söndag 15 mars 2009

Come on baby shake that thing

Helgens sista & värsta dag, söndag. Vaknade typ samma tid som igår, alltså runt tolv. Såg att solen sken utomhus :o va länge sen den kikade fram. Lite vårkänsla säger man aldrig nej till. Gick upp & åt, sen kollade vi film när Therese hade kommit upp. Över häcken blev det. Den är ju bara för härlig :M sjukt söta djur. Gjorde inte så mycke mer sen, kikade tv.
Runt fem så kom Lisa över. Vi tog oss en promenix till ica & tillbaka. Var länge sen det var så varmt ute, riktigt skönt var de. Men snön ligger ju kvar, så ritig vårkänsla får man inte än. Hoppas att vädret håller i sig i veckan så att snön försvinner, det skulle va på tiden! Sen blev det iallafall film, The simpson movie. Mycke skratt blev det. Lite snack om helgen blev det efter filmen. Även fast vi inte vet hur det blir riktigt så hindrar det inte oss att planera. Oh nej ;) That´s what we do best. Taggad är jag också eftersom att det var ett tag sen vi partade.
Engelskan har heller inte blivit skriven. Är väll så illa tvungen att sätta mig & skriva den nu. Eller kanske lite senare, har inte bestämt mig för vilket än. Kan ju skriva lite nu & sen lite på rasten innan engelskan imorrn. Fast nja, kanske slarvar om man gör den på rasten så kanske bäst att göra den nu. Ja, det blir nog så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar