tisdag 31 mars 2009

Pluuggis

När klockan ringde imorse så var jag näst intill medvetslös. Lyckades iallfall släpa mig upp efter ett tag. Fixade mig & sen varte skolan. För första gången den här sommaren så var det riktig värme, 3 plus faktiskt! Inte varje dag det händer, & imorrn ska de bli stor sol också. Men man vet aldrig, det kanske blir snö istället. Men hoppas kan man alltid göra.
Hade svenska först av allt. Ska ha redovisning efter lovet så vi fick välja ut en person som vi vill prata om. Emil & jag ville ta Shrek först men det fick vi inte :o det var ingen riktig person så det kom inte på frååga. Så vi fick kolla vidare. Bestämde oss iallfall till slut för hetingen Brad Pitt.
Sen hade vi MUM & jag blev ääntligen klar med mitt jäkla hotell. Bra blev det väll inte, men det skiter jag i.
Fick faktiskt sluta lite tidigare också så vi fick längre lunch. Behöver nog inte nämna att det var äcklig mat för det är det varje dag så.
Efter skolan skjutsade Lisas pappa henne & mig till gymmet. Rätt så folktomt vare när vi kom dit, & den vanliga hemska musiken. Börjar bli sjukt uttjatat. Gymmade nån timme sen kom Hanna & hämtade oss.
Måste plugga ihjäl mig idag också, eftersom att vi har idrottsprov imorrn. Kan väll lite grann, men ändå så känns det lite osäkert så då är det lika bra att plugga lite till.
HörsY

måndag 30 mars 2009

Blötis katt



Mamma kom hem med kattschampoo idag så vi slängde in Lina i duschen på en gång. Eller det blev inte så mycke slänga, snarare trycka in henne. Sugen var hon inte, & jag tror att hon anade att nått var på gång för hon sprang & gömde sig på en gång när vi ropade på henne. Tror faktiskt katter kan känna på sig sånt där. Iallafall så fick vi in henne i duschen efter mycke om & men. Första minuten gick väll okej, men när vi skulle tvåla in henne så började hon vrida på sig & dra i kanterna. Såg riktigt kul ut, som att hon verkligen försökte dra sig ut. Men lyckades gjorde hon inte. När hon var klar såg hon ut som en jävla siames katt :M haha. Kul vare iallafall.

Tegelsten


Nu är mobilen inne på reparation, så måste ha min gamla. Inte den bästa kanske, men alltid nått. Hoppas att dom fixar den snabbare den här gången än förra iallfall. Orkar inte gå runt med den gamla hur länge som helst.

Riktig höjdarmorgon hade jag imorse. Blev halvt påkörd på väg till skolan, inte varje dag de händer :) Men jag klarade mig med alla ben hela som tur va.

Förmiddan bestog av historia & engelska. Sen varte lunch, sen matte & samhäll. Men samhällen slapp vi eftersom att någon snodde våran datasal. Men ingen som sa emot så vi traskade ner mot samhället för att möta Lisa. Hon var & klippte sig, så vi fick sitta & vänta en stund innan hon var klar. När det väl var klart så såg det riktigt bra ut, inte så mycke skillnad från innan men det är så det ska va. Sen blev det en väldigt lång & blåsig promenad till gymmet. Gymmade nån timme sen kom Fredrik & hämtade oss.

Så nu sitter jag här & väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan duscha Lina. Haha jag kan loova att det kommer bilder på det senare :M
HörsY

söndag 29 mars 2009

Bedtime stories

Kikade på Bedtime stories idag. Riktig mysfilm, mycke fantasi & skojsigheter. Brukar egentligen inte gilla Adam Sandler men i den här filmen spelade han riktigt bra. Resten av skådisarna var också bra såklart.
Men det bästa var iallfall marsvinet Bugsy <3 Åh guud vilken sötsak! Plingar i klockan när han vill sova, äter hamburgare & grejer. & ögonen sen. Haha ett sånt marsvin skulle man ha :M Riktig liten kramboll. För övrigt så var det en riktig "slutet gott, allting gott" film.
Den får iallfall 4/5

lördag 28 mars 2009

Lördag

Snacka om att det var skönt & sova ut imorse. Vaknade runt tolv, & var tvungen att gå upp för jag kunde knappt andas. Lisa kände likadant så vi gick upp & åt frukost. Jag som nästan aldrig brukar äta frukost var faktiskt rätt hungrig idag. Några mackor senare & mycke prat så bestämde vi oss för att kika film istället för att gymma. Var inte alls nå sugen idag, plus att den långa promenaden dit inte alls kändes rolig. Så vi slängde på en film, from within eller vad den hette. Ingen höjdare direkt men den dög väll. Tvillingarna Amanda & Michelle från Top model va med på ett hörn också. Njae, vet inte riktigt vad jag tyckte om deras insats, dög väll men tycker nog dom borde hålla sig till modellandet.
Efter filmen så drog Lisa så nu sitter man här. Blir nog bara att ta det lugnt idag tror jag, det behöver jag.
hörs väll sen
pussY

fredag 27 mars 2009

One week to go

Lyckades försova mig imorse. Ingen aning hur det gick till faktiskt för jag vaknade runt sju & var rätt pigg, fast inte pigg nog att gå upp. Tänkte att det inte var nån idé att snooza för skulle ändå inte somna om. Men det gjorde jag såklart & vaknade tjugo i åtta. Kanske inte så sent, men ändå. Hann iallafall ganska bra. Mamma var snäll att skjutsa oss också eftersom att det var halv orkan ute.

Förmiddagen var riiktigt jobbig! Mina värsta ämnen, tyska & matte. Sen varte lunch. Ganska god mat faktiskt om jag får säga det själv. Efter lunch hade vi svenska. Har kommit in på det där muntliga, tycker faktiskt hon gör ganska roliga övningar. Idag var i våran vanliga grupp & sen skulle vi välja ut en dikt som vi skulle framföra för klassen hur vi ville. Sophie, Emil, Malin & jag valde att vi skulle sjunga & lite sånt där. Eftersom att Malin & Emil gillar sånt där så var det rätt självklart att dom fick stå för sången. Sophie & jag skulle illustrera lite fint på sidan om :M Det blev en väldigt fin Britney cover från oss. Myyycke skratt blev det innan vi vart klara.
När vi väl stog där inför klassen så blev det inte så lätt längre. Malin fick skrattattack så man inte hörde vad hon sjöng & Sophie & jag kom inte ihåg vad vi skulle göra. Lisa skrattade så tårarna sprutade :M Ja, kul hade vi!
På historian hade vi vikarie så gjorde lite frågor typ. Sen vare bara samhäll & sen äntligen hem! Det var halv snöstorm ute så ringde lilla mammi så hon hämtade oss.

Nu sitter jag här & ska snart äta. Lite senare kommer Lisa över :) Blir Let´s Dance kväll, & efter det kvällsgym. Hoppas att det har slutat snöa tills dess bara.
Börjar verkligen bli hungrig så hoppas på mat snart!

Förresten så är det bara en vecka kvar tills påsklovet. Längtar ihjäl mig!

Aja, hörs senY

torsdag 26 mars 2009

Efterlyser värme

Dagen började med en väldigt skön & välbehövd sovmorgon. Varje torsdag är det lika skönt :M Men vaknade faktiskt runt nio & var ganska pigg. Men när man ska passa på när man äntligen kan sova, så jag somnade om till typ tio kanske. Gick upp & fixade mig & sen blev det en cykeltur till gymmet. Rätt skönt var det, förutom att det blåste. Men solen sken iallafall, så man ska inte klaga :) Nu fattas bara värmen sen är det vår på riktigt.

Kom till gymmet runt elva, nästan en timme innan vi började faktiskt. Men vi hade bestämt oss för att vara där lite tidigare så man får mer tid på sig, plus att det inte blir lika stressigt efteråt. Blev iallafall ett hårt pass. Hade riktigt ont i låren efteråt, men det får man leva med.
Åkte förbi coop på vägen till skolan eftersom att vi var hungriga. Men när vi kom till skolan så märkte vi att matsalen faktiskt var öppen. Ibland har man tur.
Efter maten så hade vi ljud. Vi är fortfarande inte klaga med vårat jävla radioprogram om alkohol. Skulle intervjua nån polis idag så vi fick dra oss mot samhället en gång till. Men lagom framme så märkte vi att det såklaart var stängt. Så det blev ingen intervju. Fick börja med att ljudsätta en stumfilm när vi kom tillbaka. Tror faktiskt att det var det roligaste vi har gjort på hela terminen (y) Så sista timmen gick iallafall hyffsat snabbt.
När vi väl skulle hem så upptäckte jag att mina nycklar var borta som vaanligt! Visade sig att det var Lisa som hade tagit dom av någon anledning så fick stå & vänta på att hon skulle komma tillbaka till skolan.

Våran matdag idag, så satte igång på en gång när vi kom hem. Gissa vad det blev för gott! Spagetti & köttfärssås :M Börjar bli riktigt bra på det nu vid de här laget.
Ne, nu blir det film, sen sängen!
PussY

onsdag 25 mars 2009

Vad är våffeldagen utan våfflor?

Ja, som dom flesta redan vet så är det våffeldagen idag. & eftersom att vi inte fick några i skolan så sa jag åt mamma att våfflor måste vi ha! Så hon var snäll & gjorde dom, & sen gjorde jag grädden så snäll som jag är :M Men bra gick det inte. Eller den blev bra fram tills att jag var klar & skulle lyfta ur visparna. Av nån anledning så råkade jag komma åt knappen så att dom sattes igång igen & vips så hade vi grädd-väggar. Kände mig riktigt lyckad, kan inte ens göra grädde (y) Fast jag har faktiskt lyckats förut, så nån gång ska man väll misslyckas.

Filmen hann jag inte med heller, så får kika på den imorrn eller nått.
Ska nog snart lägga mig, ögonen hänger redan.
GonatttY

Innan sängen blir det lite Bjöörn <3
http://www.youtube.com/watch?v=DITylr-2rmA&feature=related


Förkyld & jävlig


Gissa vad! Jag har blivit förkyld igen. Japp, andra gången på en månad ungefär. Vet nog ingen som har sämre immunförsvar än vad jag har. Men äsch så farligt är det inte, en förkylning har väll ingen dött av. Det går väll över lagom till helgen om jag har tur.
På tal om helgen. Vad händer? Hallsta kan verkligen inte bli mer dött än vad det är nu, händer inte ett skit! Snart blir man väll tvungen att åka nån annanstans för att festa, eller nått annat också för den delen. Får väll hoppas på att det blir annat i sommar, men det tycker jag allt att det borde bli.

Blev inge gym för min del idag heller. Börjar känna mig lite efter, eftersom att Lisa gymmade hela helgen + idag medans man sitter hemma. Men vafan, är man förkyld så är man. Bara & krya på sig istället & ta nya tag när man är frisk. Dessutom så gjorde jag illa vaden idag på idrotten så vet inte om det hade gått så bra & gymma idag faktiskt. Men imorrn blir det desto mer, ska gymma på idrotten så blir nog över en timme.

Nej nu ska jag kika moovie! Får se om den är nått att ha eller inte.
Hörs senY

tisdag 24 mars 2009

Tillbaka till kylan

Var faktiskt rätt så pigg när jag vaknade imorse, det händer oftare & oftare nu för tiden. Gick upp & fixade mig & sen bar det av till skolan. Kallt som tusan var det ute, 7- typ. I mars? Det känns tråkigt att det aldrig kan bli riktigt varmt så att man kan ha tunnare kläder & slipper frysa halvt ihjäl när man ska nånstans. Imorrn blir det den tjocka jackan igen om det är lika kallt, för det var riktigt kallt med skinnjacka.

Riktigt dryg dag har det vart också. Hade två lektioner innan lunchen men det kändes som fyra minst. Sen efter lunchen hade vi tyska, älskar det lika mycke varje gång asså. Efter det så hade vi FBL. Jobbade med excel nästan hela lektionen & jag blev äntligen klar. Sjukt skönt att slippa den skiten! Sen gick vi hem. Gissa om det var kallt! Halvsprang typ hela vägen.
Lisa hängde med för att fixa lite saker, satt & snackade en stund & så.

För tillfället så sitter jag här & kollar vänner med min förkylning som kommer nån gång i veckan eller så. Mitt immunförsvar kan inte vara de bästa. Men vafan, vad ska man göra? Bara & acceptera läget. Försvinner nog inom några dagar om jag har tur.
Ska nog ta & lägga mig & vila ett tag nu.
PusssY

måndag 23 mars 2009

Tandläkarnn


Började dagen som alltid, med mitt underbara alarm. De tog verkligen emot lite extra att gå upp. Men till slut så lyckades jag släpa mig upp. Fixade mig & åt frukost & sen blev de full fart mot Hallsta & skolan.

Hann bara ha en lektion sen hade vi tid hos tandläkarn så vi for iväg till västerås. De blev nog ett av dom snabbaste besöken jag har haft hos en tandläkare. In, spänna, ny tid & hem igen. Kändes skönt att äntligen spänna den så att det kommer nån vart. & rätt så mycke spände hon dessutom. Eller det var väll bara som de kändes. Men det är bara bra, vill att det ska bli bra resultat så lika bra att ta i ordentligt när man ändå är igång :M

Tillbaka till skolan, hade engelska typ en kvart & sen vare lunch. De blev stuvade makaroner & köttbullar. Lättuggat som tur va eftersom att jag hade rätt ont i munnen.
Resten av dagen var allmänt jobbig, som alla andra måndagar. Men efter skolan varte gym. Var riktigt taggad. Fast om nån vecka kommer man väll ha tröttnat. Men det är de som är så bra med en månad, ganska lagom tid.

Nu sitter jag här med en chipspåse eftersom att jag var så duktig på gymmet ;) haha. Ska snart slänga mig i duschen & sen blir det plugg, om jag orkar.
Hade bra
Y

söndag 22 mars 2009

The end

Jag ville verkligen inte att det skulle bli så här, tro mig. Men det var det bästa för båda två, vårat förhållande var inte rätt för nån av oss. Jag älskar dig, det gör jag. Men ibland är det inte tillräckligt. Jag tror att det har hänt för mycke mellan oss, för mycke dåligt. Saker som man inte bara kan släppa utan det blir bara mer & mer.
Jag kommer sakna dig, såklart jag kommer. Men jag vill verkligen att vi fortfarande ska kunna vara kompisar & kunna umgås. Det har jag aldrig lyckats med förut, men vill verkligen det med dig. Det gör ont nu i början, det enda man vill är att säga men okej, vi försöker igen. Men det funkar inte, vi har gjort det allt för många gånger.
Vill verkligen inte att vi bara ska glömma varandra, du är alldeles för underbar för att bli bortglömd.
Men jag vet att allt kommer ordna sig. Det gör det alltid.
Y

lördag 21 mars 2009

Skrrääck

Sitter & kollar runt lite på youtube för tillfället. Såg att det här kommer bli ett riktigt skräckår. Över tio skräckfilmer som kommer ut, blandannat Hostel 3, Saw 6 & The descent 2. Aaah längtar <3
Men det värsta är att man måste vara försiktig med att tanka filmer nu efter den första april. Hörde att dom kommer bli strängare med sånt nu, dom flesta kommer åka fast eftersom att dom kommer hacka datorerna. Tycker det är riktigt dåligt. Om dom inte vill att folk ska tanka filmer så är det väll bara att ta bort sidorna då? För tror nog att det kommer va rätt många som får böter, liksom säg nån som inte tankar.
Jag vet iallafall att jag inte kommer kunna sluta tanka, om man ser en bra film som man verkligen vill se så är det väll klart att man tankar. Därför tycker jag att det skulle vara bättre om dom tog bort sidorna helt. Vad ska dom ha sidorna till om man inte får tanka från dom?
Inte för att jag vill att dom ska ta bort dom, men hellre de än att få jävla böter iallafall. Tycker dom inte borde göra nånting alls åt saken men men.

Nej, nu ska jag kika vidare innan farmor & farfar kommer över på fika.
PussY


fredag 20 mars 2009

Prooovprovprov

Nu är det ääntligen gjort! Efter några dagar av påtvingat plugg så kom Dagen med stort d. Historia prov. Det är verkligen min skräck. Matte & historia är mina svagheter så när man ska ha prov i nått av dom så ligger man & vrider sig hela nätterna av prov-marddrömmar. Okej, kanske lite överdrivet, riktigt så är det ju inte. Men hatar det gör jag iallafall.
Så ni kan ju gissa hur jag va innan provet. Rätt så hetsig & rätt så nervös. Maria är inte den bästa på att lägga upp prov heller, hon trycker alltid ihop allting så man blir alldeles tokig. Förklara är hon inte heller bra på. Det värsta är att det är hennes anteckningar man ska plugga på till provet så ni kan ju gissa hur det gick (y) Tror nog ingen jävel förstog hennes pilar hit & dit & hennes vackra "teckningar" överallt. Dessutom använder hon förkortningar, vilket försvårar det hela ännuuu mer. Kanske klagar lite mycke, men dom som inte går i våran klass kan nog förstå. Tack gode gud att det bara är Maria som är sån iallafall!
När vi väl fick provet så fick jag det som jag oftast får när man väl har provet i handen. Black out. Totalt. Har ingen aning hur det gick, blandade känslor hade jag iallfall efteråt. Vågar inte chansa på att jag får G heller för då kommer jag bli galen om det visar sig att jag faila. Nej, får allt ta & vänta & se.

Förövrigt så tror jag att jag påbörjade ett magsår imorse. Rent kaos vare här hemma kan jag lova. Fast inte förän sisådär fem minuter innan vi skulle gå började det. Skulle såklart ta cyklarna till skolan, & giiissa om min cykel hade punka! Jajemen, & det upptäckte jag i sista sekunden. & Therese som var omöjlig som alltid ville såklart inte skjutsa, så fick ta en annan cykel. Den dög väll, men ville ha min cykel :( Aja, får se till att ha den pumpad tills nästa gång

Rätt så skön dag har det väll varit. Jo, det tycker jag allt. Tror maten gjorde mig en aning gladare, hög på socker :M Isåfall borde dom ha pannkakor varje dag.
Sista lektionen orkade vi verkligen inte med så vi åkte raka vägen till gymmet. Nästan folktomt var det när vi kom dit. Blev mest löpband idag eftersom att jag har fruktansvärd träningsvärk från igår. Kan knappt skära en apelsin utan att det gör ont. Så nästa gång blir det lite mer maskiner tror jag.

Ska va hos pappa den här helgen, så åker till han alldeles strax. Födelsedag nr 2 blire :M Farmor & farfar kommer över imorgon & fikar, ska bli myys.
Nu ska jag nog packa & sånt där.
Hade bra
Y

torsdag 19 mars 2009

Gyyym!


Hade sovmorgon imorse. Var faktiskt mer trött än vad jag är när jag går upp sju. Men upp kom jag. Första lektionen hade vi idrott, & det stog gym på schemat. Fick skjuts som tur var eftersom att det är en bit dit. Kom dit nästan först av alla, så det var bara att sätta igång. Lite ovant var det förstås i början, men efter ett tag så var vi i full gång. Snacka om att jag var skakis när vi väl var klara. Ont i armarna hade jag också.
Sen blev det en promenix till skolan, eftersom att vi skulle ha ljud. Lika hemskt varje gång. & den här gången var det snäppet värre eftersom att vi skulle spela in. Vi trodde faktiskt att vi skulle bli klara, men icke sa nicke. 2 & 40 senare så hade vi inte ens kommit halvvägs. Men det borde vi veta vid de här laget, vi suger på ljud :M Vi sa till Börje att vi skulle vara klara förra gången, men det verkar som att det kommer dröja.

Lagom hemma, gissa vad vi upptäckte. Ingen nyckel! Igen. Förstår inte hur man lyckas. Så det blev en snabb promenix till Kanthal. Det var värre idag eftersom att det blåste. Lite kallare vare också. Men hem kom jag iallafall.

Skulle egentligen ha umgåtts med Simon, men så varte inte. Lisa, Therese & jag bestämde oss iallafall för att vi skulle köpa gymkort. Jajemen, ni hörde rätt. Vi ska börja gymma. Bara en månad, men alltid nått. Måste ju komma i form till sommarn. Ska faktiskt bli riktigt skönt. Så imorrn tar vi vårat första pass innan det bär av hem till pappa.

Har historiaprov imorrn, & jag mååste verkligen plugga! Men vart finns orken till sånt? Måste iallafall duscha först, sen tar jag tag i historian.
PusssY

onsdag 18 mars 2009

Onsdag

Vaknade faktiskt imorse & var pigg. Det händer oftare & oftare nu för tiden.
Första lektionen vart de matte, hade genomgång en timme. Var riktigt nära att somna kan jag lova. Sen hade vi gympa. Den va inte mycke bättre den. Blandade innebandy med dans & kareoke :M Kan inte förklara det på annat sätt haha. Långtråkigt hade vi iallafall.
Efter lunch blev det ännu ett ovärt klassråd & sen historia. Drar ihop sig till provet nu. Hade sammanfattning idag, jag börjar verkligen oroa mig nu. Kan inte speciellt mycke.
Hade engelska nationella på eftermiddan, muntligt! Inte det lättaste direkt, men jag klarade det. Jajemen. & hon gav oss beröm dessutom så helt fy skam kan det väll inte ha vart, även fast det blev lite svengelska här & där. Men skönt att ha det gjort iallafall. One down, three to go!
Sista lektionen så varte MUM. Tycker dom lektionerna är otroligt sega. Gillade dom förut, men nu är det bara långtråkigt. Känns som att man inte kommer nån vart knappt.
När vi väl hade kommit hem & vi stog utanför dörren så märkte jag att jag inte hade nån nyckel! Den låg såklaart i skinnjackan som jag hade igår. Det är så typiskt, när man äntligen slutar i någorlunda tid så ska nått sånt hända. Ringde mamma, men hon var omöjlig så det blev en lång promenix till Kanthal & tillbaka. Okej, det hade kunnat vart värre. Det hade kunnat regna. Gäller att tänka positivt.
Väl inne så hann jag bara slå ner arslet sen skulle vi iväg igen. Hade utvecklingssamtal kvart i sex. Lisa sa att hennes tog en evighet så de va inget jag såg fram emot direkt. Men det var faktiskt inte så hemskt som jag hade väntat mig, gick snabbt & smärtfritt. Hade 0 % frånvaro, de ni :M

Så nu är jag hemma & kikar vänner. Måste verkligen sätta igång med pluggandet, säger som jag alltid säger: ORKAR INTE! Men den här gången tar det emot extra mycke, eftersom att det är historia. Aja, bara bita i det sura äpplet.
Intressant dag minsann.

tisdag 17 mars 2009

Borta bäst, hemma värst

Bara för att jag fyller år idag :D
Började födelsedagen med att vakna hos Simon. Han gick upp runt sju för att gå till körskolan. Fick hela sängen för mig själv, inte helt fel :M Vaknade nästa gång halv ett typ & då va de bara att dra hem på en gång för att fixa sig. Trodde att jag hade all tid i världen eftersom att bussen inte gick förän halv fyra. Men när klockan var tre så smsade Sophie & sa att hon redan satt på bussen. Så gick in på sj:s hemsida & kollade om dom hade gjort något fel eller nått, men såklart så hade jag tittat på fel tid. Men tur som man har så gick det ett tåg halv fyra, så Fredrik & Lisa kom & hämtade oss.
Kom in till stan typ fyra nån gång & då blev det mat på en gång. Mötte Sophie & Robert på donkan. Var inte alls särskilt hungrig eftersom att jag hade ätit hemma men en hamburgare sitter aldrig fel! Mätta & belåtna gick vi vidare till ica & köpte godis. Fick sitta & vänta på att bion skulle öppna & att killarna skulle komma. När dom väl hade kommit så gick vi in & köpte biljetter. Skulle egentligen ha sett Watchmen men bestämde oss för att den var lite för lång. Hade fått rejält med träsmak! Så vi tog Borta bäst, hemma värst istället. Riktigt bra va den, rolig som bara den. Så den rekommenderas (y)
Filmen va slut runt halv åtta & när vi kom till tågstationen så såg vi att tåget inte gick förän kvart över. Så det blev att vänta.
Väl hemma i kära halsta hammar så stog Lisas syster & väntade på oss på stationen så slapp gå hem :M skönt eftersom att jag bara hade tunna skor & leggins!
Så nu sitter jag här & kikar dhw. Ska nog ta & tvätta av mig sminket & ta nått & äta. Sen blir det väll sängen, skola imorrn igen :( vill inte.

måndag 16 mars 2009

Jag är Peter Pan!

Haha, sitter & kollar runt på youtube & då fick jag syn på en video från förra årets melodifestival då Björn Gustafsson var med som pausunderhållning. Älskar den där killen, så jävla rolig :M Om man är på dåligt humör nån dag så är det bara att slå på en av hans videos så blir man glad medsamma!
Bäst är iallafall när han va med i Västerås & ska "flyga". "Jag är Peter Paan!" Fyfaan va jag garvar varje gång jag ser den :D den blir aldrig tråkig. Samma med den när han blir full på glögg. Om man skulle vara sådär rolig så skulle man för fan kunna roa sig själv.
Synd bara att man inte ser så mycke av honom längre. Tycker alla komiker är så jävla tråkiga. Dom enda jag verkligen giller är Björn Gustafsson, Robert Gustafsson & Magnus Betnér. Men ingen slår Björn, så enkelt är de! Hoppas man får se mer av han i rutan i framtiden.

Det här var mitt 50:onde inlägg :M väldans vad flitig jag har varit då!

Evigheternas dag

Äntligen hemma efter en gryymt jobbig dag i skolan! Var faktiskt skapligt pigg imorse när jag vaknade. Inte så att man hoppade upp kanske men bättre än vanligt gick det. Det hjälpte ju att jag var tvungen att gå på toa också så.
Satte igång med muntliga nationella på engelskan på förmiddagen. Hon hann bara med ett par grupper så får nog göra vårat på onsdag. Sen hade vi lunch & jag mådde illa som en jävla gris! Blir ju orolig när det går magsjuka & plus att det var några som gick hem för att dom mådde illa. Men gick över till matten som tur va. Hur seg lektion som helst, orkade inte göra ett enda tal typ så kommer nog ligga efter som bara den. Sista lektionen hade vi samhäll. Skulle redovisa våra reklamgrejer. Något drygt. Satt & lyssnade heela lektionen eftersom att alla hade skrivit så mycke. Tror nog att vi skrev minst :M
Ska sova hos Simon inatt, så går dit lite senare. Kommer nog inte få sova så mycke eftersom att han ska upp till körskolan runt sju. Jobbigt, när man äntligen har studiedag så får man inte sova ut. Om han börjar bråka så blir det krig :)
Glömde nämna de allra viktigaste! Imorrn blir jag 17 + att vi har studiedag + att vi ska till stan & kolla bio & sånt. Kan det bli bättre :D?
Nej nu ska jag fan lägga mig & vila en stund.
KramY

söndag 15 mars 2009

Come on baby shake that thing

Helgens sista & värsta dag, söndag. Vaknade typ samma tid som igår, alltså runt tolv. Såg att solen sken utomhus :o va länge sen den kikade fram. Lite vårkänsla säger man aldrig nej till. Gick upp & åt, sen kollade vi film när Therese hade kommit upp. Över häcken blev det. Den är ju bara för härlig :M sjukt söta djur. Gjorde inte så mycke mer sen, kikade tv.
Runt fem så kom Lisa över. Vi tog oss en promenix till ica & tillbaka. Var länge sen det var så varmt ute, riktigt skönt var de. Men snön ligger ju kvar, så ritig vårkänsla får man inte än. Hoppas att vädret håller i sig i veckan så att snön försvinner, det skulle va på tiden! Sen blev det iallafall film, The simpson movie. Mycke skratt blev det. Lite snack om helgen blev det efter filmen. Även fast vi inte vet hur det blir riktigt så hindrar det inte oss att planera. Oh nej ;) That´s what we do best. Taggad är jag också eftersom att det var ett tag sen vi partade.
Engelskan har heller inte blivit skriven. Är väll så illa tvungen att sätta mig & skriva den nu. Eller kanske lite senare, har inte bestämt mig för vilket än. Kan ju skriva lite nu & sen lite på rasten innan engelskan imorrn. Fast nja, kanske slarvar om man gör den på rasten så kanske bäst att göra den nu. Ja, det blir nog så.

lördag 14 mars 2009

Booring


Vaknade typ åtta imorse av Antons uunderbara kompisar. Tysta va de sista dom va, sprang omkring & skrek, smällde i dörrar & jag vet inte allt. Aja, lyckades iallafall somna om till tio, då vaknade jag igen. Tredje gången vaknade jag vid tolv tror jag & då va de bara att gå upp.
Har inte gjort mycke alls under dagen, känner mig helt seg. Orkar inte röra på mig. Så Thessa & jag slog på en film. Snacka om sjuk den va. Ville egentligen inte ladda hem den först eftersom att den va fransk, men gav den en chans.
Nej, usch. För jävlig var den. Halvsov genom hela skiten.
Blir myskväll lite senare med melodifestivalen & en massa godsaker. Blir nog sängen rätt tidigt, känner mig trött även fast jag gick upp sent. Skulle behöva skriva engelskan men jag orkar verkligen inte! Fast bättre att ha de gjort. Aja får se hur de blir med det.
För övrigt så är jag sjukt festsugen! Men får gott vänta till nästa helg, passade inge bra den här helgen så + att vi inte har nå dricka.
Sätter nog punkt där.

fredag 13 mars 2009

Helg igen

Blev en lång sovmorgon imorse. Fast var lika trött när jag vaknade för de. Hade ingen tyska på förmiddan så bestämde mig för att hoppa matten. Tycker dagen var lika seg för de, eller nej kanske inte lika men.
Fick reda på svenska provet också, fick faktiskt VG :o hade jag aldrig väntat mig. Men har man tur så har man.
Hade ett oförberett svenska prov också, eller prov & prov. Det var vad alla andra kallade de men tycker inte de va prov, mera som ett test. Ingen aning hur de gick.
Resten av dagen gick hur segt som helst! Samhällslektionen var riktigt jobbig, den ville aldrig ta slut.
Kikade film när vi kom hem. Babysitter wanted tror jag den hette, värsta på länge. Handlade om en tjej som skulle börja college i en ny stad & sen får hon syn på en lapp angående barnvakt & bestämmer sig för att ringa. Sen visar det sig att barnet som hon tar hand om är djävulens son & hans föräldrar dödar unga tjejer eftersom att det enda han äter är kvinnokött :s helkonstig.
Resten av kvällen bestog av bråk, bråk & ännu mera bråk. Får väll se hur det ordnar upp sig.
Sen blev det kebab & Let´s dance :M Inte helt fel. Äntligen åkte Elizabeth ut. Skulle hon ha gjort förra gången egentligen, men bättre sent än aldrig.
Tror jag ska lägga mig snart, känner mig depp & trött & mätt.
Gonatt

torsdag 12 mars 2009

Bad day

Världens sämsta dag, sjukt tråkig. Fick iallafall sovmorgon, alltid nått. Hade bara två lektioner. Första va idrott, va inte med eftersom att jag va sjukis igår. Gick igenom gymmet lite smått bara. Sen hade vi ljud. Helt kasst! Satt & gjorde ingenting typ i två & en halv timme. Börje måste tro att vi är dumma i huvet eller nått, så sega som vi är. Inte för att man får nån hjälp när man behöver det, så finns ju inte så mycke man mer man kan göra än att bara sitta & inte göra nånting när man inte har nått & göra. Blir nog IG för oss där, men tycker vi förtjänar ett G för vi gör det bästa vi kan. Eller inte jämt kanske (a) men oftast.
Efter skolan så följde Lisa med oss hem en stund. Gjorde klart våran filmanalys som ska va inne imorgon. Bra blev den väll inte men man vet ju aldrig vad han tycker så.
Kul kväll, kommer väll bestå av att bråka med Simon som vanligt. Ibland blir man bra trött. Hur mycke ska man orka egentligen?
Ska duscha nu & samla tankarna lite.
Hej

onsdag 11 mars 2009

1 årr<3


Nej, mådde inge bättre när jag vaknade imorse så va hemma från skolan idag. Fick sms nån gång runt åtta, stog att vi inte hade nån matte. Inge kul sådär på morgonen när man är så sjukt trött, & sen får man sms. Nog jobbigt är det med alarmet, men jag känner alltid att jag måste svara så jag vart ju bara tvungen att göra de imorse också. Så sen va jag rätt pigg, inte så att jag ville gå upp men den där riktiga tröttheten hade försvunnit. Vaknade nästa gång vid tio tror jag, av att Lina lekte med allt möjligt som fanns att leka med. Sen ska hon hålla på att hoppa från fönstret ner i min säng hela tiden. Kan bli riktigt irriterad på henne ibland, men hon är ju för härlig ändå :) Nästan lika social som en person, springer alltid efter vart man än går. & sen när hon är kelsjuk så börjar hon jama & ja. Dom flesta katter kanske gör så vad vet jag, men rolig är hon ändå :M Hennes miner & ljud som hon gör ibland är bara för roliga. Men som sagt, på morgonen är hon rätt dryg.
Idag var det ett år mellan Simon & mig också :* Han fick sig en liten överraskning när han kom hit. Blev en riktig mysdag. Bestämde oss för att vi ska fira det riktigt nästa vecka, när jag fyller år eftersom att vi ändå ska in till stan då så varför inte slå två flugor i en smäll?
Sitter & kikar på det okända för tillfället. Måste göra tyskaläxan så att man får de gjort. Men det blir nog efter duschen.
Ska ta nått & äta nu tror jag. Hejjs

tisdag 10 mars 2009

Sjuk igen?

Seg dag som bara den.
Hade svenska prov första lektionen. Usch! Gick inge vidare alls, som vanligt så kom inget som man hade pluggat på. Aja man vet aldrig, kanske gick bra ändå.
Resten av dagen mådde jag skit. Frös som en galning & ont på dom flesta ställena. Har inte blivit bättre än, så om det fortsätter så blir det nog att va hemma från skolan imorrn. We´ll see.
Har inte alls hänt mycke idag, vilat mest. Skulle egentligen umgåtts med Simon men han kunde inte, får vänta tills imorrn då eftersom att vi firar ett år då :) Tiden bara flyger iväg känns det som!
För er som inte märkte det så snöade det idag. Snöa i mars, ska det verkligen göra de? Tycker inte jag iallafall, börjar bli riktigt uttjatat med snö. Vill ha fågelkvitter, blommor & knoppar, kunna känna att det är riktig vår liksom. Men det verkar som att det dröjer ett bra tag tills dess.
Nu blire att kika Den rätte för Rosing. Gillar inte henne, men måste ju kolla så länge snygg-Hugo är med :*
Btw, idag är det precis en vecka kvar tills jag blir 17 :M

måndag 9 mars 2009

Gott & blandat



Dagen har vart skit bra rakt igenom. Började dagen med att få engelska proven tillbaka, & gissa vad jag fick? MVG! Snacka om att jag blev glad :D hade aldrig väntat mig det. & inte nog med det. Maggan sa att mitt resultat var bäst i klassen. Då har man faktiskt rätt att skryta :M Efter att provet var skrivet så kändes det inte alls bra. Men det kanske är som dom säger, när det känns dåligt så gick det bra & när det känns bra så gick det dåligt.
Resten av dagen var rätt så skön den med. Hade ingen matte så blev en lång lunch. Börjar bli en vana. Vi tog en promenad till ica. När vi kom tillbaka så var det en timme kvar tills sista lektionen började så det blev att vänta.
Efter skolan så drog vi iväg till stan, eller till Erikslund. Hittade två par skor, vår & sommarskor.
Såg första bilden på Bill Kaulitz hår idag. Fattar inte vad han har gjort :o Hans hår liksom, kan det bli finare? Nu har han tydligen gjort dreads, som tvillingbrodern Tom. Grejen med dom va ju att dom va olika, totalt olika stilar. Nej, BIG MISTACE säger jag. Men het är han vilket som.
Nu börjar magen kurra, så ska moffa taccos! Måste plugga sen också :( Svenska prov imorrn.
Hörs

söndag 8 mars 2009

När kommer våren?

