torsdag 26 mars 2009

Efterlyser värme

Dagen började med en väldigt skön & välbehövd sovmorgon. Varje torsdag är det lika skönt :M Men vaknade faktiskt runt nio & var ganska pigg. Men när man ska passa på när man äntligen kan sova, så jag somnade om till typ tio kanske. Gick upp & fixade mig & sen blev det en cykeltur till gymmet. Rätt skönt var det, förutom att det blåste. Men solen sken iallafall, så man ska inte klaga :) Nu fattas bara värmen sen är det vår på riktigt.

Kom till gymmet runt elva, nästan en timme innan vi började faktiskt. Men vi hade bestämt oss för att vara där lite tidigare så man får mer tid på sig, plus att det inte blir lika stressigt efteråt. Blev iallafall ett hårt pass. Hade riktigt ont i låren efteråt, men det får man leva med.
Åkte förbi coop på vägen till skolan eftersom att vi var hungriga. Men när vi kom till skolan så märkte vi att matsalen faktiskt var öppen. Ibland har man tur.
Efter maten så hade vi ljud. Vi är fortfarande inte klaga med vårat jävla radioprogram om alkohol. Skulle intervjua nån polis idag så vi fick dra oss mot samhället en gång till. Men lagom framme så märkte vi att det såklaart var stängt. Så det blev ingen intervju. Fick börja med att ljudsätta en stumfilm när vi kom tillbaka. Tror faktiskt att det var det roligaste vi har gjort på hela terminen (y) Så sista timmen gick iallafall hyffsat snabbt.
När vi väl skulle hem så upptäckte jag att mina nycklar var borta som vaanligt! Visade sig att det var Lisa som hade tagit dom av någon anledning så fick stå & vänta på att hon skulle komma tillbaka till skolan.

Våran matdag idag, så satte igång på en gång när vi kom hem. Gissa vad det blev för gott! Spagetti & köttfärssås :M Börjar bli riktigt bra på det nu vid de här laget.
Ne, nu blir det film, sen sängen!
PussY

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar