säger nog hejdå till vg i samhäll, blir glad om jag får g på det där jävla provet. Fattar inte varför allt måste komma precis nu innan lovet när man nästan har stängt av hjärnan.
Aja nog med gnäll! Nu blir det duschen.

Tisdag

Min dag har varit bra, om man bortser från matte nationella som gick åt helvete! Satt där hur länge som helst men kändes som att det blev värre ju mer jag tänkte. Men man vet ju aldrig, det kanske gick bra även fast det kändes skit.
Fick lång lunch eftersom att vi inte hade nån matte. Efter lunchen hade vi tyska, & vi trodde faktiskt att vi skulle slippa det för en gångs skull, men Maria gav oss falska förhoppningar den jääveln! Men vad hade vi väntat oss, hon har inte vart sjuk en enda gång på hela terminen så det kommer nog inte hända nu heller. Har tyska prov nästa vecka, & vi fick reda på vad det är som vi ska kunna tills dess. & det är inte lite kan jag säga.. flera nya saker PLUS en massa gammalt. Blir stort jävla ig för mig, skitkul.
Var ute & fotade lite i det sköna vädret på fbl. Solen tittade fram nån timme så då passade vi på.
Lagom när vi skulle gå hem så började det såklart regna (y) varför inte, det är våran tur. Men lagom när vi kom innanför dörren så stog regnet som spön i backen, så tur i oturen kan man väll säga.
Nu blir det godis & film :M puss

måndag 18 maj 2009

Happy face

Jaha, dags för skolan igen då.
Hade en riktigt stressig morgon. Gick upp hur tidigt som helst eftersom att våran skjuts skulle komma runt halv åtta. Men när klockan började närma sig halv så kom det ingen. Vi stog & väntade & väntade men det kom ingen. Man kände sig väldigt bortglömd. Men till slut så kom våran skjuts, nästan en timme senare än vad som var sagt! Usch va sur jag jag blev. Kom till skolan runt kvart över nio & satte igång med vårat historia arbete på en gång som ska vara inne om typ två veckor. Fick ingenting gjort & fattade ingenting heller för den delen så får ta & prata med Maria nästa gång.
Fick reda på nationella under engelska timmen. Jag gick MVG! Gissa om jag blev chockad, det var det sista jag hade väntat mig, men gissa om jag blev glaad :D Hoppas verkligen att det här säkrade mitt slutbetyg.
Efter att skolan var slut så tog vi en regning promenad ner till coop för att handla lite måndagsgodis. Har vart sugen hela dagen.
Väl hemma så var jag helt kall & blöt, så bytte om & tog på en stor mjukis tröja. Hur skönt som helst. Ska nog snart börja färga håret, eller Therese ska göra det på mig eftersom att hon alltid klagar på att jag inte kan göra det så då får hon visa vad hon går för :M
hörs!

lördag 16 maj 2009

Fairytale

Kikade precis klart på eurovision song contest, & det visade sig att Norge vann. Riktigt stort dessutom! Han slog tydligen poängrekord. Det var ju inte särskilt konstigt, söt kille & bra låt. Han förtjänade en vinst, absolut. Jag gillade faktiskt riktigt många av låtarna som var med det här året, men favoriterna var norge, ukraina & island. Arash var riktigt bra han också. Men som sagt, Alexander & Norge var värda en seger.

Västerås

Vaknade typ tio imorse & var riktigt pigg faktiskt. Skönt att gå upp i lagom tid istället för att sova bort hela dagen för en gångs skull. Duschade & gjorde mig klar, sen åkte vi till stationen. Riktigt skönt väder var det idag dessutom. Blåste knappt nånting, kändes nästan som sommar. Perfekt för en dag på stan.
Mötte Sophie vid stationen. Vi kom väll in nån gång vid tolv. Gick runt ett tag innan Lisa kom in & sen gick vi & åt på gränden. Provade på fläskfillén som Sophie har tjatat så mycke om ;) & den var lika god som hon sa. Satt där & mös en stund innan vi gick vidare på stan tills affärerna stängde. Jag lyckades faktiskt hitta allt som jag ville ha, kände mig riktigt nöjd när vi satt på tåget på väg hem.
Inhandlat:
klänning till avslutningen
bikini
smink
leggins
tunika
armband

Kom precis hem till pappa, dom håller på & jäktar runt eftersom att dom är sena iväg, som vanligt när dom ska nånstans. Så ikväll har jag hela huset för mig själv! Kan inte bli bättre.
ha en bra kväll

fredag 15 maj 2009

Helg!

Jag var riktigt & gick upp redan klockan sju imorse. De ni! Jag ville verkligen inte men men.
Hade matte prov första lektionen. Kan nog gissa på att det blir ig för mig, kunde nåra tal iallafall. Alltid nått. Ett matte prov kvar nu som ligger & väntar, skriver det på tisdag. Kommer gå sämre än det tidigare nationella, om det ens är möjligt. Aja får se hur det går.
Skulle ha haft redovisning på eftermiddan egentligen men eftersom att det var så många borta så sa lärarna att man fick välja själv om man bara ville lämna in skriftligt & redovisa också, eller bara lämna in skriftligt. Så vi valde andra alternativet.
Hade ingen samhäll så slutade rätt så mycke tidigare, hur skönt som helst!
Kom hem & hoppade typ in i duschen på en gång. Ska packa snart & sen bär det väll av till pappa så småningom. Får nog bli sängen tidigt idag eftersom att vi åker till stan rätt så tidigt imorgon.
Ska äta nu, sen åker vi nog. Puss

torsdag 14 maj 2009

The number 23

Nej, hårfärgen fick vänta. Jag hade varken lust eller ork med det idag. Speciellt inte när det går bra film på tv, the number 23 med Jim Carrey. Roligare människa får man leta länge efter, men han kan också spela seriösa roller & det bevisar han verkligen i den här filmen. Ingen hade kunnat göra den bättre. Handlar om en kille som köper en bok som handlar om numret 23, & boken är typ skriven av nån som blev besatt av numret & allt eftersom att han läser boken så märker han att numret har kopplingar till hans liv & efter ett tag blir han också besatt av numret 23. Kanske låter hel mysko, men den är riktigt bra :M
Kom på nu att jag har matte prov imorgon som jag egentligen borde plugga till men.. datan lockar ännu mer. Plugga är inte det jag är bäst på, blir alltid distraherad av annat. Men kikar nog lite i boken innan jag lägger mig.
puss

Sthlm, LLB-mässa

Var till sthlm idag på LLB- mässa med klassen. Började kvart över nio så jag fick iallafall sova en halvtimme längre :M aldrig fel. Kom till bussen sist av alla ändå tror jag, men det gjorde nog inget för det tog ett bra tag innan vi äntligen åkte iväg. Kom fram till sthlm vid elva tror jag, gick in på tråk mässan & gick runt där ett bra tag.. hur tråkigt som helst men vi var tvungna eftersom att vi skulle svara på en bunt frågor som våra lärare hade vart så snälla att ge oss (k) Blev klara efter nån timme kanske, gick runt & glodde innan vi kom på att vi kunde ju lika gärna gå därifrån? Så vi gick till gallerian & kikade lite. Huur stort som helst. Men hann inte kolla på nått eftersom att vi inte hade mycke tid alls på oss. Vi kom iallafall tillbaka samtidigt som alla andra, blev lite väntan på bussen innan vi äntligen åkte hem. Bussresan hem blev skrattig, vääldigt skrattig! Sophie & jag satt & skrattade åt varandra i en kvart minst utan avbrott. Kunde knappt andas & tårarna sprutade. Det uppskattades kanske inte så mycke, men vem bryr sig? När man är glad så är man! Nu sitter jag här hemma, funderar på & färga håret men jag vet fan inte om jag orkar.. Inte så pigg efter att ha gått hela dagen tills blåsorna har ploppat fram. Men det måste göras, kan ju inte gå runt med fläckar i skallen heller. Men först blir det mat! puss.
Bjuder på lite tråkiga bilder från mässan dessutom. Enjoy

Klar & ready to go

Bussen
Inne på mässan

Snyggis Sophie & kameran ;)

Snyggis Lisa

onsdag 13 maj 2009

Nationella

Hade precis matte nationella. Kommer bli solklart IG för min del.. Kunde typ ingenting på del ett, andra delen gick väll lite bättre men tror ändå inte det kommer bli ett G. Men håller tummarna så gott det går.
Har hur lång lunch som helst nu, så klassen bestämde sig för att sätta sig i mediacentret & ha mum lektionen nu istället för på eftermiddagen. Så vi slutar efter engelskan, skönt som bara den :M
Ska nog gå & äta snart hoppas jag, sjukt hungrig! Dessutom har jag ingenting att jobba med för tillfället så lite segt att bara sitta. Ägnade den här lektionen åt att göra ett bildspel till våran redovisning på fredag. Kanske kan fixa högre betyg med hjälp av den, vem vet ;)
Hörs!

tisdag 12 maj 2009

Latis

Jag har haft en riktigt jävla fet, lat eftermiddag. Massa godis & data. Men de är så det ska vara, man lever bara en gång ju :M
Skulle egentligen iväg & kika fotboll idag vid sju, men orkade inte, + att vädret inte var det bästa. Öste ner typ en kvart innan vi skulle gå, så det lockade inte särskilt mycke. Ingen aning hur det gick, får updates om det imorgon.
Lite senare frågade mami om vi ville med ut på promenad, men tror ni man orkade släpa sig upp ur soffan? Nej, verkligen inte. Kände mig riktigt lat, eller det gör jag väll alltid men. Idag var det extra mycke, men det kan vara skönt också, att bara ta det lugnt & slappna av. Känner att jag behöver det just nu, samla tankarna & så.
Mitt shoppingsug är på max också. Känns som att det var ett bra tag sen vi shoppade, men i helgen då jävlar blir det av :M Måste hitta en avslutningsklänning, har verkligen ångest över det. Jag vet, det är en månad kvar men sån är jag. Måste ha allting klart, annars går jag bara & tänker på det hela tiden. Har drömt flera gånger att jag ska köpa klänning men sen är allting slut eller så stänger affärerna innan jag är klar. Usch, ångest. Därför vill jag bara ha en klänning hängandes här hemma så att man kan slappna av.
Juste! Vi har matte nationella imorgon bitti :( kommer gå åt helvetee. Matte är det jag är allra sämst på, & självklart ska vi ha två prov i precis det ämnet på en vecka. Håll tummarna för mig.
puss & godnatt

Done with tears


Det är slut nu. Även fast vi kanske inte har varit tillsammans så länge så trivdes jag så bra med dig. Jag vet att du trivdes med mig med, så varför sätta punkt här när vi kan få det bra tillsammans? Av alla ursäkter jag har fått så var nog den här den värsta.. det var inte ens en anledning, & jag vet att det inte beror på det du påstår. Men jag kommer väll aldrig få veta.
Tänker inte lägga ner nå mer krafter på dig, & absolut inga fler tårar! Jag kommer att klara mig & gå vidare som jag alltid har gjort. Hoppas du förstår vad du kastar bort, för vi hade kunnat få det bra tillsammans. Du kommer förstå, så småningom.
-
Var nyss inne i studion & tog lite bilder. Det behövde jag, det piggade verkligen upp mitt humör. Mina tjejer är bäst <3

måndag 11 maj 2009

Vad ska jag behöva göra för att du ska bry dig?

Jag har haft en dålig dag, & allt på grund av den där klumpen i magen. Förstår inte ens varför det blev så här, varför du blev så här helt plötsligt. Jag vill bara att du ska visa att du bryr dig. Jag ska inte behöva be för att du ska visa känslor eller att du ska bry dig om hur jag mår.
Känner mig helt tom, så jävla ledsen. Vad är det jag gör fel? Duger jag inte? :(
Lägger mig under täcket & vill bara försvinna.

söndag 10 maj 2009

Simply the best


Jag kände för att skriva av mig lite, men inte fan vet jag vad jag ska skriva.
Söndagskvällar är alltid lika långa & tråkiga. Saknar min Hampus så mycke. Fick en dusch av hans parfym imorse så har luktat Hampus hela dagen typ. Men tog en dusch för ett tag sen så lukten försvann :(
Aja får se om vi ska träffas imorrn, inget bestämt men jag hoppas vi gör det <3
För övrigt så måste jag verkligen färga håret! Lite fläckar här & där, dessutom var det ett tag sen jag gjorde det så det är nog på tiden att jag gör det. Men har ingen ork till det egentligen, men det måste göras så. Nån gång i veckan får det bli.
Jag oorkar verkligen inte med skolan imorrn! Kom på nu att vi har matte prov både på onsdag & fredag. Fyfan för det. Kommer gå åt helvete, jag som lovade mig själv att jag skulle ta hem nationella att kika på över helgen men såklart så glömde jag det.. Aja får väll ta hem det imorrn & plugga lite smått fram tills onsdag. Wish me luck ;)
Nu blir det kika klart på filmen sen min älskade säng.
puss

Söndag

Sov hos Hampus inatt, & som vanligt typ så vaknade vi rätt sent. Egentligen så ska man ställa klockan så att man går upp tidigt, då är man iallafall inte lika seg som man blir när man sover så himla länge. Aja, sängen är så skön så hur ska man kunna släpa sig upp tidigt när man inte måste?
Btw, blev typ halvt misshandlad precis innan vi skulle gå upp. Fick ont i heela kroppen, borde kanske polisanmäla? ;)
Gick upp & kikade tv ett tag innan jag ringde mamma efter skjuts. Åkte hem & satte mig vid datan. Skulle nog kunna sitta framför den i 24 timmar utan avbrott. Man får aldrig nog! Man kanske kan kalla mig datanörd?
Ska slänga mig i duschen nu, sen blir det nog film. My bloody valentine, får se om den är nått att se. Måste lägga mig i bra tid ikväll så att jag inte försover mig imorrn. Börjar bli en vana att komma försent på måndagarna, så den måst brytas. Den här helgen har bara flygit förbi, är det verkligen redan måndag? Hur länge är det kvar till sommarlovet..? typ tre veckor? Aja bara att hugga i nu.
Hörs

lördag 9 maj 2009

Lördag


Vaknade typ nio imorse första gången & ville faktiskt nästan gå upp för det kändes inte som nån mening att sova bort hela dagen. Men såklart så var sängen alldeles för skön för att jag skulle ha kunnat gå upp. Så gick upp vid tolv istället & hoppade i duschen. Sen satte jag mig & kollade lite film. Superhero movie var först ut, sjukt rolig film :M Sen hairspray, som jag inte har sett förut faktiskt. Riktigt bra faktiskt. Bra skådisar osv. 4/5 får den.
Efter filmerna gick Therese & jag ut för att kratta lite som vi hade lovat mamma. Jobbigt vill jag lova & det blåste hur jävla mycke som helst. Men kände mig riktigt duktig när det var klart ;)
Ska börja fixa mig snart, & äta. Sen blir det Hampus :) ska sova hos han eftersom att det inte blev nånting av det igår. Det blir mys <3
ha en bra kväll

fredag 8 maj 2009

Vart är solen?

Ovanligt att jag nästan inte lyckades släpa mig upp ur sängen imorse? Skulle vara skönt om man kunde känna gud va pigg jag är nån morgon. Men det kommer väll aldrig hända.
Rätt så bra dag har jag haft. Skön har den varit, men vädret skulle kunna vara bättre. Har inte sett solen på ett tag & det regnar då & då. Sånt gillar vi inte. Hoppas på att det blir bättre nu i helgen.
Jobbade med grupparbetet hur mycke som helst idag, blev klara. Så nu gäller det bara att träna in texten till redovisningen. Kommer bli sjukt svårt med bara stödord men bara att göra sitt bästa.
Hade lång rast efter det, så jag & Sophie drog till ica en snabbis. Regnade lite när vi gick dit men det gick över som tur var.
Precis innan vi gick hem så fick vi reda på samhälls analyserna.. blev riktigt missnöjd över mitt g eftersom att jag hade mvg för inte alls så länge sen. Men hoppas iallafall på vg i slutbetyg, det ska jag ha! Ska plugga skiten ur mig till nästa prov.
Drar till västerås ikväll med Hampus. Ska till nån kille & grilla & ha det mys. Men fan att vädret är så himla dåligt! Skulle vart perfekt om solen skulle titta fram. Håller tummarna att det inte kommer regn iallafall. Sen åker jag hem till Hampus & sover där. Kommer bli myys <3
Nu blir det duschen, puss

torsdag 7 maj 2009

Dåligt humör borde inte få finnas

Mitt humör är inte på topp för tillfället. Ingenting har gått rätt idag känns det som, såna här dagar borde inte få finnas. Började dagen med sämst nationella prov, kommer säkert få ig bara för att det är min tur liksom. Sen höll jag nästan på att blåsa bort på idrotten, dåligt väder bättrar inte på humöret direkt. Sen ljud på det, behöver jag säga mer?
Dessutom så fick vi nyss besked om att vi inte fick sommarjobb, iallafall inte på kanthal. Har bara sökt ett till, typ nå kommunarbete. & det har jag inte särskilt höga förväntningar på eftersom att det är väldigt många som brukar söka till det. Men mamma & pappa har iallafall sagt att vi får jobba lite hemma & så. Tur att man har såna föräldrar.
Sen på det där dåliga humöret så har jag en magkänsla.. ingen bra sådan. Jag vet inte hur det är med er, men när jag är på dåligt humör så börjar jag tänka väldigt mycket. & oftast så blir vanliga tankar som jag annars inte ens skulle bry mig om bli negativa tankar. Jag måste lära mig att inte oroa mig så mycke. Men det är lättare sagt än gjort.
Jaja, nog med klag nu. Ska duscha nu & försöka skölja bort allt det dåliga.

Nationella

Vaknade med min baby imorse. Han väckte mig för jag va typ helt död, hur trött som helst. Men upp kom jag. Hade verkligen behövt våran sovmorgon idag, men hade nationella så det var bara att släpa sig upp.
Kom i tid till provet faktiskt. Började med läsdelen, vissa delar var huur svåra som helst. Nån timme senare hade vi lyssningsdelen, gick lite bättre iallafall. Hoppas hoppas hooppas jag får vg, då kan jag få mvg i slutbetyg. Men om det blir g på nått så är det kört. Aja bara hålla tummarna & hoppas på det bästa.
Hade idrott efter lunchen, utomhus.. Halv storm var det, & regnade lite då & då. Brukar gilla brännboll i vanliga fall, men idag gick jag av efter en stund för jag trodde jag skulle flyga iväg eller nått. Jag gjorde nog bättre som hejarklack, ingen vidare hjälp till laget direkt. Men vi vann iallafall ;)
Ljud hela eftermiddan som vanligt. Börje vill att vi ska spela in ett live radioprogram, igen, men vi bestämde oss för att göra det hela enklare så vi ska samarbeta med en annan grupp. Så det blir ett rikigt girl power radioprogram :M det blir nog bra. Kommer iallafall att handla om sommar osv.
Nu ska jag göra mat, & sen göra klart tyskan så att det blir gjort.
puss

onsdag 6 maj 2009

Onsdag

Sitter på sista lektionen för dagen, mum. Riktigt skön dag har det varit faktiskt.
Försov mig som bara den imorse, blev en rekord snabb fixning & sen skyndade vi iväg till skolan.
Matte började vi med. Börjar verkligen få ångest ju mer provet närmar sig, bara en vecka kvar typ & hur mycke kan jag på en skala? Typ ingenting aalls! Förstår ingenting av det här kapitlet, & det blir inte bättre av att vi stressar oss igenom det. Ligger efter så ska nog ta hem & plugga nån dag, kanske imorgon? Men då har jag tyska att göra så vi får se hur det blir.
Hade idrott utomhus för första gången idag, riktigt skönt faktiskt. Inte alls lika kallt som jag hade väntat mig. Blev olika lagspel, lacross & fotboll t.ex. Rätt kul faktiskt :) Imorrn blir det brännboll, min favorit!
Eftermiddagen har vart allmänt skön, jobbade vidare med grupparbetet på våran kortis historia lektion. Eller blev inte så mycke jobb egentligen, mest prat som vanligt. På engelskan var det bara spm klassen eftersom att alla andra hade teater.
Så nu sitter jag som sagt på mum, försöker få in musik på min photostory men det segar sig & allt kommer väll skita sig när man tror att det är klart & sen får man börja om med alltihop. Jag börjar vänja mig ;)
Ikväll kommer min Hampus & sover hos mig. Ska bli myyys :* Men skit att vi inte har nån sovmorgon. Börjar egentligen tolv men vi har engelska nationella så börjar kvart i nio istället (y) Ibland blir man bra sur. Nästa torsdag har vi inte heller nån sovmorgon för då ska vi på mässa. Men slipper ju ljud, så de är det värt :)
Nej, back to work!

tisdag 5 maj 2009

Tisdag

Jobbigaste morgonen på riktiigt länge, knappt så att jag lyckades släpa mig upp ur sängen. Men upp kom jag till slut, fixade mig & sen varte skolan. Hade svenska första timmen, fortsatte med vårat grupparbetet om mellankrigstiden. Nån vart börjar vi komma iallafall. Efter det hade vi mum, & vad gjorde vi då? Jobbade vidare med photostory som jag nog snart blir klar med förhoppningsvis. Sen blev det en lunch med lite ledsna miner men det fixade sig.
Tisdagseftermiddagar är inte mina favoriter, varje vecka är dom lika jobbiga & lika långa.
Jag & Lisa satt & gjorde ingenting i början på fbl lektionen eftersom att vi inte kom in på media-servern. Provade typ fem olika datorer men ingen jävel ville fungera. Till slut så lyckades jag komma in, men det tog ett tag innan Lisa lyckades så där rök en timmes arbetstid. Jag som ligger efter också.. men jag tror nog att jag jobbade ikapp rätt okej på den tid jag hade.
Har faktiskt ägnat min eftermiddag åt att plugga, jajemensan. Inte ofta det händer, men idag då jävlar. Sen har jag fixat lite jeans & lite annat smått & gott.
Nu blir det en lång, skön dusch. Behöver det känner jag.
För övrigt så saknar jag min baby meest<3

måndag 4 maj 2009

Välkommen till världens tråkigaste paradis

Jaha, då var det skoldags igen efter en härlig helg.
Vart tvungen att gå upp halv sju eftersom att Therese var så smart att glömma plattången hos mamma i lördags. & mitt hår - plattång = katastrof, så det var bara att maka sig upp ur sköna sängen. Åkte till mamma & fixade oss lite, sen varte skolan. Kom i tid, nästan iallfall.. Dörren var öppen, så då tycker jag inte att det räknas som att komma för sent ;)
Hade historia första lektionen. Vi ska tydligen börja med ett grupparbete om nån sorts revolution, ska vara klart innan veckans slut (y) good luck to us. Vi valde iallafall att skriva om mellankrigstiden & Hitler & det. Ja vad gjorde vi under lektionen? Sophie satt & skrev ihop lite fakta medans Emil & jag satt & skojade lite om Hitler muscher osv. Lite gay sms skickades också iväg innan timmen var slut :M
Nästa timmen var engelska, fick tillbaka provet som vi hade för ett par veckor sen. VG+ varte, väntat. Men ville så gäärna ha MVG. Hade känts bättre att få ett MVG- än VG+. Men men, nu hänger betyget heelt på hur jag klarar mig på nationella, & jag känner på mig att det kommer skita sig.. Särskilt lyssningsdelen, så himla svårt att hänga med. Men ska verkligen koncentrera mig så det ryker ur öronen, man kan ju trots allt inte göra mer än sitt bästa.
Eftermiddan var allmänt seg, fast fick faktiskt choklad på samhällslektionen :M det piggade upp min eftermiddag lite.
När jag kom hem så kom Hampus över nästan på en gång. Mös med han nåra timmar innan han blev hämtad. Lika jobbigt när han åker varje gång <3
Nu ska jag slänga mig i duschen, & sen blir det nog en film om jag hinner.
puss

söndag 3 maj 2009

Söndag

Festen var inte alls som jag hade väntat mig. Trodde det skulle va en överfull lokal med en massa roliga människor, men när vi kom dit var det väll typ 10-15 pers där. Drog efter nån halvtimme, ingen mening att vara kvar direkt. Åkte tillbaka till Hampus. Kikade tv med hans mamma en stund innan vi gick & la oss.
Vaknade runt ett idag, låg kvar i sängen tills pappa kom & hämtade mig.
Så nu sitter jag här, känner mig halvdöd. Kanske ska sova en stund, fast då kommer jag aldrig kunna somna ikväll.
Aja, ska lyssna lite på nyupptäckta favoriten, Lars Winnerbäck, & kanske slumra till nåra minuter.
pusss

lördag 2 maj 2009

Lördag

Gick upp rätt så tidigt imorse, eller tidigt var det väll egentligen inte men trött var jag. Tog ett bad, det satt inte helt fel. Åt mat & fixade mig sen åkte jag till Hampus. Har myst med han hela dagen, kikade lite på step up 2 & så.
Åkte därifrån för en stund sen, & nu sitter jag hos mamma. Åt nyss & ska börja fixa mig snart. Sen blir det party. Anna fyller 20 tror jag, så det blir lokalfest. Hoppas på en trevlig kväll :)
puss

fredag 1 maj 2009

Valborg

Torsdag:
Hade en riktigt skön dag i skolan. Idrott, massage & ljud, fixade klart vårat radioprogram. Äntligen är det klart! Slipper Börjes tjat.
Drog hem & Hampus kom nästan på en gång. Duschade medans han kikade tv & sen fixade jag mig mesta av tiden. Men hann självklart med lite mys också :*
Grabbarna kom över runt sju tror jag, förfestade en stund innan resten kom & festen flyttades över till altanen. Riktig vårkänsla var det att sitta där i vårsolen & bara dricka & ta det lugnt.
När klockan började närma sig tio så var alla alla goa & glada. Riktigt härlig kväll hade jag. Hoppas att ni med hade det bra.
Fredag:
Vaknade vid nio imorse av att Hampus började kramas. Trodde klockan var sent på eftermiddan för jag kände mig rätt så pigg, men det var alldeles för tidigt för mig så jag somnade om. Vaknade vid halv två nästa gång & var rätt så pigg. Låg kvar en stund i sängen & mös innan vi gick upp & började städa. Det tog längre tid än vad jag hade väntat mig, men hann klart innan våran skjuts kom iallfall.
Sitter hemma hos pappa nu. Dom har gäster, inte vad jag är på humör för idag. Blir väll tidigt i säng så man orkar med morgondagen, då är det party igen.
Puss