Jaha, spenderade natten hos Simon. & som vanligt så trodde jag att min nacke va av när jag vaknade. Man får ju knappt nån plats i sängen, så rätt så omöjligt & vända på sig.
Vaknade iallafall runt tolv typ. Kände mig som en invalid eller nått, ont överallt. När jag kom ut så märkte jag att vädret inte var så mycke bättre än vad jag kände mig. Massa slask & is! Är de mars eller är det januari, man kan ju börja undra. Förra året vid den här tiden så hade iallafall blommorna börjat komma, om jag kommer ihåg rätt. För nån vecka verkade de som att det höll på att vända, men icke sa nicke. Om man ens slipper snön i maj så blir jag glad. Alla säger att klimatet blir varmare men ändå blir vintrarna längre? Aja, det är väll som det är, inte mycke att göra åt.
För övrigt så sitter jag & kollar på Sveriges värsta bilförare, repris men ändå. Favoriterna är helt klart Robert & Markus. Helsköna dialekter :M
Nu blir de mat.
Byee

fredag 6 mars 2009

Fridayy!

Sista skoldagen idag innan helgen, hur skönt som helst! Började dagen med att vara lika trött som jag alltid är. Men släpade mig iallafall upp till slut. Hade matte första lektionen, gjorde typ ingenting. Har börjat med geometri nu & jag fattar inget. Sen hade vi tyska, lång lektion men gjorde inte så mycke så helt okej. Fick reda på att vi inte har nån tyska nästa fredag heller :D då va min dag gjord. Resten av dagen var allmänt seg, historia förhör som gick åt helvete! Hade man en poäng så klara man de, vet inte ens om jag kommer få de (y)
Efter skolan skulle vi ha umgåtts med Lisa egentligen men hon var sjukis så sparar det till nästa helg istället. Så blev en ganska lugn dag, suttit vid datan mest sen blev det & kika film. They wait tror jag den hette. Har inte kollat klart på den riktigt än men än så länge är den bra faktiskt. Sen kom mamma hem med mat efter att hon hade tränat :M Så blev myskväll med Let´s dance & tjockismat.
Sitter & kollar lite smått på Snakes on plane medans vi väntar på att Let´s dance ska börja igen. Känner hur det kryper på hela kroppen.
Vet inte vad jag ska skriva mer så tror jag avrundar här.

tisdag 3 mars 2009

Bakdag


Bestämde mig för att liva upp min blogg lite grann, tycker den ser så tråkig ut så. Så det blev en liten bild, eller "banner" som våra medialärare skulle säga. Den blev inte alls bra för jag visste inte hur stor jag skulle göra den, & hann inte göra den större när jag såg att den var för liten. Så får göra en ny imorrn när jag får lite mer tid på mig.
Dagen har vart allmänt tråkig tycker jag. Inte hänt nått typ. Min underbara säng var extra underbar imorse, var knappt så att jag kunde släpa mig upp. Halvsov mig igenom varje lektion tror jag för kommer inte ihåg vad vi gjorde. Men på eftermiddan var vi iallafall i studion & fotade lite. Kul vare :) Fick papper till utvecklingssamtalen också, inget man ser fram emot direkt.
Jobbade över lite på FBL, gör vi nästan varje lektion eftersom att det är så svårt att slita sig när man har börjat med nått nytt. När jag kom hem så bestämde jag mig för att jag ville baka, så det blev en kladdkaka :M Eller kladdig var den väll inte, men en av dom bästa jag har gjort iallafall. Efter baket blev det en dusch, så nu sitter jag här & kikar vänner (k)
Engelska prov imorrn, så blir väll att sätta sig & plugga nu :( Orkar verkligen intee!

måndag 2 mars 2009

The same energy now's a dead battery

Har jobbig samhällslektion nu, en timme innan vi äntligen får gå hem! Fick gå in en kvart tidigare också (y) Jobba kommer det nog inte bli så mycket av idag, kommer mest sitta vid varsin data & kika runt fast vi vet att vi skulle behöva skriva på våran "filmanalys". Har bara fram till fredag på oss, sen ska vi börja med nytt. Så blir att jobba hemma eftersom att inlämningsdagen är nästa fredag.
Jaha, vad har annars hänt idag? Inte så mycket, lodat i skolan som alla andra dagar. Blev en stressig morgon eftersom att vi har vart hos pappa i helgen. Jobbigt när det ska bli så körigt, men mamma var gullig & skjutsade oss så vi hann till historian :M Vi ska tydligen ha historia prov snart, ska läsa typ 50 sidor (k) Yes, det kommer jag verkligen lyckas med också.
Hade ingen matte efter lunchen så blev en lång hålis. Hur skönt som helst.
Fy, nu måste vi börja med våran analys om vi vill bli klara i tid. Den skriver ju inte sig själv direkt, även fast det skulle va riktigt skönt :M
Hejjs

söndag 1 mars 2009

Back to school


Sista lovdagen :(